IVF babbel

Stigter van Australia's All About Fertility Expo om haar gedagtes en liggaam gereed te kry vir IVF

Deur Ella Mannix

Van die oomblik dat ek my nou man ontmoet, het ek geweet dat ons 'n pragtige gesin gaan hê

Ons het 'n hedendaagse liefdesverhaal, waar ons mekaar ontmoet het en die oomblik toe ons begin praat het ons nie opgehou het nie, het ons op soveel vlakke gekonnekteer, dit het gevoel asof ek hom al jare ken. Ek het my dus gewaag om ons troue voor te stel en het my voorgestel hoe ons drie kinders langs die strand in die sonnige Sydney woon. Die prentjie in my kop sou egter nie 'n maklike reis wees nie. U sien, my man het kanker gehad voor ons ontmoeting en met sulke aggressiewe behandeling het hy met sy lewe weggekom, maar dit het hom nie in staat gestel om kinders te hê nie.

Was die klein detail die einde van my droom om 'n gesin te hê? 

En om eerlik te wees, wou ek hom aanhou sien? Ons het net ontmoet, of hoe? Hoe kon ek sy wonderlike eienskappe ontken en sy begeerte om 'n gesin te hê soos ek? Ons was op dieselfde bladsy en met navorsing, hulp met wetenskap en die welwillendheid van ongelooflike mense, is daar skenkersprogramme wat ons ondersoek het.

Ek was 39 jaar oud toe ek my man ontmoet, maar ek voel soos 'n 23-jarige, maar my vrugbaarheidsspesialis het dit nie so gesien nie. Die gemiddelde 35-jarige vrou se kans om van nature swanger te raak, is die helfte van dié van iemand in die twintig, en dit is 20% as u in u 5's is. Styg die kans as 'n ouer vrou IVF doen? Nee, hulle doen nie. Die liggaam is 'n mynveld en jy hoor baie stories van vroue wat siklus na siklus deurloop - soms tot tien rondes IVF. Niemand wat IVF ondergaan, wil in daardie kategorie wees nie. Dit is baie finansiële beplanning, dus terwyl ek op die wagperiode van 40 maande van die siekefonds gewag het, het ek besluit om my daartoe te verbind en my liggaam voor te berei op IVF.

Ek wou die fiksste en gesondste wees wat ek nog ooit was, en was nie seker hoe ek op die dwelms gaan reageer nie!

U hoor stories van vroue wat emosioneel en betraand raak tydens vergaderings by die werk, en dit is wat ek wou vermy - veral terwyl ek nog in 'n korporatiewe omgewing gewerk het. Ek het 'n gesonde verstand by die lys gevoeg.

Die eerste stap was om na my huisarts te gaan om verwysing te kry. Terwyl ek daar was, het hulle bloedmonsters geneem om te sien wat my vitamien- en ystervlakke is. Hulle was ongelukkig op hul laagste, met baie min vitamien D of yster in my liggaam. Op daardie oomblik het ek verstaan ​​waarom ek soms duiselig was. Daarom het ek vitamiene, vitamien D en ysteraanvullings voor swangerskap ses maande voor IVF geneem.

Ek het soggens my gimnasiums beplan voordat ek werk toe gaan, en maniere gevind om 'n gesonde ingesteldheid te skep om die dag te begin. Ek het gemorskos uitgesny en my middagete begin werk - baie vars slaaie en groen groente. Ek het korrels in my dieet gevoeg en die wit, aartappels, brood en pasta uitgesny en vervang met patats en lensiepasta, baie slaaie en avokado. Kenners meen dat avokado ideaal is vir vrugbaarheid. Dit pas regtig - as jy 'n avokado in die helfte gesny het, lyk die klip na 'n swanger maag. Ek het ook 'n lewerreiniging gedoen om soveel as moontlik gifstowwe uit die liggaam te verwyder.

Ek het na 'n paar podcasts geluister en by Facebook-groepe aangesluit en begin opneem hoe ek oor die hele proses voel. Ek het gevind dat ek met myself kon inskakel deur dit hardop uit te spreek of te dagboek. Ek het destyds ook 'n sakeafrigter gehad en hoewel sy nie 'n IVF-afrigter was nie, het ons gesels oor my plan en hoe ek die werk gaan hanteer, strategieë bespreek en my gebalanseerd hou deur dinge in perspektief te plaas en my te help om prioritiseer werk en skep grense. Ek het in HR gewerk en het nog steeds nie vir my bestuurder gesê nie, nie dat ek haar nie vertrou of gevoel het dat ek anders behandel sou word nie, ek dink ek het altyd 'n paar rondtes in my agterkop gehad en Ek wou nie by iemand aanmeld as dit nie goeie nuus was nie.

Die moeilikste ding was om alkohol op te gee, want ek hou van 'n glasie rooi of twee in die aand. Ek het die laaste drie maande voor IVF-behandeling op my lys gelaat, want om iets in u liggaam in werking te stel, moet u dit ten minste drie maande doen.

Die laaste ding wat by my plan vir 'IVF maak gereed' was, was om myself warm te hou. Waarom was dit belangrik? 

Jare gelede het ek akupunktuur gehad vir welstand en balans, maar terwyl ek daar was, het my akupunktuur gesê dat my bloedsomloop sleg was. Sy het gelyk - ek het op 'n lieflike rooi Vespa met 'n brandweerwa rondgery en vir my gesê dat ek 'n koue baarmoeder gehad het. Om eerlik te wees, dink ek nie veel daaraan nie en het ek vergeet totdat dit tyd was om swanger te raak, onthou ek daardie geheue en dit was skerp in my gedagtes. Ek moes my bene en baarmoeder warm hou en geen koeldrank drink nie. Hoe gaan ek dit doen?

Wel, ek het vir my twee warmwaterbottels gekoop, en 'n mikrogolfoontjie wat ek werk toe geneem het. Gelukkig was dit winter in Australië en niemand het 'n ooglid geslaan oor die rede waarom ek 'n boontjiesakkie in die mikrogolfoond verhit het nie. Ek weet nie of dit 'n kombinasie van alles was nie, want ons het twee weke na ons embrio-oordrag positief gehad.

Nadat ek ons ​​reis deurgemaak het en die hoeveelheid voorbereidings vir die voorbereiding van myself IVF, wou ek die vrugbaarheidsgemeenskap deel en kontak maak

Mense wat hul vrugbaarheidsreis ondergaan, natuurlik of met IVF, het nog steeds baie vrae, dit is verbasend hoeveel vroue dit moeilik vind om vrae aan hul vrugbaarheidsspesialis te vra, wat een van die redes is waarom ek besluit het om die eerste toegewyde vrugbaarheids-ekspo in Australië te loods. Ek wou 'n ruimte skep waar mans en vrouens die regte inligting kon kry en hulself kon leer oor spesifieke onderwerpe. Ek wou hê dat mense met vooraanstaande spesialiste in IVF en alternatiewe terapieë moet kommunikeer, om vrae te vra sodat hulle die inligting kan wegneem en besluit watter pad die beste vir hulle is.

Ek het dit All About Fertility genoem omdat dit regtig so is

Ek het nie die koste van IVF vergeet nie, of as u 'n akupunkturis, naturopaat of 'n voedingsdeskundige gebruik, kom dit alles bymekaar, so ek het 'n finansiële beplanner en finansieringsafrigter by die uitstalling opgeneem, deur die finansies daar te verwag. dit bemagtig mense om die gereedskap en wenke te hê om hul gewenste gesinsdoelwitte te bereik.

In 2021 sien ons All About Fertility Expo aanlyn, wat baie opwindend is. Hierdie tentoonstelling bring die vrugbaarheidsbedryf onder een dak en ons het almal 'n gemeenskaplike doel om u vrugbaarheidsreis te ondersteun

By IVFbabble is ons so opgewonde om deel te wees van hierdie wonderlike ekspo wat plaasvind op …………… .. Vir meer inligting, Besoek hier

Vroeë aanbiedings sal binnekort te koop wees. Hoop om jou daar te sien!

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by