IVF babbel

Breanna Lockwood verwag met die hulp van haar ma wat haar kind baar

Breanna Lockwood, wat haar IVF-reis kronkel op Instagram, het onlangs geopen oor haar onkonvensionele vrugbaarheidsreis

Na vier jaar van mislukte IVF-siklusse tree Breanna se ma Julie, wat 51 is, nou as 'n surrogaat op en dra haar baba!

Breanna, 29, is sedert die huweliksmaat Aaron, die afgelope vier jaar besig om haar ervaring met IVF aanlyn aan te teken. Die paartjie het altesaam die pyn van sewe chirurgiese prosedures verduur, wat gelei het tot vier mislukte oordragte, 'n enkele en tweeling miskraam, sowel as 'n ektopiese swangerskap. Tydens hierdie reis het sy haar hartroerende reis en 'n magdom feitelike en nuttige inligting oor surrogaatse IVF op haar Instagram-rekening, @ IVF.surrogacy.diary, gedeel.

Om te sorg dat Julie vir ouma Julie in 'n goeie toestand was om as surrogaat op te tree, moes sy verskillende toetse doen

Breanna het 'n aantal dokters gevra of haar mamma as haar surrogaat kan optree en daar is altyd aan haar gesê dat die afsnyderdom 45 is.

Sy sê egter, "sodra my dokter my ma ontmoet het tydens een van my afsprake, kon ek sien dat sy wiele begin draai. My ma is 'n dubbele Boston marathonatleet en driekampatleet en lyk meer soos my suster. '

Julie het die embrio-oordrag op 25 Februarie ondergaan, en die baba is nou in November

Almal wat betrokke is, is heeltemal oor die maan. Breanna skryf: 'Dit was die mees unieke en wonderlike ervaring om hierdie avontuur met my ma te deel.'

Die hele gesin het onlangs opgetree vir 'n swangerskapsfoto waarin Breanna die man Aaron omhels terwyl sy haar ma se hand vashou. Sy het die foto onderskryf, 'Gemaakt met baie liefde en 'n bietjie wetenskap ... my kind sal in hierdie wêreld gebring word deur swangerskap, en die draer van hierdie klein wonderwerk is nogal spesiaal: MY MAMMA.

My ma sal ons baba dra en aflewer. Die grootste ondersteuner in my lewe gee ons die grootste seën. My pragtige mamma dra haar eerste kleinkind, my man Aaron en my biologiese kind, as swangerskap. ”

Julie is een van slegs 'n paar vroue in die VSA wat as swangerskap surrogaat vir haar eie kleinkind opgetree het, maar met vooruitgang in voortplantingstegnologie wat binnekort kan toeneem

Sedert haar merkwaardige swangerskapsaankondiging gedeel is, het Breanna duisende positiewe gelukboodskappe ontvang. Sy het onlangs gepos: 'Ek wil net sê ons is absoluut oorweldig met die liefde en vriendelike woorde wat ons ontvang het! Baie dankie van harte! Ek het nooit in 'n miljoen jaar verwag om soveel aangrypende boodskappe van die hele wêreld te ontvang van vroue wat sukkel met onvrugbaarheid en verlies nie. ”

Breanna het 'n laaste boodskap vir ander wat onvrugbaarheid gesukkel het

Sy wil ander aanmoedig om te praat. “Moenie skaam wees vir u storie nie; dit sal ander inspireer. ”

Wat dink jy van Breanna se ma wat as haar surrogaat optree? Sou u self hierdie opsie oorweeg? Laat weet ons by mystory@ivfbabble.com of deel dit op u sosiale media-rekeninge.

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .