IVF babbel

Ek het nie 'n baba nie, maar ek is besig om haar kamer voor te berei

Ek was verlede week geïnspireer en vertroos toe ek die storie gelees het van Danielle, wat vir haarself 'n "Baby on Board"-broodjie gekoop het en voorgegee het dat sy swanger is vir die oggend. Ek het amper dadelik beter gevoel, want ek het ook die "visualiseer om te materialiseer"-metode gebruik. (Ek moet nog realiseer)

Ek het nie voorgegee dat ek swanger is nie, maar ek sê tog vir myself dat ek binnekort swanger gaan wees en het dus dinge vir my baba begin koop.

So kom ek vertel jou my storie. Ek het lae AMH en het tot dusver 2 "mislukte" rondtes IVF gehad. Dit lyk of ons die skenkerroete sal moet afgaan, so ek en my man is tans besig met gesprekke met ons dokter en staar ook berading in die volgende paar weke.

My man was 'n bietjie huiwerig om vorentoe te gaan met 'n skenker. Hy sê hy wil "my baba eerder as 'n ander vrou se baba hê". Ek sien dit nie so nie. If, nee jammer, wanneer ons het ons baba, dit sal ons baba wees – my baba. Ek probeer dit aanhou om vir hom te sê, maar hy wil net nie regtig veel daaroor praat nie, en daarom het ek berading vir ons albei gereël.

’n Deel van my dink hy probeer my beskerm – om my te wys hy is lief vir my – om my te wys dat ek sy alles is en dat hy nie wil hê dat enige ander vrou tussen ons moet kom nie. Ek het vir hom gesê dat ek dit nie so gesien het nie. Ek sou die ma wees en die skenker “ma” sou geen deel van ons kind se lewe hê nie.

In elk geval, verlede maand het ek besluit dat my woorde nie genoeg is nie

Ek moes vir my man wys dat die gebruik van 'n skenker-eier die enigste manier is om ouers te wees en daarom moet dit gebeur. Ons kanse om 'n baba te hê sal ook grootliks toeneem, so daar is REGTIG 'n kans dat ons ouers kan wees voor die einde van die jaar. So, een Vrydagmiddag na 'n lang en emosionele week het ek by ons spaarkamer ingestap en 'n helse opruiming begin. Die klerekaste was vol klere wat ons nooit dra nie en die bed was vir vriende en familielede wat soms oorbly. Die kamer was so ver van 'n kwekery as wat jy kon kom.

Die opruiming het Vrydagmiddag begin en Sondagoggend geëindig. Dit het absoluut ongelooflik gevoel. Met elke rak wat ek skoongemaak het, het ek gevoel asof ek plek maak vir ons nuwe baba – in ons nuwe baba se nuwe slaapkamer. Ek het die rakke geskrop, die vensters oopgemaak en die vars lug ingelaat. Dit was die begin van die volgende hoofstuk.

Die volgende naweek het beide ek en my man die kamer geverf - net 'n vars wit, niks fancy nie.

My man wou weet hoekom ek by DIY-overdrive ingegaan het, en daarom het ek vir hom gesê "want ek hoef nie hoop te verloor nie". Dit is al wat ek te sê gehad het. Hy het my voorkop gesoen, 'n roller opgetel en met die mure aangegaan.

Noudat my baba se kamer gereed is (wel, op sy mees basiese sin), het ek begin om dinge te koop om dit saggies vol te maak – nuwe donsige handdoeke, 'n naglig, 'n paar oulike teddies, twee kleurvolle en lewendige prente wat my maak glimlag, en 'n hangende selfoon naby die venster, wat saggies tol wanneer die weduwee oop is.

Volgende week gaan ek 'n paar klein uitrustings koop om in die klerekaste te hang. Ek weet dat sommige mense dalk dink dat dit te gou is, dat ek miskien die noodlot aanlok, maar dit is iets wat ek wil doen en dit laat my gelukkig voel. Ek dink ook dit help my man dat ek sake bedoel en dat niks my gaan keer om die ma te word wat ek moet wees nie!!

Ek sal graag wil hoor van enige iemand wat dinge vir hul baba gereed het al is hulle nog nie swanger nie! Ek sal ook graag wil weet of iemand al in staat was om hul man se rondte te praat om 'n skenker-eier te gebruik.

Amy

x

As jy vir Amy wil antwoord, los vir ons 'n lyn by info@ivfbabble.com

Wat is die kans dat u swanger raak met skenker-eiers?

 

 

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.