IVF babbel

Die aktrise Jordana Brewster vertel van haar plaasvervangersreis na ouerskap

Die Amerikaanse en die Brazilliaanse aktrise Jordana Brewster het haar reis gedeel om ouer te word en waarom die gebruik van 'n surrogaat om haar kinders te hê, hopelik die taboe oor vrugbaarheidskwessies sal afbreek

Die 40-jarige akteur, oorspronklik van Panama, het saamgespan Clearblue swangerskapstoetse toe hulle sy # Cononceivinghood-veldtog van stapel stuur om vroue te laat praat oor hul fase voor swangerskap.

Die vennootskap is die viering van die Amerikaanse nasionale infertiliteitsbewustheidsweek, wat van 18 tot 24 April gehou word en sy hoop om onvrugbaarheid te ontmoedig en het gesê dat sy die vreemde gevoel het as dit by haar ander ma-vriende kom.

Sy het gepraat Yahoo lewe oor haar ervaring om moeder te word vir haar kinders, die sewejarige Julian en Rowan, vier, wat sy saam met haar gewese man, Andrew Form, is.

Jordana, wat veral bekend is vir haar rol in The Fast and the Furious 'n franchise van films, het gesê dat haar reis om moeder te word tien jaar gelede begin het toe sy sewe rondes misluk het met IVF, wat uiteindelik tot haar surrogaatheidsroete gelei het.

Sy het gesê: 'Ek het kinders as vanselfsprekend aanvaar. Ek dink ons ​​het akupunktuur probeer. Ek het probeer om my voeding te verander. Ek dink wat vir my ontbreek, was: ek het altyd met kundiges gesels oor wat aangaan, maar nooit my vriende nie.

'Ek het nie 'n gemeenskap gehad nie. Ek kon nie na vriendinne gaan met wie ek sou kon verband hou nie en waar ek nie sou kon wees nie, 'O, ek is 'n soort vreemde in hierdie vergelyking'. En dit is wat regtig gaaf is met hierdie veldtog, dat u kan sien dat dit wissel van alle ouderdomme, oor alle kulture heen. En dit is net iets wat nou baie met vroue gebeur. Ek dink dit is enorm en baie belangrik om te desigmatiseer. ”

Jordana het gesê dat sy 'groot skande' voel omdat sy nie haar eie kinders kon baar nie

Sy het gesê: 'Ek het soveel skaamte gevoel omdat ek nie natuurlik kon baar nie, en dat ek natuurlik kon baar. Ek het myself te veel vergoed hiervoor. Ek dink dit is regtig belangrik om daardie oop gesprek te voer en om te sê almal se ervaring is geldig. Ek het gevind dat baie mense oordeel. ”

Op die vraag watter advies sy aan enigiemand in die #conceivinghood-fase sou gee, het sy gesê dat dit haar proaktief help.

"Ek moes 'n IVF-dokter vind wat ek baie graag en vertrou het," sê sy. 'As jy jonk genoeg is, vries jou eiers. Baie daarvan is wetenskap, maar daar word ook vasgestel wat die regte kombinasie vir u is en wat vir u liggaam werk. Wees u eie advokaat en u moet na u ingewande luister. ”

Giulia Zanzi, hoof van bemarking, vrugbaarheid by Clearblue, het gesê: “Ons is baie trots om hierdie veldtog te loods. Vroue se voortplantingsgesondheidsregte verdien om weer in die wêreldkollig te wees. As ons met vroue praat, dink baie mense dat die moeilike deel is om te besluit dat dit nou die tyd is dat hulle 'n baba wil hê, maar wat ons eintlik hoor, is dat die reis om swanger te raak 'n onverwagte emosionele rollercoaster kan wees.

"Ons verskaf feite sowel as verhale van regte vroue, sodat ander meer kan verstaan ​​oor hul vrugbaarheid en nie so alleen voel tydens hul reis nie."

 

 

 

Voeg kommentaar by