IVF babbel

My hare val uit. Is dit die resultaat van my behandeling?

Vrugbaarheidsbehandeling is stresvol genoeg, kan u u voorstel hoe ons leser gevoel het toe sy haar hare begin verloor het? In paniek soek sy deur forums om te sien of ander vroue dieselfde probleme met haarverlies ervaar. Sy stuur toe vir ons 'n e-pos en vra ons of dit 'n direkte oorsaak van IVF is.

Beste IVF babble,

Ek het my laaste siklus op 'n tragiese manier gekanselleer, en nou, om die besering te beledig, ontdek ek 'n aansienlike hoeveelheid haarverlies. Aanvanklik het ek alles onder spanning geplaas, maar toe het ek op die internet begin soek ... en ander vroue raakgeloop wat ook haarverlies begin ervaar het ná vrugbaarheidsbehandeling. "

'Ek het 'n klomp babahare gegroei sedert ek my herwinningsrondes voltooi het'

"Ja, my hare tekstuur het verander en het ook aansienlik verdun nadat ek IVF 4 jaar gelede begin het."

'Ja. Ek het baie hare verloor nadat ek IUI's gedoen het en daarna weer na IVF. Dit sal uiteindelik weer groei. ”

“Ongelukkig was my IVF-siklus onsuksesvol (April), maar toe ek op die 2e uur begin sien, val my wimpers uit. Ek het aangeneem dat dit my hormone oral was, maar ek het my begin bekommer toe dit weke later voortduur. Ek het die drie huisdokters gesien en hulle kon dit nie verklaar nie omdat ek geen ander soort hare verloor het nie. Gedurende die afgelope twee weke het ek hare verloor terwyl ek in die stort was, elke keer as ek aan my hare geraak het, 4 of meer stringe. (die bad is deur hare geblok) Dit is nie so erg as my hare droog is nie, en my wimpers ook slegter as ooit tevore. '

'Soos u kan dink, het ek nou baie vrae. Kan u my asseblief help om te verstaan ​​of hierdie haarverlies die gevolg is van my IVF-behandeling, en indien wel, wat kan ek doen om te verhoed dat meer hare val? '

Ons wend ons tot James Hopkisson, mediese direkteur, Voedingsvrugbaarheid, Deel van die Vrugbaarheidsvennootskap om vrae aan ons lesers te beantwoord. Dit is wat James gesê het:
 
'Daar is geen spesifieke geneesmiddels in IVF wat verband hou met haarverlies nie, en dit word dus nie as 'n risiko beskou nie, en daar is geen studies na IVF en haarverlies wat ek bewus is nie.
Die vele veranderinge in hormoonvlakke wat gedurende die vrou se voortplantingslewe plaasvind, en toestande soos polisistiese eierstokkiesindroom, skildklier siekte en menopouse, kan egter lei tot 'n oorvloed simptome van die vel en hare.
Stres is ook 'n erkende oorsaak van alopecia, hoewel die rede daarvoor nog nie bekend is nie.
As die simptome verleng word na IVF, sal ek raai dat u toetse ondergaan vir skildklierfunksie, ystervoorrade en 'n endokriene evaluering, en om ook lewenstylfaktore te hersien.
Komplimentêre terapeute beveel ook gereeld aanvullings aan. Ek sal egter versigtig wees, want soms kan mense advies kry en produkte of behandelings verkoop wat baie min bewese voordeel het. '
Het u hare verloor tydens vrugbaarheidsbehandeling? Ons sal baie graag van u wil hoor. Watter raad het u dokter u gegee? Het u aanvullings geneem? Het die simptome verlig? Besoek ons ​​aline by info@ivfbabble.com
op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.