IVF babbel

'n Uittreksel uit "This is Infertility" oor babastorte

Jy moet nou al weet…. ons wonderlike vriend en ivfbabble surrogaat-ambassadeur Kirsten McLennan's het 'n nuwe boek uit getiteld 'Dit is onvrugbaarheid' en is nou beskikbaar op Kindle!

Kirsten se boek is 'n eerlike, boeiende en inspirerende storie oor die ses jaar reis van Kirsten en haar man terwyl hulle teen geweldige kans navigeer om ouers te wees.

Hier is 'n uittreksel uit Hoofstuk 4 oor babastorte:

’n Paar dae ná ons tweede oorplasing het ek begin bloei. Vrees. En weereens het die heelal sy tydsberekening gehad. Ek het 'n uur voor 'n goeie vriend se babastort begin bloei. Een uur tevore. Ek is nie 'n bygelowige mens nie, maar ek sal erken, die tydsberekening was vreemd. Ek het gevoel asof ek iemand se punch line was.

'n Vinnige sidebar oor babastorte. Moenie gaan nie. Tensy dit 'n goeie vriend se stort is. En selfs dan, kyk hoe jy op daardie tydstip voel of waar jy met jou behandeling is. As dit 'n werkskollega, kennis, verre familielid is...moenie gaan nie! Soos een vriend my gevra het, "Hoekom sou jy jouself daardeur sit?"

As jy nie naby die persoon is nie, twyfel ek of hulle jou daar sal mis. As jy wel gaan, maak jouself vas vir ten minste twee uur om die een ding te vier wat jy nie het nie. Daardie twee ure sal vol opgewonde gegil en 'prettige' raaispeletjies wees oor die baba se geboortegewig, die sperdatum, die geslag. Jy sal omring word deur die een ding waarna jy smag en enigiets sal doen om te hê. Die een ding waarvoor jy so hard baklei. Ek het vroeg besef dit kan uitputtend wees. Toe het ek eendag net opgehou gaan en moes vertrou dat dit oukei sou wees. Dit was. Met my goeie vriende het ek altyd gegaan. My goeie vriende hoef nie die middelpunt van aandag te wees nie. Hulle babastorte was altyd intiem en pragtig. Hulle het ook 'n aangebore vermoë gehad om seker te maak ek is oukei.

Terug na die bloeding. Oortuig dat dit my tydperk was, het ek die nederlaag aanvaar. Ek het senuweeagtig na die babastort gegaan, 'n knoop in my maag. Maar om by my vriende te wees, het my beter laat voel. Ek het stilweg vir een vriendin vertel wat gebeur het, en sy het soos my reddingsvlot aan my vasgeklou en nooit my kant verlaat nie. Sy het deur die jare haar eie onvrugbaarheidsuitdagings gely, so sy het verstaan. Ek het optimisties probeer dink en my eie baba-stort voorgestel en geweet hierdie baba is die moeite werd om voor te veg.

Jy kan Kirsten se boek bestel by:

 

Dit is Onvrugbaarheid, deur Kirsten McLennan

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.