IVF babbel

Astrid Loch, ster in die Bachelor in Paradise, onthul die reis na IVF

Die Amerikaanse reality-televisie-ster Astrid Loch het haar reis na IVF op Instagram gedokumenteer en onthul dat sy toegelaat is om op te hou met haar progesteroon-skote.

Die 31-jarige het vroeër in 478,000 die nuus van haar swangerskap aan haar 2021 XNUMX Instagram-aanhangers bekend gemaak en het sedertdien 'n bietjie video-inhoud op die reis gedeel.

Sy het in haar berig, waarin sy video's gepos het van die ses embrio's wat hulle gevries het, gesê dat sy nie weet of sy ooit die beeldmateriaal sou vrystel nie, maar dat sy verplig sou voel nadat sy haar swangerskap aangekondig het.

Sy skryf: 'Toe ek hierdie video's opgeneem het, het ek nooit geweet of ek dit met julle almal sou deel nie. Dit was moeilik vir ons om swanger te raak en sodra ons klein bevrore embrio-ingeplante goed nie dadelik makliker geword het nie. Saam met die tipiese naarheid, uitputting en vreemde voedselafkeer / drange, was ek op 'n streng protokol van inspuitings, setpille en dwelms om die baba in die beste moontlike omgewing te laat groei.

'Sedert ons ons swangerskap aangekondig het, is ek oorstroom met boodskappe van almal wat u eie onvrugbaarheids-ups en downs deel, en dit het net nie goed gevoel om nie meer van ons storie te deel nie. Ons gemeenskap is BAIE GROTER as wat ek ooit kon dink en ek hoop dat ek iemand anders kan help om minder alleen te voel deur meer te deel.

'Ek is baie dankbaar vir elke persoon wat my bereik het. As ek nie die kans gekry het om te reageer nie, wil ek hê dat u moet weet dat ek u boodskap gelees het en altyd aan u gedink het. '

Astrid verskyn in die 21ste seisoen van The Bachelor, maar word in week vier uitgeskakel.

Kevin verskyn in die eerste seisoen van The Bachelor Canada en wen.

Die paar het mekaar op seisoen vyf van die treffer-werklikheidsprogram ontmoet, maar het tydens die verfilming verdeel. Hulle het kort daarna weer hul romanse aangesteek en in 2018 na Toronto verhuis.

Hulle het beplan om in 2021 te trou, maar het die datum weens die pandemie teruggedruk.

Is u geïnspireer deur Astrid se reis? Ons wil graag u opmerkings hoor, kontak via ons sosiale media-bladsye, @IVFbabble op Facebook, Instagram en Twitter.

 

Voeg kommentaar by