IVF babbel

Die hantering van onbekende onvrugbaarheid as 'n enkele vrou

Deur Mel Johnson

Toe ek 29 was, het my verhouding van sewe jaar onverwags verbrokkel en my wêreld omgekeer

Moenie bekommerd wees nie, het ek by myself gedink, daar is nog genoeg tyd om iemand anders te ontmoet, te gaan sit, te trou en 'n gesin te stig. Behalwe dat dit nie gebeur het nie.

Nadat ek baie gepas het, dating, 'n paar korttermynromans en baie onsuksesvolle datums, was ek nog steeds enkellopend toe ek 37 nader. Ek was nie iemand wat gehoop het dat ek 'n man sou ontmoet terwyl ek tuis op my bank sit nie. was daar buite, tussenin, inmekaar. Dit het net nie vir my gebeur nie.

Omtrent hierdie tyd het 'n paar van my vriende 'n paar probleme gehad om swanger te raak en te begin proses van IVF

Ek was bekommerd, want ek kon nie eers die stadium identifiseer of ek probleme het nie, want ek het niemand gehad om mee te probeer nie. Dit het my bekommerd laat voel dat ek nie weet of my vrugbaarheid 'n probleem was of nie. Met elke jaar wat verby is, het ek meer angstig daaroor begin voel.

In my vriendskapsgroep skoolvriende was ek in die minderheid wat nie kinders gehad het nie. Een vir een ontmoet al my enkelvriende hul vennote, maar ek het alleen gebly. Soos die jare verloop het, het ek nie op my beste gevoel op datums nie, aangesien die druk om iemand te ontmoet begin toeneem het toe ek gevoel het dat my kanse om 'n gesin te begin wegglip. Onder soveel druk is dit moeilik om goeie datums te hê.

Ek het baie alleen gevoel in hierdie situasie. Dit het gelyk of ek die enigste een was wat sukkel om 'n maat te vind

Rondom my het mense saamgekom. Dit het gevoel asof almal wat ek geken het iemand daarin geslaag het om iemand te ontmoet en tot hul gesin begin toevoeg, as dit die pad was wat hulle wou hê. Ek kon nie verstaan ​​waar ek verkeerd gaan nie en waarom ek die enigste is wat hiermee sukkel.

Ek het regtig suksesvol gevoel in die lewe. Ek het ongelooflike vriende en familie gehad, 'n wonderlike loopbaan, het in vier verskillende lande gewoon op enkele ongelooflike plekke en die wêreld deur gereis. Ek het gevoel dat ek die beste in die lewe gemaak het. Wat verhoudings betref, het ek egter soos 'n mislukking gevoel. Dit lyk nie asof ek die regte persoon ontmoet het nie. By die seldsame geleentheid wat ek wel iemand ontmoet het oor wie ek opgewonde was, was die aantrekkingskrag nie wedersyds nie, of ons het baie verwagtinge oor 'n verhouding.

My begeerte na moederskap was nie minder nie as iemand anders in 'n paartjie, maar ek was so ver agter dat ek dit kon realiseer

Dit het vir my gevoel asof ek opraak. Namate elke jaar verbygegaan het, het my kommer oor my vrugbaarheid toegeneem. Miskien was alles in orde en sou ek nog steeds swanger kon raak toe ek uiteindelik iemand ontmoet het, maar miskien was dit nie. Ek het net nie geweet nie. Ek het nie geweet of daar 'n manier is om dit uit te vind nie. Dit het my afgewig soos 'n swaar gewig.

Ek het seker gemaak dat ek nie my lewe in die wagtyd sou plaas nie. Ek het die beste daarvan benut en wonderlike avonture gehad, maar ek het die hele tyd oorweeg of ek die reis na moederskap alleen moet begin. Ek het aanhou dink dat ek dit nog een jaar moet gee om iemand te ontmoet, maar toe ek 37 word, het ek besluit dat as ek dit nie alleen doen nie, ek die kans heeltemal sou mis. Ek het dit met vriende en familie bespreek en almal was baie ondersteunend.

Nadat u die IVF-proses deurgemaak het met skenkersperma op Manchester Vrugbaarheidskliniek, Ek het met drie embrio's weggekom.

Ek het 'n negatiewe swangerskapstoets gehad met my eerste embrio-oordrag en dit het my 'n jaar geneem om gereed te voel om weer te probeer. 'N Jaar later het ek weer geestelik en liggaamlik sterker gevoel, en ek het nou 'n ses maande oue dogter Daisy van die tweede embrio-oordrag.

Sy vul my hart elke dag met vreugde. Alhoewel dit nie was hoe ek gedroom het om 'n gesin te stig nie, sou ek nie dinge vir die wêreld verander nie.

Tydens my besluitnemingsproses en gedurende my swangerskap het ek 'n gebrek gevind aan 'n gemeenskap om mee te werk en het ek geen vrouens in dieselfde situasie geken nie, daarom het ek The Stork en

Dit is 'n ruimte vir enkelvroue in die dertiger- en veertigerjare of jonger vroue wat bekend is oor vrugbaarheidskwessies en dit oorweeg om solo-mammas te word, op reis is of al 'n baba gehad het en probeer om te floreer. Dit bevat 'n geslote Facebook-groep vir bespreking en advies, sowel as afrigting van 30: 40: 1 (ek is 'n gekwalifiseerde lewensafrigter)

Dit is my passie om ander vroue in soortgelyke omstandighede te ondersteun en te verseker dat hulle bemagtig is om hul opsies te verstaan ​​en dat hulle nie op hul eie voel nie. Nou het ek hierdie gemeenskap geskep en verbind met al hierdie wonderlike dames regoor die wêreld wat dieselfde besluite en opsies het, ek voel so ondersteun en hoop dat hulle dit doen.

U kan Mel se reis van alleenmoederskap op haar volg Instagram, Facebook, besoek haar blog of stuur vir haar 'n e-pos na mel@thestorkandi.com. Vir almal wat op reis is na solo-moederskap, kan u by The Stork and I Mum Tribe aansluit, 'n geslote Facebook-groep waar enkelmoeders en ma's kan wees.

Wil u graag u verhaal deel? Ons sal baie graag van u wil hoor. Stuur ons net 'n e-pos aan mystory@ivfbabble.com 

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.