Teen die kans. Vyf inspirerende stories

U kan daaraan dink om u gamete na 'n nuwe kliniek te skuif, hetsy omdat u na 'n nuwe huis verhuis, of u wil 'n ander kliniek of dokter probeer, of u moet dit van die stoorplek na 'n kliniek verplaas.

Wat ook al u rede is, doen u huiswerk en ondersoek 'n gerekende onderneming aan wie u u kosbare eiers, sperma of embrio's kan toevertrou.

Dit is altyd baie vertroostend om ook letterlik van ander wat op reis was te hoor! Dit was hoekom ons so opgewonde was toe CryoStork het 'n paar verhale met ons gedeel van ouers wat op IVF-reise was, met die verskuiwing van hul kosbare gamete met behulp van hul vervoerdiens.

Ek het my eiers gestuur

My eerste ronde IVF met skenker eiers was ongelooflik en suksesvol - Ek het uiteindelik 'n tweeling gehad, 'n seun en 'n meisie. Jare later verhuis ek na 'n ander staat en wil die proses met my oorblywende embrio's herhaal. CryoSTork my eiers van die een IVF-fasiliteit na die ander gestuur en alles het vlot verloop in die vervoer. Op die proseduredag ​​het ek verneem dat die tegnikus wat die embrio's inbring, dieselfde was as wat hulle in my ander staat uitgehaal het. Hierdie wonderlike toeval het my geloof gegee dat alles om 'n rede gebeur, en dat daar groter kragte aan die werk is. Dit het my ook laat besef dat daar 'n gemeenskap binne die mense is en plekke wat IVF ervaar. Ons voel dikwels so alleen, maar tog nie. Almal is in dieselfde span, van dokters tot pasiënte, tot die ondernemings wat ons kosbaarste vrag vir ons vervoer.

-Carline F.

Embro's geskenk

'IVF en ons reis na baba was Baie moeilik. Ons het deurgeloop 3 rondes IVF en uiteindelik moes kies vir embrio’s geskenk. Ons het 'n wonderlike paartjie ontmoet in New York en hulle het geskenk 5 embrio's wat ons kan gebruik. Ons het gebruik CRyoSTork om daardie sneeuvlokkie-babas na Chicago te vervoer. Tot dusver het 'n mens ons pragtige seun geword. Ek deel my storie voort om hopelik ander te inspireer. Ek weet dat ander vroue se verhale my aan die gang hou! ”

-Mary U.

Ons het ons embrio's geskuif

Weens die pandemie was ek bang om die groot stap te beplan om ons embrio's van St.. Louis na Noord-Carolina. Alles met IVF tot dusver was moeilik om te koördineer, het tyd, geld en al die krag wat ek daagliks in my gehad het, geneem. Albei klinieke het gesê dat ek my nie moet bekommer nie, en albei het voorgestel CryoStork afsonderlik. Ek het gebel CryoStork 'n paar vorms ingevul het 'n paar oproepe gemaak. Binne 'n week is die embrio's afgelewer. Ek was so geskok om te sien hoe maklik hierdie proses was -- hulle het al die koördinering gedoen, albei my man op datum gehou en bevestig sodra die proses voltooi is. Ons was so bly, en ek kan nooit vergeet om na my man te kyk nie, en ons het terselfdertyd gesê: 'Ons babas is uiteindelik hier.'

-Mani N.

Om te weet dat jy nie alleen is nie

Ek was baie openlik met mense oor die weggaan van geassisteerde voortplantingsweë en die terugvoer was oorweldigend positief. Dit was so handig om te weet dat onvrugbaarheid algemeen is, en ek voel dat dit die afgelope paar dekades regtig 'n lang pad gekom het - dit is nie meer 'n taboe-onderwerp nie. Ek het baie inspirasie en krag gevind deur ander se verhale te lees. Die wete dat ek nie alleen was op hierdie ongelooflike moeilike reis nie, was baie nuttig.

IAan die einde, tien jaar nadat ons vrugbaarheidsreis begin het, het ons twee pragtige kinders. En dit is baie waar wat hulle sê: all die spanning, gesukkel, daaglikse inspuitings, ultraklank, bloedafsprake, ens.. is die moeite werd. Ek onthou dit nou nie eers nie.

-Sheilagh C.

My man is met leukemie gediagnoseer

Op 23-jarige ouderdom is leukemie by my man gediagnoseer en het hy 'n stamseloorplanting ondergaan. As gevolg van sy behandeling moes ons IVF deurgaan om ons eie kinders te hê. Die IVF-proses was moeilik. Dit was eensaam, pynlik en stresvol. Ek was gedurig bang dat ek my ongebore kind sou seermaak as ek 'n inspuiting sou mis of dit verkeerd toegedien het. Maar ek wou vir my gesin veg soos my man dit gedoen het. En deur die genade van God is ons swanger met ons eersteling. Baie dankie aan CryoStork vir die rol wat u in ons gesin se groei gespeel het!

-Heather C.

Het u u kosbare gamete vervoer? Ons hoor graag van u. Was jy angstig? Waarom moes u hulle skuif? Was dit 'n gladde ervaring? Stuur vir ons 'n reël by mystory@ivfbabble.com

Kontak die span vir meer inligting oor vervoer CryoStork. Hulle sal al u vrae kan beantwoord. Klik op hier afgelaai word om in verbinding te tree.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »