IVF babbel

Olimpiese atleet Lolo Jones deel emosionele eiervriespos

Die Amerikaanse Olimpiese Speler Lolo Jones het in 'n emosionele sosiale media-video onthul dat sy vrugbaarheidsbehandeling ondergaan om haar eiers te vries

Die 40-jarige hekkiesloper het gesê dat sy die eierherwinningsproses begin het om die kinders te hê wat sy so begeer het voordat dit te laat was. Sy het ook gesê sy hoop om bewustheid te kweek en ander vroue aan te moedig om na hul vrugbaarheid in hul 20's en 30's te kyk.

Lolo, wat al op verskeie realiteitstelevisieprogramme verskyn het, insluitend Dancing with the Stars, Celebrity Big Brother, en die Challenge, was tranerig in haar pos en het gewys hoe sy die hormone inspuit wat sy gesê het sy moet doen vir 11 dae in 'n ry.

Sy sal ook gereeld met haar vrugbaarheidsdokter vergader om te bepaal hoe haar liggaam en eierstokke op die behandeling reageer.

Sy het vir haar 530,000 XNUMX gesê Instagram volgelinge: “Verskrik. 15 dae voor ek 40 geword het. Niks het my meer bang gemaak as om te voel dat ek min tyd het om 'n gesin te hê nie.

“Ek wou oorspronklik my eiers in my vroeë 30’s vries. Ek het net bly dink ek sal my man ontmoet en dinge sal alles uitwerk.

“Wel, hier is ek amper 10 jaar later en dit het nie. Met my angs wat daagliks toeneem om te weet of ek selfs kinders kan hê, het ek gewerk @frame_fertility met wie my aangestel is @neil.chappell.ivfmd en @fertilityanswers.

“Die span was ongelooflik. Hulle het eers my AMH-vlakke nagegaan wat gewys het ek het 'n goeie eierreserwe vir my ouderdom! 3.2!! Prys God SY'S VRUGBAAR 🙌🏽🙌🏽 so noudat ek geskik gelyk het om die eiervriesproses te begin, het my reis begin.

“Ek wil vroue aanmoedig om vroeër hierna te kyk. Nie elke vrou is dieselfde nie. Jy kan 35 jaar oud wees en die eiertelling hê van iemand wat 25 is, of jy kan 25 jaar oud wees en reeds jou eiers teen 'n hoë tempo verloor.

"Meer opdaterings kom oor die uitslag ... @ovationfertility

"As jy weet jy wil met 'n gesin begin, maar jy kan dit nie nou doen nie, dalk om beroepsredes of jy het nie 'n man om jou eiers te vries nie."

Was jy in dieselfde situasie as Lolo Jones? Het jy jou eiers gevries? Ons sal graag van jou wil hoor by mystory@ivfbabble.com of op sosiale @ivfbabble

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.