IVF babbel

Rhian Sugden waarom dit moeilik is om 'n dapper gesig aan te trek

Die voormalige model drie, Rhian Sugden, onthul die verwoestende nuus van haar vierde ronde IVF het misluk

Die 34-jarige ondergaan al verskeie jare vrugbaarheidsbehandeling nadat dokters vir haar gesê het dat sy 'n lae eierreserwe het vir iemand van haar ouderdom.

Sy het aan haar 466,000 4 volgelinge op Instagram gesê: 'Ek voel blou. Het 'n helse moeilike paar weke gehad. Vir diegene wat my reis gevolg het, het IVF -ronde XNUMX misluk, maar dit is nou tyd om op te tel.

'Om in die openbare oog te wees en 'n dapper gesig te probeer hou, is moeiliker as wat dit lyk, maar ek het dit al baie keer gedoen en ek sal dit weer doen.

'Dit is tyd om by my beste onderklere te bly, om weer normaal te word en agter die kamera te kom en te doen wat my gelukkig maak. Groot uitroep aan my ondersteuningsnetwerk. Jy is die beste. #ivfwarriror. "

Rhian is getroud met die ster van Coronation Street, Oliver Mellor (40), en is in 2019 meegedeel dat sy die eierreserwe van 'n 45-jarige het.

'Dit is hartverskeurend om te hoor dat u moontlik nie kinders kan hê nie' het sy destyds gesê. 'Ek hou nie van die druk wat mense op vroue plaas om kinders te hê nie, en ek hou nie van die druk wat ek op myself plaas nie.

'Ek sukkel om vrae te beantwoord oor wanneer ek 'n gesin gaan stig - alhoewel ek weet dat die vrae van 'n goeie plek af kom, haat ek dit nie. Al wat ek regtig kan sê, is dat ek probeer het en dat ek nie kan nie. '

Die egpaar trou in 2018 in Turkye nadat hulle in 2014 verloof geraak het.

Het u verskeie mislukte IVF -siklusse gehad? Wat het u gedoen om die emosionele en fisiese pyn te hanteer? Ons hoor graag van u om ander op 'n soortgelyke pad te help. Stuur 'n e -pos aan mystory@ivfbabble.com.

Waarom het my IVF-siklus misluk?

 

Voeg kommentaar by

nuusbrief

onderwerpe

TTC GEMEENSKAP

GEWEES