IVF babbel

Ek moet 'n mamma wees, ek het net nie die geld nie, deur Lucy

Hallo almal my naam is Lucy en ek reik uit vir hulp. Ons probeer nou al meer as 6 jaar oortuig sonder sukses...
Ek was al meer as 6 jaar onder my plaaslike NHS-hospitaal vir vrugbaarheidskwessies. Ek onthou toe ons die eerste keer die hospitaal bygewoon het, was dit 'n jaar voor ons troue. Ons is meegedeel dat hulle 'n protokol moet volg, aangesien my man wat binnekort sal wees, kinders uit 'n vorige verhouding gehad het. Ons het ongeveer 6 rondtes clomid gehad wat ongelukkig nie gewerk het nie en toe het ons 'n rondte gondofolien gehad inspuitings wat weer nie gewerk het nie. Hulle het toe vir ons gesê niks anders kan gedoen word nie. Op 'n stadium is vir my gesê "miskien moet jy met iemand trou wat nie kinders het nie". Ek bedoel WAT?! Hoe kon hulle so onsensitief wees?! Jy kan nie help op wie jy verlief raak nie en dit behoort nie saak te maak of hulle reeds kinders het nie!
Ek onthou dat ek siek en moedeloos daar weggestap het, gevoel het dat ek die reg ontsê word om 'n ouer te word, en dit alles omdat my toekomstige man kinders het
Ek is toe terugverwys vir gynae probleme, vir swaar periodes. Ek is met PCOS gediagnoseer. Hulle het weer vir my gesê GEEN ondersoeke kan voltooi word nie aangesien elke vrou swaar pynlike periodes het. “Llos bietjie gewig en dit sal help” het hulle onbehulpsaam voorgestel …….dit het nie. So terug het ek gegaan. Hierdie keer het ek my eie navorsing gedoen oor wat ek op die NHS kon gedoen het met betrekking tot ondersoeke. Ek is deur 'n dame konsultant gesien en het dit alles aan haar gestel oor verdere ondersoeke vir swaar pynlike periodes, gewigstoename, ens. Sy het botweg geweier om enigiets te doen en het my probeer inpalm met medikasie. Ek het dit van die hand gewys en vir haar gesê: "Jy sal nie 'n hond soos hierdie los nie, so hoekom los jy my so?! My maandstonde was vroeër elke 4 weke, nou is dit elke 2 weke en 4 dae! Ek kry geen moed nie!!” Sy het onbehulpsaam gesê om op die pil te gaan! Sy sê toe "ag, miskien het dit met pcos te doen, maar dit sal nie enige ondersoeke regverdig nie, gaan leef net jou lewe!!"
Ek het gebroke daar uitgekom en wou net hê my lewe moet eindig. Daar is nie na my geluister gehelp of ondersteun nie en ek het belowe om nooit terug te keer nie en om net aan te gaan met my lewe ……
.
Vinnig vorentoe na verlede jaar toe ons ons IVF-rondte gekry het danksy 'n weggee van die wonderlike ivfbabble. Ek het gevoel ek het uiteindelik hoop gehad. Ons is ondersteun en na ons geluister. Ons het daarin geslaag om 3 eiers te kry, maar ongelukkig het ons IVF nie gewerk nie. Ek het soveel hoop gehad dat my tyd aangebreek het, dat ek uiteindelik sou sien hoe ons pragtige Embaby teruggaan na sy of haar huis. Net om in daardie posisie te wees, het my hart so vol gemaak met die wete dat ons so na aan mekaar was…….maar dit het ongelukkig nie gewerk nie.
Ons is nie verder op ons reis nie, ek het nog 'n jaar bygekry, so ook my wederhelfte (ons het 'n 30 jaar ouderdomsgaping) so tyd is nie aan ons kant nie, dit is hoekom ek 'n gofundme bladsy
Ek het voltyds gewerk, maar ek moes werk opgee om 'n voltydse versorger vir my oppasser te word, wat met gevorderde aggressiewe spierindringende blaaskanker gediagnoseer is. Ek het my babadrome in my agterkop geplaas en op my oppasser gefokus en haar lewe so gemaklik as moontlik gemaak. Sy het hard geveg, maar het nou haar vlerke gekry.
Ek het die spaargeld wat ek vir 'n reënerige dag opsy gesit het, deurgegaan om myself te onderhou oor die afgelope 5/6 jaar terwyl ek na my gesin omgesien het. Tragies genoeg bevind ek myself nou in 'n posisie waar die tyd vinnig deur my vingers glip, maar ek het geen fondse vir private IVF nie en kom nie in aanmerking vir 'n lening nie.
Die behoefte om 'n mamma te wees is egter oorweldigend en ek kan my net nie 'n lewe sonder 'n kind voorstel nie
Ek het myself so lank aan ander gegee, en nou vind ek dat ek vir my hulp vra. Niemand kan my help om meer tyd te wen nie, maar ek hoop dat 'n paar vriendelike siele my sal help om 'n ronde IVF te finansier.
Ek weet tye is moeilik en mense sukkel maar as jy kan asseblief skenk as jy kan - maak nie saak hoe klein nie. Al wat ek wil hê is nog een kans om 'n mummie te wees. As dit nie hierdie keer gebeur nie, sal ek probeer om vrede te maak met nie kinders nie.
Baie van die liefde lucy x
As jy kan, kyk asseblief na my bladsy by hier te klik. Baie dankie vir jou vriendelikheid.

Jy kan Lucy volg op instagram @lucymarien1987

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.