IVF babbel

E! gasheer Lilliana Vazquez kondig swangerskap aan na ses jaar vrugbaarheidsreis

E! gasheer Lilliana Vazquez het aan die lig gebring dat 'n vrugbaarheidsreis van ses jaar geëindig het dat sy swanger geraak het met 'n gewilde kind

Die 40-jarige gesê Mense tydskrif sy is 'verheug en opgewonde' om uiteindelik haar droom om 'n gesin te wees met haar man, Patrick McGrath, te verwesenlik.

Toe sy ontdek dat sy swanger is, het sy gesê: 'Ek dink nie dit is 'n gevoel wat ek nog ooit gevoel het nie. Dit was volkome en boonop opgewonde. ”

Die egpaar het hul reis terug in 2015 met intrauteriene inseminasie en IVF-behandeling begin.

Lilliana en Patrick het gesê dat hulle gedurende daardie jare baie hartseer en teleurstellings ervaar het, en die swangerskap het hulle groot vreugde besorg.

Lilliana het gesê: 'Ek is 40 jaar oud en ek is vir die eerste keer swanger, en daarom dink ek dat as u soveel verlies ervaar het, dit u verhard en dit bang maak.

'Dit is hartverskeurend om te sê, maar vir die eerste trimester elke dag was ek soos' Is dit die laaste dag wat ek gaan swanger wees? ''

Sy het gesê dat dit haar lank gevat het om van die ingesteldheid weg te kom en gesê dat sy 'n sterk woord met haarself moes hê om haar gedagtes te verander.

Lilianna het ook twee spesiale plasings gelewer wat die nuus aan haar 91,000 XNUMX Instagram-aanhangers bekend gemaak het

Sy het gesê: 'Julle het die afgelope ses jaar deel uitgemaak van my daaglikse verhaal. U het gesien hoe ek mylpaalmomente beleef, loopbaanhoogtes, persoonlike prestasies en al die klein dingetjies wat hierdie lewe so mooi maak.

'Maar daar is 'n deel van my verhaal wat ontbreek. En dit is uiteindelik tyd om meer daarvan met u te deel.

'Wanneer u onvrugbaarheid beveg, voel 'n slegte dag ondraaglik. 'N Goeie dag voel steeds hopeloos. U kondisioneer uself om die ergste om elke draai te verwag en om dit eenvoudig te stel, onvrugbaarheid kan soos 'n dief voel.

'Dit kan jou beroof van geduld, vreugde, verhoudings, geloof, en as jy dit toelaat, soms selfs die waarheid. Elke mislukte siklus het my laat twyfel - aangesien ek vrou genoeg was, goed genoeg was of selfs toegewyd genoeg was om selfs swanger te raak? Sou ek ooit die vreugde van ma-wees ervaar? Kan ons gelukkig wees as ons net die lewe is? Was ek genoeg?

Daar was dae wat ek nie deur my trane kon sien nie, en oomblikke toe ek verklaar dat ek klaar was. Ek kan dit nie weer doen nie. Ek weier om myself meer te straf. Ek sal nie weer 'n kans neem nie. U sien, onvrugbaarheid doen dit aan u. Dit stoot jou tot op die randjie en net wanneer jy dink dat jy jou onmoontlik aan meer verlies kan onderwerp, word jy die volgende dag wakker en besef dat jy 'n vegter as 'n vrou is, en jy vind die geloof en moed nodig om weer te probeer .

"Hierdie proses is so persoonlik en anders vir elke individu en ek is uiteindelik op 'n plek waar ek sterk en selfversekerd voel om meer van my reis te deel in die hoop dat ek sommige van die vertellings rondom onvrugbaarheid en reproduksiegesondheid kan herformuleer."

Die egpaar het besluit om te wag totdat die baba gebore word om uit te vind wat die geslag is en in die somer is.

Ons wens Lilliana al ons liefde toe

 

Voeg kommentaar by