IVF babbel

Australiese vroupenne boek oor haar IVF-reis

'N Australiese vrou, wat 11 rondes IVF deurgemaak het om haar seun te kry, het 'n boek geskryf oor haar ervaring

Jodie Mahers, van Glenmore Park, het die boek neergepen, 'N IVF-wonderwerk van Mahers, om hoop te gee aan ander wat deur die moeilike reis gaan.

Sy het onthul dat sy die boek in 2015 geskryf het, maar het net gemaklik gevoel om haar verhaal aan die wêreld bekend te maak.

Jodie vertel die Westerner Weekender: “My ervaring is my reis om 11 rondes IVF te onderneem om 'n moeder vir my seun te word, en dan het ek vier kortverhale opgeneem waarin ek 'n onderhoud met vroue gevoer het oor hul ervarings met swangerskap, verlies van babas, refleksie en nuwe begin.

"Die boodskap van die boek handel oor mense wat gesukkel het of moontlik sukkel om hul baba te skep en vas te hou."

Jodie bestuur ook 'n blog oor haar ervaring en vertel haar ervaring van onvrugbaarheid en hoe sy uiteindelik haar verlangde seun, Jy, gekry het.

Sy het in die blog gesê dat sy vertroue in die vrugbaarheidskenners stel om haar te help om haar droom te verwesenlik en sy het haar vasberadenheid gekry by haar pa, wat skielik oorlede is terwyl sy halfpad deur haar reis was.

Sy het gesê: 'Ek sal vir ewig dankbaar wees vir die kundigheid van die vrugbaarheidspan. Hierdie ongelooflike mense studeer en oefen jare lank om ander te help. Hulle het my hoop en vaste grond tussen my trane gegee. Pa se woorde het my deur die oorwinningsronde laat gaan, hy sou altyd sê 'nee Maher gee ooit op'.

'My krag en uithouvermoë is voortdurend getoets toe die trauma en hartseer begin na mislukte IVF-pogings. Ondanks hoe moeilik dit was, het ek probeer om snags te herstel en my oor te gee aan môre wat 'n nuwe dag en geleentheid sou wees. '

'Ek glo dat wanneer ons ons bes doen en aanhou om deur teëspoed te steun, ons ander inspireer, goeie welwillendheid aantrek en wonderwerke in die lewe van onsself en ander verweef. ”

Om 'n eksemplaar van die boek te koop, kliek hier.

Voeg kommentaar by