IVF babbel

"Ek het my eiers gevries tydens toesluit"

Ondine Cowley, haarstyler van beroemdheid en IVF-babbelondersteuner, het aan die lig gebring dat sy haar afsluiting spandeer het deur 'n vrugbaarheidsversekeringspolis te skep deur haar eiers te vries

Die 36-jarige regisseur by Nicky Clarke het 'n onderhoud aan die Daily Mail en ook aan Vanessa Feltz se BBC-program in Londen oor haar redes waarom sy 'emosioneel uitdagende reis' deurgegaan het.

Ondine het gesê dat sy 'n paar jaar gelede besluit het om haar eiers te vries en dat sy die proses begin het, maar ongelukkig verloor sy haar pa en sit dit op die agterplaas totdat sy emosioneel gereed voel.

Sy het aan Vanessa gesê: 'Ongelukkig is my pa oorlede en ek was geestelik nie op 'n goeie plek nie.

'Ek het besluit om weer daarna te kyk net voordat ek 'n nuwe verhouding aangegaan het, en toe het die sluiting plaasgevind. Ek wou nie daarmee voortgaan tydens die uitsluiting nie, omdat ek nie veilig gevoel het nie, en daarom het ek dit weer opgesit. Die verhouding het nie gehou nie en ons het vriendelik geskei. Toe ek tydens die tweede afsluiting kontak maak met The Fertility Partnership, sê ek vir hulle dat ek wil voortgaan en hulle kry my vinnig in. Hulle was ongelooflik. Die tyd het so vinnig gevlieg. ”

Vanessa het Ondine uitgevra oor die proses en hoe sy te werk gegaan het

Ondine het gesê: 'Dit is geestelik baie uitdagend. Spuit jouself daagliks in. Die reis is emosioneel en hormonaal baie moeilik. Ek het 11 bevrore eiers in die vrieskas. Dit is 'n versekeringspolis. Dit is net 25 persent seker. Maar dit is beter as niks.

'Lockdown is 'n wonderlike tyd om dit te doen. Dit is beter om dit te doen as u nie meer uitgaan nie. Die boodskap wat ek aan vroue wil uitdeel, is om nie te wag om die regte man te ontmoet nie, maar gaan voort. ”

Op die vraag oor die koste van die proses, het Ondine gesê dit kos haar ongeveer £ 5,000

'Dit het my £ 5-6,000 gekos om die proses deur te gaan en £ 300 per jaar om dit (eiers) te bewaar.

'Vroue in die VSA doen dit net so gereeld as om 'n pedikuur te kry. Hulle doen dit verskeie kere om seker te maak dat hulle genoeg eiers as 'n versekeringspolis kry. Ons moet dit meer toeganklik maak vir vroue. ”

Ondine het haar eiervriesreis met die Boston Place-vrugbaarheidskliniek aangeteken (deel van The Fertility Partnership) vir IVFbabble en u kan haar reis daarna sien IVFbabbletv.com volgende week!

Het u u eiers gevries tydens 'n toesluit? Ons wil graag u storie hoor, e-pos na mystory@ivfbabble.com

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid