IVF babbel

Na ons derde en laaste onsuksesvolle ronde van IVF, moes die lewe voortgaan

As u 'n einde kry aan u behandeling, sonder die einde waarvan u gedroom het, hoe gaan u voort? 

Ons wil Carley bedank, wat hierdie baie openlike verslag oor die manier waarop sy tans voel, aan ons gestuur het. Dit is so kragtig en ongelooflik vertroostend, ten spyte van haar hartseer, vir ander om te hoor dat hulle nie alleen is in hul stryd om swanger te raak nie.

Ons is seker dat daar duisende vroue en mans sal wees wat presies verstaan ​​hoe Carley op die oomblik voel, en aan elkeen wat die spanning ervaar, stuur ons u liefde.

Dit is Carley

Na ons 3de en laaste onsuksesvolle IVF-ronde, moes die lewe aanbeweeg. Waarheen of hoe weet ek nie. Maar dit doen. Ek weet dat ek iets anders met my lewe wil doen as ek nie 'n mammie gaan wees nie, maar wat ??? Die lewe wat ek nou leef - voordat coronavirus oorgeneem het, is nie een wat ek wil teruggaan nie. Die lewe was bedoel om kinders daarin te hê, om te probeer voortgaan om te lewe dat die lewe nooit gaan werk nie. Maar wat wil ek nog doen? Ek weet eerlikwaar nie.

Om 'n ander lewe te vind

Die gapende gat wat bedoel was om met 'n baba gevul te word om ons 'n gesin te maak, sal altyd in daardie lewe bly, want die baba gaan nie kom nie. Daarom moet ek 'n ander lewe vind, 'n lewe waar ek voel ek is goed genoeg, ek doen iets waarop ek trots kan wees en die mense in my lewe trots op my kan wees.

Op die oomblik voel ek dat ek net bestaan ​​en dat ek vasgevang is, ons leef nie. Ek werk voltyds, om steeds geen geld en geen werklike lewe te hê nie.

Die hartseer na mislukking

'N Pouse was baie nodig; ons 3de siklus het misluk en my kop was gemors en my hele wese was verlore. Ek kon nie op iets konsentreer nie, ek het van die een oomblik huil tot die kwaad die volgende, ek het nie geweet wat om met myself te doen nie.

U sien die probleem met die werk in 'n baie vroulike bedryf soos ek, is dat daar oral swanger mense is, en dit het net so gebeur dat my baas haar tweede baba verwag terwyl ek my laaste siklus deurloop. Daarby was die feit dat nie almal my situasie geken het nie, en die voortdurende vrae, en 'is dit nie lekker en opwindend' nie, het net tot die massa emosies in my binneste bygedra.

Ander mense se swangerskapsaankondigings

Onvrugbaarheid bring die slegste in jou na vore - jy wil nie hê dat ander mense dit moet deurgaan nie, maar terselfdertyd is elke aankondiging oor swangerskap wat jy moet verduur, soos 'n skop in die baarmoeder - die leë nuttelose deel van jou liggaam wat nie ' doen nie heeltemal wat dit moet doen nie, maar herinner u daaraan dat dit elke maand daar is!

Toe kom die koronavirus, en vir al die vroue wat vloek en tuis moet bly en hul kinders moet tuisgaan, wil ek skud en skree, dat hulle gelukkig moet wees dat hulle in die eerste plek kinders het. Ek is seker dit is nie maklik nie, maar glad nie ....... ?! Ek weet wat ek sou kies.

Kwaliteitstyd saam met my verloofde

Lockdown het my egter die kans gegee om tyd en ruimte by my lieflike verloofde te hê. Ons het al lank geloop, ons het eindelose bakwerk geëet wat ek gedoen het en ek het so vet geword dat ek nou sy broekie aanhet, want ek kan nie in myne pas nie, en selfs die is 'n bietjie stywe !

My slaap het pas beter geword - ek het die hele nag diep geslaap en wakker geword en gereed vir nog 'n dag. Ek het nog nie gekonfronteer wat 'geen behandeling meer' beteken nie, maar ek was op die punt om sterk genoeg te voel om dit miskien te doen.

Maar toe kom daar weer 'n aankondiging van swangerskap en dit het alles neergestort.

Xx

Dankie Carly dat jy jou storie gedeel het. Ons stuur soveel liefde en krag vir u.

Kontak gerus: sara@ivfbabble.com as u u verhaal wil deel

As u sukkel om die behandeling te beëindig en dit moeilik vind om die behandeling te beëindig, kontak ons ​​dan, dan kan ons u die ondersteuning vind wat u benodig.

 

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .