IVF babbel
Erin Holland onthul vrugbaarheidstryd

Erin Holland onthul vrugbaarheidstryd

Erin Holland het haar sosiale media-volgelinge vertel hoe 'moeilik' dit is om IVF te hê

Die model en televisie-aanbieder het onthul sy gaan tans deur haar derde rondte van eierversameling saam met haar man, krieketster, Ben Cutting.

Die 33-jarige het vir haar 510,000 XNUMX Instagram-volgelinge gesê dat sy nie beplan het om openlik oor hul reis te wees nie, maar dat sy self op die internet gesoek het vir vrugbaarheidsnavorsing, podcasts en regte stories en dit net reg gevoel het dat sy oop wees.

Sy het in die pos van April 2022 gesê: “Ons het verlede jaar uitgevind die enigste regte opsie om vir my ’n baba te hê, is #IVF. As iemand wat ingegaan het en net wou embrio's vries totdat die tyd 'reg' was, het ek geworstel met die verwarrende gevoelens van die verlies van enige 'normaliteit' van hierdie proses, en gevoel dat die heelal vir my sê dat ek nie bedoel is nie. om 'n ma te wees, die skuldgevoel om Ben in die steek te laat, die 'maar is ek selfs gereed' gedagtes, fisies gebroke voel, ens.

“Ons het gister uitgevind dat ons eerste rondte IVF niks lewensvatbaars tot gevolg gehad het nie en die gevoel van mislukking is oorweldigend. Die tol op die gees en liggaam, die inspuitings, die kos, maar ek is so dankbaar vir moderne medisyne – dit sal 'n dorp neem om hierdie baba te skep, wat nog te sê dit grootmaak.

"Die feit dat IVF selfs 'n moontlikheid is, blaas my gedagtes. Ek weet dit is net die heel begin van hierdie reis, en ek het daaraan gedink om dit eers te deel wanneer dit verby was, indien ooit. Maar miskien is dit nie regtig die punt nie – al wat ek gedoen het, is om inligting/poduitsendings/werklike rekeninge te soek van ander wat hierdeur gaan. So hier is ons. Aan almal in 'n soortgelyke bootjie, ek hoor jou, sien jou, voel jou."

En net verlede week het sy gesê sy voel soos 'n 'gemors'.

Sy het gese: "HORMONE SUIG. Veral hierdie IVF-geïnduseerdes.

“Tussen die twee keer daaglikse inspuitings, die vrugbaarheid aanvullings, DHEA (wie het geweet vroue het 'n bietjie testosteroon nodig en ek het skaars enige?!), en as ek op/af die pil gesit word om 'n siklus met my PCO te skep, voel ek soos 'n gemors.

“Die buierigheid, die uitbarstings, die vergeetagtige brein, die vreugdes. Terwyl ek in die komende dae met die derde ronde van eierversameling begin, wou ek net 'n shout-out gee aan die ondergrondse weermag wat deur dieselfde ding gaan. Wees goed vir jouself."

Erin en Ben het verlede jaar getrou nadat dit twee keer uitgestel is tydens die koronaviruspandemie. Hulle het onlangs teruggekeer van 'n idilliese wittebrood in die Maldive 'n jaar ná hul huwelik.

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.