IVF babbel

Die kwessie is by my: 'n man neem sy onvrugbaarheid aan

Nie baie mense weet van die detail van ons IVF-situasie nie, soos in die geval met my

Ons probeer al etlike jare en dit het net nie gebeur nie. My vrou het dinge gedoen om konsepsie te probeer verbeter, en ons het baie probeer, insluitend dat ek 'n los onderklere moes koop (ek bedoel WTF! - moet net nie te veel google nie). Ek het dus al die toetse gedoen wat jy doen, insluitend om na 'n donker kamer te gaan met al die verouderde here tydskrifte en ewekansige video's (ek het nie eens geweet Kylie het 'n fiksheidsvideo gedoen nie!).

Toe ek agterkom dat ek nie kinders kon kry nie, het ek nie geweet waarheen om te draai nie. Ek het leeg gevoel en soveel gedagtes het deur my kop geloop, veral hoe vertel ek my vrou? Daardie dag sal vir altyd by my bly, ek het haar gelui en my oë deur die oproep uitgeslaan. Ek het toe vir verdere toetse gesny en twee keer in blokkies gesny om te sien of dit iets sou gee om mee te werk, maar dit was tevergeefs.

Daarna het ons baie sielsoek gedoen, maar aan die einde van die dag wou ek 'n pa word en wou ek alles in my vermoë doen om dit te laat gebeur.

Ek het gesukkel om 'n afsetpunt te kry om te praat oor hoe ek gevoel het toe ek dit geneig het om op te bottel (ek kan haar vrou nog steeds 'n tipiese man sê!). Dit was waarskynlik die slegste ding wat ek kon gedoen het. Eerlikheid is die beste beleid. Ek en my vrou het 'n paar vrugbaarheidsgroepe bygewoon om meer oor die opsies te leer en met ander te praat. Ons het albei slegte dae gehad wat geneig was om verskillende dae te wees. Ons het mekaar nodig om daardie dae deur te trek. Ons sê albei dat ons wens dat ons meer gedoen het en uitgegaan het vir afspraaknagte om die bekommernis te beëindig.

Na die eindelose vergaderings, toetse en die keuse van ons skenker (het 'n bietjie soos 'n Chinese spyskaart gevoel toe ons sê dat ons nommer vier sal hê), is ons ingestel. Dit gebeur uiteindelik.

Ek wou ten volle betrokke wees en help waar ek kon, my vrou gaan immers die menslike speldekussing word. Dus was my rol elke dag om al die medisyne gereed te kry en op 'n vorderingsblad op te teken wat ons gedoen het. Ons was baie gelukkig en ons behandeling het 'n klein dogtertjie tot gevolg gehad. Gedurende die hele proses waarmee ek gesukkel het, sou sy egter soos ek lyk. Dit is immers normaalweg een van die eerste vrae wat mense vra.

Maar wat ek geleer het, was dat mense sien wat hulle wil sien, en almal sê dat sy soos ek lyk, dus hoef ek my nie te bekommer nie. Sedertdien het ek 'n paar ander vriende daardeur gehelp, want daar is net soveel wat u kan lees, maar omdat u dit geleef het en asemhaal, maak dit soveel makliker om ander te deel en te help.

Sedertdien het ons 'n tweede keer sonder sukses probeer - twee mislukte pogings en een wat binne 'n jaar gekanselleer is, maar jy hou aan.

Elke siklus was verskillend, wat met jou kop gemors is. Waarom volg ons nie dieselfde proses nie? Alhoewel dit frustrerend is, moet u die proses vertrou.

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .