IVF babbel

Ontmoet Diana Zic, gesertifiseerde gesondheidsafrigter en joga-instrukteur vir vrugbaarheid

Hierdie week stel ons u bekend aan die Amerikaanse gesertifiseerde gesondheidsafrigter Diana Zic, afkomstig van die winderige stad Chicago. Diana gaan 'n paar top wenke bied oor joga en hormoongesondheid in hierdie blog. Geniet.

'Ek is baie soortgelyk aan jou, 'n vrou van meer as 30 wat probeer om swanger te raak, die goedkoopste en vinnigste manier moontlik te kry, sodat ek ten minste een kind kan hê.

'Ek is 'n gesertifiseerde gesondheidsafrigter, opgelei in hormoongesondheid en spesialiseer in gesondheidsorg vir vrugbaarheid en vrugbaarheid in joga. Ek het gehoor van IVF Babble deur 'n ander afrigter wat dit ten sterkste aanbeveel dat ek dit gaan ondersoek. Nie lank daarna nie het ek die meesterbreine van IVF Babble, Sara en Tracey by die Midwest Reproductive Symposium in Chicago hierdie somer ontmoet en dra nou altyd my pynappel met trots.

“Sedertdien volg ek die opskrifte, motiveringsposte en ondersteuning in die vrugbaarheidsgemeenskap op sosiale media. 'N Paar weke terug het ons gesels en gedink dat dit 'n uitstekende toevoeging tot die tydskrif sou wees om 'n paar wenke vir joga en hormoongesondheid vanuit 'n CHC-perspektief aan te bied.

Maniere om u vrugbaarheidsgesondheid en ervaring te verbeter

'My missie is om vroue en mans te ondersteun, te begelei, op te lei en holistiese instrumente te bied wat hul vrugbaarheidsgesondheid wil optimaliseer. Eintlik bemagtig ek vroue en mans om lewenstylveranderings aan te bring sodat hulle hul kans op swangerskap kan verbeter: ons vrugbaarheid en gesondheid is nie apart nie. Ek werk saam met paartjies wat vir die eerste, tweede of 100ste keer probeer swanger raak, wat met of sonder 'n reproduktiewe endokrinoloog werk, en individue wat voorberei vir 'n eiervries.

'Weens hierdie passie en waarskynlik 'n hardkoppigheid, het ek geweier om na die dokters te luister wat herhaaldelik vir ons gesê het dat daar 'n kans van twee persent is om 'n kind te verwek sonder die gebruik van IVF, omdat my man te veel sperma het (ja dit is regtig) en my een eileier. Een van die dokters het eintlik 'n weddenskap met my man aangegaan dat hy ons aandete sou skuld.

'Ek het jare lank daarteen geveg omdat ek diep van binne geweet het dat ek en my man die nodige lewenstylveranderinge moes aanbring, asook die leiding van wonderlike dokters en geneser moes gebruik om dit te laat gebeur. En raai wat? Ek het spontaan swanger geraak: geen IUI of IVF hierdie jaar nie. Vreemd genoeg, genoeg was dit toe ons besluit het om voort te gaan met aanneming, ek weet, ek weet dat u dit al te veel gehoor het, maar dit is die waarheid.

Ongelukkig het ons slegte nuus gehad tydens my afspraak van nege weke 

'Ons was verpletter dat ons na sewe jaar probeer het om te besef dat ons tweeling saamgevoeg is. Dit gebeur met een uit elke 200,000 mense en dokters het gesê dat ons niks anders sou kon doen nie. Die tweeling het dieselfde liggaam gedeel, dus die waarskynlikheid dat hulle dit deurgaan, was vir my gesondheid baie onwaarskynlik en gevaarlik, om nie te praat van ander abnormale gebeure sal waarskynlik voorkom as die swangerskap aangaan nie. Dus, op 22 Mei, 'n dag wat ek nooit sal vergeet nie, het ek my eerste en enigste swangerskap beëindig, wat, soos u kan dink, die slegste ding was wat ek tot dusver in my lewe moes doen. Wat erger was, is dat ek nog 'n D&C moes doen omdat die eerste weefsel agtergelaat het.

'Op 'n ligter manier het my liggaam, verstand en gees goed genees en het ek my daarop toegespits om weer vertroue in die proses te kry. Hoe mal dit ook al klink, hierdie traumatiese ervaring wat die “vrugbaarheidsreis” genoem word, het dit vir ons duidelik gemaak dat ons meer as ooit tevore in die vermoë van ons liggaam om swanger te word en hierdie keer te bid, 'n gelukkige en gesonde grondboontjie sal meebring.

“As ek vorentoe gaan, sien ek daarna uit om my gesondheidswenke vir vrugbaarheid met u te deel, en wil u eers een van my gunsteling joga-posisies leer."

YouTube -speler

As u meer wil leer oor Diana Zic en haar dienste, kan u dit hier vind op www.dianazic.com of @dianazicyogini_fertilitycoach

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.