Amerikaanse klinieke met 'n hoë deursigtigheid het hoër IVF-suksessyfers gehad, blyk uit nuwe studie

Volgens nuwe navorsing is suksessyfers vir in vitro-bevrugting (IVF) hoër by klinieke wat vrywillig meer inligting deel as wat nodig is.

Die Universiteit van Colorado School of Medicine het data wat tussen 2014 en 2017 gerapporteer is, nagegaan en bevind dat klinieke wat meer inligting rapporteer as wat vereis word deur die Sentrum vir Siektebeheer en -voorkoming (CDCP) hoër swangerskap- en geboortesyfers.

Professor in verloskunde en ginekologie in die Afdeling Gevorderde Reproduktiewe Geneeskunde aan die Universiteit van Colorado, Alex Polotsky, het gesê: 'Dit was verstommend om die verskil te sien.

"As u na 'n kliniek gaan met groot deursigtigheid, beteken dit dat u meer geneig is om 'n gesonde baba te hê."

Die studie is by die American Society of Reproductive Medicinese jaarvergadering op 18 Oktober deur professor Polotsky en sy kollegas.

Die Colorado University-span vergelyk die uitkomste by klinieke wat die minimum data wat deur die CDCP en diegene benodig word, rapporteer klinieke wat meer inligting deel deur 'n professionele organisasie, die Society for Assisted Reproductive Technology (SART).

In die oorsig is die aantal swangerskappe, lewende geboorte, goeie geboorteuitslae en gevalle waar die IVF siklus word gekanselleer

Die kansellasiekoerse was hoër by die klinieke wat aan die hoër deursigtigheidstandaarde voldoen wat deur SART vereis word, wat daarop dui dat die prosedure vorentoe beweeg as die waarskynlikheid vir sukses groter is. SART plaas nasionale data en verslae van lidklinieke op sy webwerf.

"Niemand het klinieke wat aan hoër standaarde van deursigtigheid voldoen, vergelyk nie," het professor Polotsky, wat die mediese direkteur van CU Advanced Reproductive Medicine is, gesê. "Dit wys dat dit beter is vir pasiënte as klinieke meer inligting deel wat makliker verstaanbaar is."

Om die American Society for Reproductive Medicine Virtual Congress te sien, is https: //asrmcongress.org /.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »