IVF babbel

#ivfstrongertogether - mense ondersteun wat sukkel met die alleenheid van onvrugbaarheid

My verhaal, deur Sara, medestigter, IVFbabble

As ek uit ervaring praat, kan ek sonder twyfel sê: die een ding wat my IVF-ervaring baie makliker sou maak, was om te weet dat ek nie alleen was in my hartversukkende stryd om moeder te word nie. Die enigste mense wat ek geken het wat IVF deurgemaak het, was die paar paartjies in die wagkamer van die vrugbaarheidskliniek, en nie een keer sou iemand van ons oogkontak maak nie, wat nog te sê om die eenvoudige, maar ongelooflikste vraag te vra: OK? ” As ek terugkyk, voel ek so kruisig met myself dat ek nie uitreik nie. Dit sou ongelooflik gewees het om iemand te hê wat verstaan ​​wat ek deurgemaak het.

Ek het vier jaar vrugbaarheidsbehandeling deurgemaak. Vier jaar van hartseer en eensaamheid gemasker deur valse glimlagte en tande. 

Ek sou op die tuisbuis op pad huis toe gaan en na die gesigte van die mans en vrouens oorkant my kyk en wonder of iemand van hulle ooit die verlies gevoel het van iemand wat hulle nog nooit ontmoet het nie, soos ek. My IVF het misluk en alhoewel ek getroud was, het ek alleen gevoel.

As daar net 'n manier was om te weet of sommige van die mans en vroue deur IVF was, of 'n geliefde, 'n vriend of 'n kollega in hul stryd teen onvrugbaarheid ondersteun het. Om werklik te sien hoeveel lewens deur onvrugbaarheid aangeraak is, om te weet dat dit meer algemeen is as wat ons besef, sou my soveel krag en vertroosting gegee het. Om te besef dat dit nie net die paar gesigte in die vrugbaarheidskliniek was wat die wel en wee van vrugbaarheidsbehandeling deurgemaak het nie, sou my soveel sterker laat voel het.

.... En dit is waar die idee van die 'pynappelpen' vandaan kom.

Pynappelkentekens is te koop in Ons winkel

LEES MEER OOR #IVFSTRONGERTOGETHER

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .