IVF babbel

Deur die stilte te verbreek ... help IVF-goedere regtig ?!

Nou wil ek my IVF-reis deel en ander aanmoedig om hulself oop te maak, om lig te werp op wat steeds 'n sensitiewe onderwerp is, en die taboe om onvrugbaarheid te help verbreek, maar ek moet sê: ek is nie seker oor die toenemende toename in, durf ek dit sê, effens onaktiewe onvrugbaarheidsmateriaal ... die 'I love IVF'-hemp, of die' geen baba aan boord 'koffiemok!

Om die stilte te verbreek … help IVF-goedere regtig?! IVF Babbel

Ek weet dat smaak subjektief is, en dat u miskien heeltemal nie saamstem met my afkeer van hierdie produkte nie, maar ek sukkel om eerlik te wees aan iemand wat ek ken wat deur IVF is, wat 'n t-hemp sal dra om hul liefde vir hul spermskenker te verklaar. alleen buite in die oopte waar mense eintlik hul verklaringsklere kan lees.

Neem die voorbeeld hierbo. Regtig ?? Sou u of u maat dit dra? Ek weet dat u my man nooit in 'n 'I love IVF' T-hemp sal sien nie !! ($ 19.95 FYI!)

Ek weet dat ek sonder my IVF nie my ongelooflike dogters sou hê nie, maar ek kan my nie voorstel dat iemand hul liefde vir die emosionele dreinerende vrugbaarheidsbehandeling deur middel van verklaringsgoedere verklaar nie.

Ek het sopas deur 'n webblad gekyk wat vol T-hemde, kappies, baba-gros en slabbe is, met slagspreuke soos 'net nog 'n IVF-fietsdag'. Die webwerf het IVF-geskenkontwerpe beskikbaar op 22,000 produkte !!! Slogans sluit in:

'' N Ander vrou dra ons baba '

'My dokter het my kunsmatig geïnsemineer en al wat ek gekry het, was 'n slegte mediese rekening'

'Hou op om jou kinders vir my te bied, ek kan hulle eendag eintlik neem'

'Vrieskas Baba'

'Ek hou van spermskenkers'

Ek word sprakeloos gelaat ....

Is hierdie handelswinkel bedoel om 'n element van plesier en jovialiteit te bring aan wat gesê moet word, een van die slegste tye van my lewe was? As dit so is, sukkel ek om te sien hoe? Ek is nie seker hoe ek sou gereageer het as my man in 'n poging om 'n glimlag op my gesig te plaas 'n T-hemp op 'n aand uitgedra het nie ...

'Infertility Warrior' ...regtig ??

Om die stilte te verbreek … help IVF-goedere regtig?! IVF Babbel

Dit word erger ...

Om die stilte te verbreek … help IVF-goedere regtig?! IVF Babbel

Die verkoopsfout aan hierdie T lui eintlik: “Spandeer duisende dollars om te probeer skep wat almal in hierdie wêreld nie net gratis skep nie, maar kla eindeloos oor wanneer hulle alleen gebore is om deur u 2WW te kom en uit te vind jy is nie swanger nie? Hierdie T's vir jou! '

NEE DIT IS NIE! Hierdie T-hemp moet dadelik verbrand word. Mis ek iets hier? Ek vind hierdie handelsware heeltemal onvanpas. Toe my IVF misluk, wou ek hardloop, wegkruip, opkrul en my van die wêreld losmaak. Toe ek huil totdat my traanbuise droog geword het, het ek na afleiding gesoek in die vorm van vriende, lekker kos, vakansie, musiek en boeke. Nie een keer het ek gedink nie, ek weet, ek sal daardie 'IVF Fail' T-hemp aanhang en gaan kuier. Wie doen dit ??? As u u gunsteling trui aantrek of u in 'n gesellige sjaal toedraai, voel dit u meer gemaklik en veilig.

Gaan dit miskien oor die neem van beheer om een ​​van hierdie stellings te dra? ... oor die situasie aangryp en die stelling 'Ek het hiermee te doen' gemaak het ..? Is dit 'n manier om 'n gesprek te begin, om lig te bring aan 'n onderwerp waaroor nog gefluister word?

In my poging om te verstaan ​​hoekom iemand sulke persoonlike verklarings op so 'n blatante manier sou dra, het ek 'n maatskappy met die naam 'Dra jou etiket' teëgekom.

Die maatskappy is gestig deur Kayley Reed en Kyle MacNevin wat albei vrywilligerswerk gedoen het vir 'n geestesgesondheidsorganisasie, terwyl hulle dapper hul eie probleme beywer het. Kayley sukkel met 'n eetversteuring en depressie, en Kyle leef met 'n algemene angsversteuring en ADHD. Alhoewel hulle veilig genoeg gevoel het om mekaar te vertrou, is dit albei bewus van die feit dat dit ongewoon skaars is om geestesgesondheid op 'n gesonde en oop manier met ander mense te bespreek.

'Gefrustreerd met die stigma en die statistieke, ons het gedink: 'daar moet 'n beter manier wees om hierdie saak aan die lig te bring,' sê Kayley. 'En die idee vir Dra jou etiket is gebore."

Die paartjie was van plan om 'n reeks klere te skep wat geestesongesteldheid kan vernietig deur die maniere waarop mense oor woorde soos 'angstig' en 'depressief' dink, te verander en om gesprekke van negatief na positief te maak.

“By Wear Your Label ontwerp ons dinge tweeledig:

1) om 'n verklaring vir die wêreld, 'n bewusmakingsstuk en 'n aanvangsgesprek te wees wat 'n onsigbare saak aan die lig bring, 'sê Kayley. "En

2) om 'n persoonlike herinnering aan die draer te wees dat hy hul stryd kan oorkom, dat hy nie alleen is nie, en dat dit in orde is om nie in orde te wees nie. ”

Die klere is stylvol en gaaf, met positiewe byskrifte soos 'Angstig maar moedig', 'Selfsorg is nie selfsugtig nie', 'Dit is OK om nie in orde te wees nie'.

Nou, hierdie T-hemde is miskien ontwerp om die geestesgesondheid bewus te maak, maar ek dink hierdie slagspreuke sou my die lift gegee het wat ek nodig gehad het toe ek deur my IVF gegaan het, in teenstelling met 'n 'IVF Fail' T !! Hulle doen presies wat die stigters beplan om te doen ... houding verander. Ek is egter regtig nie seker hoe IVF T-hemde help om IVF te destigmatiseer nie; as daar iets is, doen hulle die teenoorgestelde.

Toe ek IVF deurgemaak het, wou ek weet dat ek nie alleen was nie. Ek sou na ander vroue op die buis staar en wonder of een van hulle sukkel soos ek was. Ek was desperaat om te weet of iemand anders deur my gaan.

Ek kan jou wel weet dat ek nie dink dat ek iemand sou genader het wat 'n T-hemp dra met 'Die natuur het nee gesê nie, die wetenskap het ja gesê'. Ek dink ons ​​kan stigmas breek, houdings verander en mense laat praat deur 'n bietjie meer taktvol te wees. Ek dink ons ​​kan help om mense getroos te laat voel met die gevoel dat hulle nie alleen in hul strewe na ouerskap is sonder dat hulle 'n 'IVF rock'-kappie dra nie.

Vir diegene van ons wat op 'n minder voor die hand liggende manier 'n bewustheid wil bevorder en wil uitreik na ander wat deur onvrugbaarheid geraak word, hoe gaan dit met ons pynappel as 'n fantastiese veldtog wat ons so pas van stapel gestuur het? #ivfstrongertogther

Om die stilte te verbreek … help IVF-goedere regtig?! IVF Babbel

Dit gaan oor die bestryding van die eensaamheid wat hand aan hand met onvrugbaarheid kom.

Dit gaan daaroor om diegene wat sukkel met vrugbaarheidskwessies te help besef dat hulle nie alleen is nie. Die pen is vir almal wat geraak is deur onvrugbaarheid en diegene wat hulle ondersteun het. Ek sal een dra, net soos my man, my ouers, my broers en susters en my vriende. Hulle het my almal ondersteun, en deur 'n speld te dra, sal hulle u ondersteun.

Stel jou voor dat jy in 'n volgepakte buis klim, rondkyk en 'n waentjie vol vroue en mans sien, waarvan baie die kentekens dra ... almal weet wat jy deurmaak - of dat jy iemand ken wat dit is. Niemand het om te praat ... maar net om te sien dat jy nie alleen is nie, om net te glimlag vir 'n ander persoon wat 'dit kry', sou dit nou nie vertroostend wees nie.

Ons sal vanaf volgende week hierdie pragtige penne op Amazon verkoop. Die wins wat uit hierdie veldtog verdien word, sal aan Fertility Network gaan.

Ons wil graag u gedagtes ken. Sal u ons pynappelpen dra om bewustheid tot onvrugbaarheid te gee?…. om mans en vroue wat sukkel om swanger te word, te laat besef dat hulle nie alleen is nie?

Laat ons 'n reël stuur by info@ivfbabble.com.

Lees meer oor ons die #iv kampioen onder enige veldtog deur hier te klik.

Groot liefde soos altyd x

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.