IVF babbel

Gabrielle Union publiseer 'n aangrypende opstel oor haar surrogaatskap

Die aktrise Gabrielle Union het onlangs in haar nuwe boek "You Got Anything Stronger?" Oor haar ervaring met surrogaatskap oopgemaak.

Nadat sy 'agt of nege' swangerskappe verloor het, het sy en haar man, die NBA -speler Dwyane Wade (39), besluit om die dienste van 'n surrogaat te gebruik. Nou, op 48, vertel sy haar verhaal om ander te help en te inspireer.

'Ek het 'n adenomyose -diagnose gehad en meer miskrame as wat ek met selfvertroue kon tel,' skryf sy. 'Ek wou die ervaring hê om swanger te wees. Om te sien hoe my liggaam uitbrei en skuif om hierdie wonder in my te akkommodeer. ” As kinderlose beroemdheid het sy ook onder geweldige druk van die publiek te staan ​​gekom en was daar teenstrydige gevoelens oor Wade se baba met 'n ander vrou.

'Ek wou ook die ervaring hê om in die openbaar swanger te wees,' onthul sy. 'Ek skud die wantroue van die samelewing af vir vroue wat om watter rede ook al - uit eie keuse of uit die natuur - nie babas het nie. Ek het jare lank die koste daarvoor betaal, en ek wou iets daarvoor hê. ”

Nou sê sy dat 'elke pad na ouerskap perfek is', insluitend haar eie reis met surrogaatskap. Nadat haar dokter surrogaatskap aanbeveel het as haar enigste veilige manier om 'n baba te kry, het sy die proses deeglik ondersoek.

'Ek het die idee dat baie toekomstige blanke gesinne gemakliker was met bruin mense as surrogate-Latina en Suid-Asiër-wat dikwels as' telers 'geklassifiseer is,' skryf sy. 'Nou, ek is swart, en ek Ek is gewoond daaraan om te hoor hoe mense van kleurlinge praat, maar dit was 'n handmaid's Tale. "

Sy en Wade beraadslaag oor watter agentskap om te kies en is binne twee maande met hul surrogaat gekoppel

'Sy het die regte dinge gesê oor hoe sy die gawe van die lewe ervaar het om haar eie kinders te hê, en wou hierdie geskenk aan ander gee. Maar ek was versigtig en wonder of mense bereid is om dit te sê. ”

Die surrogaat, Natalie, was 'n goeie pasmaat vir die egpaar. Nadat sy een van die egpare se embrio's oorgeplaas het, het Natalie die nuus van 'n positiewe swangerskapstoets in Maart 2018 oorgedra.

'Hierdie groeiende hobbel wat almal gedink het ek wil sien, was nou 'n visuele manifestasie van my mislukking. Ek glimlag en wil wys dat ek — ons — so gelukkig en dankbaar was. Maar 'n deel van my voel meer waardeloos. Hulle het gedink dit is trane van dankbaarheid - die ontsag vir die aanvang van die lewe. Ek herleef die dood. Ek was natuurlik dankbaar, dit sou onmoontlik wees om dit nie te wees nie. Maar waarvoor ek dankbaar was, was dat hierdie lewe gespaar kon word. Dat hierdie hartklop kan voortduur, dekades lank sterk klop, lank nadat my eie opgehou het. Soveel het binne my gestop. ”

Gabrielle en haar man het die naam Kaavia James gekies vir hul babadogter, wat gebore is na 'n noodgeval en 38 uur se arbeid

'Ek het gehoop dat die oomblik dat ek haar sien, daar 'n oomblik van toesluit sou wees. Ek kyk na Natalie en haar man. Daar was 'n stilte by hulle. Ek kyk na Kaavia James op die tafel, en dan terug na hulle. Dit het ons almal geneem om haar te skep, so ek wou hierdie tyd met hulle deel. ”

Noudat haar dogter drie jaar oud is, ervaar sy nog steeds deurmekaar golwe emosies. 'Ek sal altyd wonder of Kaav my meer sou liefhê as ek haar gedra het. Sou ons band nog strenger wees? Ons ontmoet as vreemdelinge, die geluid van my stem en my hartklop is vreemd vir haar. Dit is 'n pyn wat verdof het, maar dit bly in my vrese dat ek nie genoeg was nie en nooit sal wees nie. "

Sy wil hê dat ander moeders van surrogaatgebore babas moet weet dat hulle nie alleen is nie. 'As ek die volheid van ons verhale, van ons drie lewens saam vertel, moet ek die waarhede vertel waarmee ek leef. En ek het geleer dat u terselfdertyd eerlik en liefdevol kan wees. ”

Wat dink u van die emosionele onthullings van Gabrielle Union? Gaan jy haar boek lees? Skakel ons gerus by info@ivfbabble.com

Gabrielle Union praat oor die 'ondergrondse spoorweg' van haar vrugbaarheidsreis

 

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.