IVF babbel

Oud-sterre Ola en James Jordan verwag hul eerste kind via IVF

Wonderlike nuus vir die voormalige Strictly Come Dancing-sterre Ola en James Jordan toe hulle aangekondig het dat hulle hul eerste kind via IVF verwag

Die egpaar, wat al meer as 20 jaar saam is, probeer al drie jaar 'n kind en het hul vrugbaarheidstryd vroeër vanjaar onthul.

Ola (36) het die nuus op Instagram bekend gemaak en gesê dat sy nie kan glo dat sy 'n baba kan verwag nie, en die paartjie is opgewonde om hul nuwe toevoeging te verwelkom.

Sy het aan haar 221,000 volgelinge gesê: 'Ek kan nie wag om hierdie klein persoon wat binne-in my groei, te ontmoet en hulle al die liefde te gee wat ek moontlik kan nie. Om swanger te raak was nie maklik vir ons nie en dit was 'n lang en emosionele reis, maar was een van die gelukkiges. My hart gaan uit na al die paartjies wat nog op daardie magiese oomblik probeer en ek sal altyd 'n gebed in u hart vir u hou. '

James (42) het ook die nuus via sy Instagram-bladsy bekend gemaak en gesê hy is verheug om 'n pa te word.

Hy het gesê: “Vir enigiemand anders wat dit kan lees wat deurmaak die emosionele achtbaan om 'n gesin te probeer stig, nooit ophou glo nie en daar wees vir mekaar soos ek vir Ola was en sy vir my was.

'Dit het lanklaas gekom, maar die dag wat ons uitgevind het, was eerlikwaar die gelukkigste dag in ons lewe. Dit is iets wat ons albei lankal wil hê en ek weet Ola sal die beste mummie ooit maak. ”

Die egpaar het vandeesweek 'n onderhoud in Hello Magazine gevoer.

 

 

Voeg kommentaar by