IVF babbel

Die Real se Jeannie Mai Jenkins verwag 'n eerste kind van 42 jaar

Die Amerikaanse televisie -aanbieder Jeannie Mai Jenkins het onthul sy verwag haar eerste kind op 42 -jarige ouderdom saam met die nuwe man Jay 'Jeezy Jenkins

Die gasheer van die Real -program het aan aanhangers op haar Youtube -kanaal gesê dat die paar op haar troudag met IVF -inspuitings begin het en dat haar dokter twee weke gebel het en vir haar gesê het om op te hou omdat sy natuurlik swanger geword het.

Die geskokte ster, wat veral bekend is vir die aanbieding van How Do I Look? het gesê dat sy twyfel of sy kinders wil hê as gevolg van seksuele mishandeling in die kinderjare, en sy is bang dat sy hulle nie kan beskerm nie.

Sy het aan haar Youtube -kanaal gesê, Hallo skat, sy voel nou angstig, maar gereed.

Sy het gesê: 'Ek is so dankbaar, want ek het nog nooit so gereed gevoel nie. Ek het soveel deurgemaak, ek het oorleef en ek skyn. My hart is gereed. Ek was bedoel om 'n ma te wees. ”

Voordat sy Jeezy ontmoet het, was Jeannie Mai vasbeslote dat sy nie kinders wou hê nie. Sy het gesê elke keer as sy oor kinders gevra is, was dit 'n duidelike nee.

Maar iets het verander toe sy die man ontmoet wat haar man sou word

Sy het gesê: 'Toe ek en Jeezy vorentoe beweeg, het iets baie vinnig verander.

'Hierdie liefde het visioene en drome oopgemaak vir dinge wat ek met hom wou doen wat ek nooit kon voorstel nie. Bou van 'n gesin. Om 'n tipe kinderjare te bou, en die tipe vryheid en liefde wat ons as kinders nie gehad het nie, by iemand nuut. "

Jeannie Mai ontmoet rapper Jeezy in 2018 kort ná haar egskeiding van haar eerste man van tien jaar, Freddy Harteis.

Sy onthul dat sy 'n geheime miskraam opgedoen het na IVF -behandeling enkele dae voor haar troue met Jeezy, die regte naam Jay Wayne Jenkins.

Daar word vermoed dat sy omstreeks Kerstyd in 2021 opdaag.

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by