Backstreet Boy Nick Carter en vrou Lauren verwag derde kind na 'n miskraam hel

Die Amerikaanse sanger Nick Carter en sy vrou Lauren Kitt het aangekondig dat hulle hul derde kind verwag nadat hulle verskeie miskrame gely het

Die egpaar, wat in 2015 getroud is na 'n verlowing van twee jaar, het reeds twee kinders, die vierjarige Odin en die 15 maande oue Saorise.

En het nie verwag om meer kinders te hê na 'n reeks verwoestende miskrame nie.

Lauren (37) vertel MENSE tydskrif sy het bedank om net twee kinders te hê en die derde swangerskap was 'n totale verrassing.

Sy het gesê: 'Ek was heeltemal daarop ingestel om net twee kinders te hê en het daarop voorberei en daarvoor reëlings getref.

'Ek het geen simptome gehad wat aandui dat ek swanger is nie. Ek het dit eers uitgevind toe ek vyf en 'n half maande was. Ek het eers gevoel hoe iets in my liggaam beweeg en ek het vir Nick gesê daar is fout met my. ”

Die paartjie het hul dokter gaan sien, uit vrees dat Lauren 'n gewas gehad het, maar hulle het heel ander nuus bevestig.

Slegs enkele weke voordat die paartjie bespreek het surrogasie as hul volgende opsie vir kinders

Nick, die hoofsanger in 90-tal pop-ikone, Backstreet Boys, het gesê met alles wat in 2020 aangaan, sien hy die swangerskap as 'n seën.

Die 40-jarige het gesê: 'Ek beskou dit as 'n totale seën. Ons is lief vir ons twee kinders en is trots daarop dat ons goeie ouers is. ”

Lauren bespreek dat sy 'n tweede termyn swangerskap in 2018 verloor het en die verwoesting wat daarmee gepaard gegaan het.

Sy het gesê: 'Die verlies was soortgelyk aan wat Chrissy Teigen gaan deur. Mense gaan dit deur en ek was eintlik baie dankbaar dat hulle soveel gedeel het as wat hulle gedoen het en so diepgaande soos hulle gedoen het, want niemand praat daaroor nie.

'Ek het drie gehad, en nou voel ek met hierdie derde kind dat al my kinders na my teruggekeer het.'

Het u al verskeie miskrame gehad? As u voel dat u ondersteuning nodig het, besoek die Miskraamvereniging, 'n liefdadigheidsorganisasie wat advies en leiding bied aan almal wat swangerskap verloor het.

 

 

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »