IVF babbel

Pynappelpennetjies, breek die stilte en vind daardie tasbare gemaklikheidsartikel

Aangesien ons pynappelpennetjies uiteindelik weer in voorraad is, wil ons die storie agter die inisiatief en wat ons onderweg ontdek het met ons nuwe lesers deel.

Dit het alles begin toe ons op soek was na iets tasbaars wat mense tydens hul TTC-reise getroos sou laat voel. Tot ons afgryse het ons oor 'n paar vreemde t-hemde en handelsware gestruikel.

Ek wil nou al my IVF-reis deel en ander aanmoedig om hulself oop te maak, om lig te werp op wat steeds 'n sensitiewe onderwerp is, en die taboe om onvrugbaarheid te help verbreek, maar ek moet sê: ek weet nie seker nie die toenemende toename in, durf ek dit te sê, effens onaktuele onvrugbaarheidsgoedere.

Ek weet dat smaak subjektief is, en dat u miskien heeltemal nie saamstem met my afkeer van hierdie produkte nie, maar ek sukkel om eerlik te wees aan iemand wat ek ken wat deur IVF is, wat 'n t-hemp sal dra om hul liefde vir hul spermskenker te verklaar. alleen buite in die oopte waar mense eintlik hul verklaringsklere kan lees.

Ek weet dat ek sonder my IVF nie my ongelooflike dogters sou hê nie, maar ek kan my nie voorstel dat iemand hul liefde vir die emosionele dreinerende vrugbaarheidsbehandeling deur middel van verklaringsgoedere verklaar nie.

Ek het sopas deur 'n webwerf gekyk wat vol is van T-hemde, kappies, bababroodjies en slabbe, met slagspreuke soos 'net nog 'n IVF-fietsdag'.

Die webwerf bevat IVF-geskenkontwerpe wat duisende produkte beskikbaar het, met slagspreuke wat die volgende insluit:

'' N Ander vrou dra ons baba '

'My dokter het my kunsmatig geïnsemineer en al wat ek gekry het, was 'n slegte mediese rekening'

'Hou op om jou kinders vir my te bied, ek kan hulle eendag eintlik neem'

Ek is sprakeloos…

Is hierdie handelsmerk bedoel om 'n element van plesier en jovialiteit te gee aan wat gesê moet word een van die slegste tye in my lewe was? As dit so is, sukkel ek om te sien hoe? Toe my IVF misluk, wou ek hardloop, wegkruip, opkrul en my van die wêreld losmaak. Toe ek huil totdat my traanbuise droog geword het, het ek na afleiding gesoek in die vorm van vriende, lekker kos, vakansie, musiek en boeke. Nie een keer het ek gedink nie, ek weet, ek sal daardie 'IVF Fail' T-hemp aanhang en gaan kuier. Wie doen dit? As u u gunsteling trui aantrek of u in 'n gesellige sjaal toedraai, voel dit u meer gemaklik en veilig.

Is die dra van een van hierdie uitsprake dalk oor die neem van beheer? Is dit 'n manier om 'n gesprek te begin, om lig te werp op 'n onderwerp waaroor daar nog gefluit word?

Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, ek hou van 'n uitspraak-tee, maar ek is net so verward oor hoe dit help - is dit net ek? Miskien help hulle sommige. As hulle u help, laat weet dit asseblief en sê vir my dat ek moet stilbly.

Dra u etiket - met trots

Maar aan die ander kant van die skaal is daar 'n paar baie goeie verklarings-t-hempondernemings daar buite, toe ek hierdie navorsing doen, het ek een gekry met die naam Wear Your Label.

Die maatskappy is gestig deur Kayley Reed en Kyle MacNevin wat albei vrywilligerswerk gedoen het vir 'n geestesgesondheidsorganisasie, terwyl hulle dapper hul eie probleme beywer het. Kayley sukkel met 'n eetversteuring en depressie, en Kyle leef met 'n algemene angsversteuring en ADHD. Alhoewel hulle veilig genoeg gevoel het om mekaar te vertrou, is dit albei bewus van die feit dat dit ongewoon skaars is om geestesgesondheid op 'n gesonde en oop manier met ander mense te bespreek.

“Gefrustreerd met die stigma en die statistiek, het ons gedink 'daar moet 'n beter manier wees om hierdie kwessie aan die lig te kry', sê Kayley. 'En die idee vir Wear Your Label is gebore.'

Neem die stigma uit geestesgesondheid uit

Die paartjie was van plan om 'n reeks klere te skep wat geestesongesteldheid kan vernietig deur die maniere waarop mense oor woorde soos 'angstig' en 'depressief' dink, te verander en om gesprekke van negatief na positief te maak.

Dra jou etiket-ontwerp-dinge tweeledig; om 'n verklaring vir die wêreld te wees, 'n bewusmakingsonderdeel en 'n aanvangsgesprek wat 'n onsigbare saak aan die lig bring en 'n persoonlike herinnering aan die draer is dat hy hul stryd kan oorkom, dat hy nie alleen is nie, en dat dit okay is. om ok te wees.

“Die klere is stylvol en koel, met positiewe byskrifte soos 'Angstig maar moedig', 'Selfversorging is nie selfsugtig nie', 'Dit is OK om nie OK te wees nie'," sê Kayley.

Nou, hierdie T-hemde is miskien ontwerp om die geestesgesondheid bewus te maak, maar ek dink hierdie slagspreuke sou my die lift gegee het wat ek nodig gehad het toe ek deur my IVF gegaan het.

Toe ek IVF deurgemaak het, wou ek weet dat ek nie alleen was nie. Ek sou na ander vroue op die buis staar en wonder of een van hulle sukkel soos ek was. Ek was desperaat om te weet of iemand anders deur my gaan.

Ek kan jou egter nou sê dat ek nie dink dat ek iemand sou genader het wat 'n T-hemp dra met 'Die natuur het nee gesê nie, die wetenskap het ja gesê'. Ek dink ons ​​kan stigmas breek, houdings verander en mense laat praat deur meer taktvol te wees. Ek dink ons ​​kan help om mense getroos te laat voel met die gevoel dat hulle nie alleen in hul strewe na ouerskap is sonder dat hulle 'n 'IVF rock'-kappie dra nie.

Ek wou iets subtiels in voorkoms hê, maar belas met positiewe energie. so, die ivf babble-span het die pynappelpen geskep.

Waarom vra jy 'n pynappel? Wel, dit is 'n erkende simbool van liefde, energie, goeie vibes en positiwiteit in die TTC-gemeenskap.

Hierdie oulike klein kragpen gaan oor die stryd teen die eensaamheid wat hand aan hand met onvrugbaarheid kom.

 

Dit gaan daaroor om diegene wat sukkel met vrugbaarheidskwessies te help besef dat hulle nie alleen is nie. Die pen is vir almal wat geraak is deur onvrugbaarheid en diegene wat hulle ondersteun het. Ek sal een dra, net soos my man, my ouers, my broers en susters en my vriende. Hulle het my almal ondersteun, en deur 'n speld te dra, sal hulle u ondersteun.
Stel jou voor dat jy op 'n volgepakte buis klim, rondkyk en 'n wa vol vroue en mans sien, waarvan baie die pen dra, almal weet wat jy deurgaan - of dat jy iemand ken wat dit is. Niemand hoef te praat nie, maar net om te sien dat jy nie alleen is nie, om net te glimlag na 'n ander persoon wat 'dit regkry', sou dit nie vertroostend wees nie.

Ons pragtige klein pynappelpen is uiteindelik terug en beskikbaar op Amazon. 'N Persentasie van die winste wat uit hierdie veldtog verdien word, sal aan Fertility Network en ons pas bekendgestelde liefdadigheid Babble Giving gaan.

Nuwe IVF-babble-waarskuwing

En ons is verheug om te sê dat ons ons eie ontwerp in ons mislukte poging om 'n hemp te vind wat ons gedurende die moeilike tye vertroos sal laat voel. Ons wou 'n hemp hê wat ons met 'n goeie vibes sou belas, 'n tee wat die TTC-gemeenskap sou aantrek en opgehef sou voel. Dus, die t-hemp 'gooi goeie vibes aan' word volgende maand bekendgestel, en u sal bly wees om te hoor, bevat nie 'n beeld van 'n mislukte swangerskapstoets nie.

Lees meer oor ons #ivfstrongertogether-veldtog deur hier te klik.

Groot liefde soos altyd

Sara x

 

Voeg kommentaar by