IVF babbel

Dr Hector Izquierdo van IVF Spain beantwoord vrae aan ons lesers.

Baie dankie aan dr Hector Izquierdo van IVF Spanje vir die beantwoording van vrae aan ons lesers.

PGT-toetsing - sou u sê het hierdie toets? (Ek is 42 en is op die punt om my eerste ronde aan te pak)

IVFS: Ja, ons sal u om twee redes sekerlik aanbeveel om PGT te doen: 1 - om die suksessyfer van die oordrag te verhoog (op u ouderdom ongeveer 1 van elke vyf embrio's lewer swangerskap) 5 - u verwyder die spanning om getoets te word aan chromosomale siektes ( downsindroom) tydens die swangerskap.

Is dit die moeite werd om NK-selle na 'n paar mislukte inplantings met goeie embrio's na sekondêre onvrugbaarheid te kontroleer, of is dit nie algemeen wanneer die eerste geboorte ens. Goed verloop het nie (huidige ouderdom 41)?

IVFS: Ek sal dit beslis nagaan. Hhoë NK-selvlakke kan die inplanting beïnvloed. En daar is eintlik 'n terapie om dit te behandel - 'n NK-selbiopsietoets.

Ek het nog nie my IVF-ronde begin nie, maar doen nou my ondersoek. Ek lees oor dag 5-embrio's en dag 6-embrio's. Wat is die verskil?

IVFS: Daar is geen bewese verskil tussen embrio's van dag 5 en dag 6 nie.

My man is gediagnoseer met 'n swak spermkwaliteit. Kan u ons asseblief vertel wat ons kan doen. Is daar aanvullings wat u kan aanbeveel?

Om die spermkwaliteit te verhoog, beveel ons altyd aan om die ejakulasie frekwensie te verhoog. Wat aanvullings betref, is bewys dat vitamien C en E goeie resultate het.

Ek is 43. Wat moet my AMH-vlak wees as ek my eie eiers wil gebruik

In reproduksie-medisyne is daar geen kookresep nie! Elke geval is anders, maar ek sou sê dat die beste ding is om beide die AMH-toets en die follikel saam te tel.

Kan u regtig die kanse op sukses verbeter met 'n voorbereiding van drie maande - gesond eet en leef, of gaan dit eintlik net oor geluk?

Goeie gewoontes kan altyd die sukses van 'n oordrag of stimulasie verbeter.

Ek het 3 miskrame gehad. Ek dink nou daaraan om kliniek te verhuis. As u na u toe kom, wat sou u doen om te verseker dat dit nie weer sou gebeur nie? (Ek is 37 en het PCOS)

In u geval sal u u immuunstelsel en u bloedstolling beslis dieper ondersoek.

Ek was geskok dat my embrio nie ingeplant het nie. Hulle het gesê dat my voering in orde was, en dat die embrio goed gelyk het, so soos u kan sien, is ek verlore. Waarom sou 'n gesonde embrio nie op 'n volkome gesonde voering inplant nie?

Ek is regtig jammer om dit te hoor. Om u te help, sou ek sê dat u die perfekte pasiënt is vir 'n implantaatvenstertoets (ErMap). Die kaart vir die ontvangs van die endometrium is 'n gepersonaliseerde toets om die ontvanklikheidstatus van die endometrium tydens die implantaatperiode te diagnoseer. ER Map laat presiese tydraamwerke toe om die hoogste endometriale ontvanklikheidsmoment te identifiseer, wat die kans op inplanting en swangerskap verhoog.

 

 

 

 

 

 

 

 

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.