IVF babbel

Ek het vir my man gesê hy moet my los en uitgaan op soek na 'n vrou wat vir hom die kind kan gee waarna hy verlang

Hierdie is 'n e-pos wat aan ons gestuur is deur 'n wonderlike dapper vrou wat die gemak van jou nodig het – die TTC-gemeenskap, nadat sy vir haar man gesê het om haar te los vir 'n vrugbare vrou wat vir hom kinders kan gee. Sy het gevra om Emma genoem te word omdat sy nie haar regte naam wil deel nie. As jy jou hiermee kan vereenselwig, kontak gerus sodat ons jou storie met Emma kan deel
Verlede week het ek vir my man gesê hy moet my los en uitgaan op soek na 'n vrou wat vir hom die kind kan gee waarna hy verlang -die kind waarna ek ook verlang, maar wat ek nie vir hom kan gee nie
Ek het vir hom gesê hy moet gaan – die man vir wie ek lief is – die vriendelike, sensitiewe en geduldige man vir wie ek lief is. Ek het vir hom gesê om my te los, want ek is oorweldig met hartseer, hartseer en skuldgevoelens – skuldgevoelens dat hy al pa kon geword het as hy nie met my getrou het nie.
Die uitbarsting het gekom toe ons laaste rondte IVF weer in trane geëindig het. Ek het soort van reeds geweet dat dit nie gewerk het nie. Ek dink dit is omdat ek dit baie moeilik vind om aan enige hoop of positiwiteit vas te hou na 2 mislukte rondtes van IVF. Ek het myself amper oortuig dat die embrio nie ingeplant is nie voordat ek selfs die swangerskapstoets uitgepak het. 
Terwyl ek op die rand van die bad gesit en wag het vir die enkele reël om te verskyn soos dit in die laaste twee rondtes gedoen het, het ek aan my man begin dink. Hy was wonderlik gewees. Die laaste keer toe ek die “mislukking” onthul het, het hy gebroke gelyk, maar steeds die woorde gevind om my te troos. Ek het myself gehaat. Ek het myself blameer. My liggaam was en faal die toekoms vir ons. Ons wil so graag ouers wees. Ons het 'n pragtige huis, goeie werk, 'n liefdevolle gesin. Kinders, of ten minste een kind sou die droom voltooi.
My man praat gereeld oor die dinge waaroor hy droom om te doen sodra hy 'n pa word. Hy sê hy sal ideaal eerste lief wees vir 'n dogter. Hy sê hy weet hy sal een van daardie behoorlik oor beskermde vaders wees.
Dit was hierdie beeld van hom, wat wonderlik oorbeskermend is teenoor sy dogtertjie wat my ineenstorting veroorsaak het. Toe daardie aaklige enkele reël vir die 3de keer verskyn, het ek die badkamerdeur oopgemaak. Hy het dadelik geweet en ek kon sien hoe hy teen die trane veg.”
"Jy moet my los" het ek vir my pragtige man gesê. “Ek is die een wat nie swanger kan raak nie – nie jy nie. Dit is nie regverdig teenoor jou om te bly nie. Gaan wees saam met 'n vrou wat vir jou kinders kan gee. Dit is OK".
Toe die woorde by my mond uitkom en vir my man sê om 'n lewe te begin met 'n vrou wat vir hom kinders kan gee, het ek op die vloer geval. Natuurlik wou ek nie hê hy moet my verlaat nie, maar ek moes hom die keuse gee. Ek het siek, asemloos, leeg gevoel.
Ek het gesnik en gesnik terwyl hy my stywer vasgehou het as wat hy ooit tevore gehad het. Hy het eers nie gepraat nie. Ek het gewonder of hy dit eintlik oorweeg, maar my man, wat die grapjas is wat hy is, het eerder geantwoord:

"Oooh, ek wonder of Angelina Jolie vanaand vry is?!"

Hy lig my kop saggies op, vee my trane af en glimlag. Ek kon nie terugglimlag nie. Ek kon egter voel hoe my gebroke hart 'n sug van verligting sug. Ek het hom teruggedruk soos hy het voortgegaan om vir my te sê dat 'n lewe sonder my onverstaanbaar, tragies en nie iets wat hy ooit sal oorweeg nie.

Hy het vir my gesê dat ja, hy is desperaat om 'n pa te word, maar dat hy 'n pa wil word net as ek daar is om die ma te wees.

Sy woorde het die wêreld beteken, maar ek het steeds gevoel ek het gefaal as vrou en misluk as vrou. Onvrugbaarheid is so 'n wrede siekte. Dit stroop jou van jou drome, jou eiewaarde, jou vreugde en jou hoop. Ek is jammer om so negatief te klink, veral vir enigiemand wat op die oomblik deur vrugbaarheidsbehandeling gaan, maar ek moes net uitkom en uitreik na jou en jou wonderlike TTC-gemeenskap.
As iemand dieselfde gevoel het, en vir hul mans gesê het om hulle te verlaat, sal ek graag van hulle wil hoor, net sodat ek weet ek is nie alleen nie. Dankie dat jy altyd daar is IVFbabble.
Emma
x
As jy jou hiermee kan vereenselwig, stuur vir ons 'n lyn by mystory@ivfbabble.com. Stuur vir julle almal soveel liefde en krag
Kyk na jouself:
https://www.ivfbabble.com/looking-after-your-emotional-wellbeing-during-ivf-and-how-counselling-can-help/
op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid