IVF babbel

Elke dag sien ek hoe die helder lig van my ware liefde se siel in haar oë dowwer word

Dit is ons verhaal deur Howard-James Rigbye

Ek het Deborah net meer as 3 jaar gelede die groot liefde van my lewe ontmoet, en ek het dadelik geweet dat sy die vrou was waarop ek my hele lewe gewag het

Ons verhouding het vinnig ontwikkel en ons was redelik dadelik verlief. Terwyl ons elke dag oor ons drome, passies en lewensverhale gepraat het.

Sy het aan my onthul haar grootste droom was om altyd 2 kinders te hê

Haar seun, (nou my stiefseun) toe ons mekaar ontmoet, was 15 jaar oud en was altyd beleefd en respekvol. Sy ma het vir my gesê dat dit net so lank was, en hy was baie beskermend teenoor haar. Sy was baie geskok toe ons dit dadelik regkry as gevolg van ons soortgelyke belangstellings in alle speletjies en rekenaars.

Sy biologiese pa was nog nie op die toneel sedert hy ongeveer 5 jaar oud was nie. Hy was nie die beste pa of vennoot nie, weens drank- en dwelmkwessies en altyd in en uit die gevangenis. Hy was ook baie beledigend in hul verhouding, mondelings en fisies.

Binne die eerste 12 maande van ons verhouding het ek my sielsgenoot graag haar grootste droom vir 'n ander kind gegee, en u kan u voorstel hoe opgewonde ons albei was om uit te vind dat sy swanger is.

Ongelukkig verloop dinge nie altyd volgens plan nie

Sy begin met aan-uit bloeding, dan baie erge maagpyn. Ons was baie bekommerd, en ek het haar na die kraamafdeling geneem. 'N Rukkie later het ons agtergekom dat die swangerskap 'n lewensvatbare eptopiese swangerskap is en dat ons onmiddellik geopereer moet word.

Die operasie het egter nie net die eptopiese swangerskap verwyder nie, maar ook die fallopiese buis en haar so swak laat voel dat ek met 'n siekbrief 5 weke van die werk moes afneem. Dit was om haar nie net emosioneel nie, maar ook fisies te ondersteun. Tensy ek haar ondersteun om rond te beweeg, sou sy die hele tyd aan die bed gebind gewees het. Teen die einde van die 5 weke het my werkgewer destyds, terwyl ek terug is werk toe, my gekontak en gesê dat hulle my laat gaan, en om nie terug te keer nie.

Hierna het ons aanhou probeer, maar ons tweede swangerskap was weer eptopies, maar nie lewensvatbaar nie. Hierdie keer kon hulle egter die oorblywende fallopiese buis binne laat.

Al die tyd het ons die meeste van ons spaargeld deurgemaak. Gelukkig het ek byna 4 maande nadat ek losgelaat is, 'n ander werk gekry.

Na 'n tydjie waarin ek my nuwe werk aangepak het, het ons besluit om weer te probeer - met die vitamiene en minerale aanvullings wat ons dokter aanbeveel het, in die hoop dat alles suksesvol sou wees.

Sodra ons gewin het, het ons dit geniet dat ons swanger was, wat ons laat voel het oor die maan

Maar binne 'n paar weke begin die bloedvlek en pyn weer begin. En toe kondig die regering aan dat die sluiting van die pandemie begin.

As sodanig moes my maat alleen die kraamafdeling bywoon en 'n derde keer die verskriklike nuus gehoor. Die swangerskap was 'n lewensvatbare eptopiese en het verdere operasie vereis. Ongelukkig kon hulle nie die derde een verwyder sonder om haar tweede fallopiese buis in te boet nie.

Nadat ons met ons dokters gesels het, is besluit dat ons nou IVF is

Maar hier slaan ons nog 'n padblokkade omdat my werkgewer weens die pandemie in administrasie gedwing is, en ek weer werkloos is.

Alhoewel ek nou werk en sedert Februarie werk, kan ons slegs met een inkomste en geen besparing die hoeveelheid benodig wat nodig is om met die behandeling te begin nie. Nie sonder ondersteuning nie en nie voordat sy in Januarie 38 word nie, waarna die kliniek aangeraai het dat hulle ons nie kan oorweeg nie.

Elke dag sien ek hoe die helder lig van my ware liefde se siel in haar oë dowwer word

Ek wil haar net alles gee wat sy ooit wou gehad het, voordat dit te laat was.

Dankie dat u uitreik en ek bedank u vir enige hulp wat u ons kan bied.

Vriendelike groete

Howard-James Rigbye

As u wil uitreik na Howard, stuur 'n e -pos na info@ivfbabble.com

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

nuusbrief

onderwerpe

TTC GEMEENSKAP

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.