IVF babbel

Hulle sê visualiseer om te realiseer. Wel, kom ons gee dit 'n kans, deur Briony

Hier gaan ons! Die begin van 'n nuwe jaar, vol soveel hoop, verwagting en een gedeelde droom - om 'n ouer te word

Ons wil die jaar begin deur die hoop en verwagting van een van ons lesers, Briony, met jou te deel. Hier vertel sy ons deur haar visie vir 'n perfekte 2022.

Ons hoop werklik dat hierdie jaar vir jou geluk en vreugde bring, en dat wat jy ook al visualiseer, regtig binnekort sal realiseer.

Sara en Tracey, xx

“Hulle sê visualiseer om te materialiseer, nie waar nie? Wel, ek het omtrent alles probeer om my te help om die een en enigste ding te realiseer wat ek nog ooit in die lewe wou hê - om 'n ma vir my eie kind te wees, maar tot dusver het niks gewerk nie. Ek is al deur 4 rondtes IVF, akupunktuur, refleksologie, vrugbaarheidsjoga, Chinese kruie, meditasie en selfs kristalle. Die resultaat tot dusver? Ek is steeds sonder kind. 

“Dus, voordat ek met my volgende rondte IVF begin, het ek gedink kom ons probeer hierdie visualisering-ding.

“So hier is dit – my visualisering van my perfekte toekoms. 'n Toekoms wat ek hoop in 2022 sal begin. 'n Visualisering van die toekoms wat ek dink baie van julle kan ook uitbeeld.

“So, as ek my oë styf toemaak, sien ek dat my IVF uiteindelik gewerk het en ek is nou die trotse mamma vir 'n pragtige, gesonde babadogtertjie!! Ek kan my dierbare baba in my arms voel. Sy is warm, knus en kruip in my in. Sy is in 'n heerlike kombers toegedraai en slaap rustig. Ek weet ek moet haar neersit in die kwekery wat ons sopas klaar versier het, sodat sy beter kan slaap, maar ek het so lank gewag om hierdie dierbare kind vas te hou dat ek dink ek sal maar hier met haar in my arms sit totdat sy word onrustig. Miskien neem ek haar dan vir 'n wandeling, deur die park en verby die koffiewinkels wat ek voorheen vermy het, vol ander mummies en hul kinders. Ek sal trots stap, met my baba in die splinternuwe stootwaentjie, en na ander vroue in die oë kyk. Ek hoef nie meer skaam te voel nie.

“Ek is een van hulle. Ek is 'n ma!"

“Terwyl ek met die idee speel om te gaan stap, skink my man vir my tee en gaan dan kombuis toe om aandete voor te berei. Die spanning wat ons eens op 'n daaglikse basis gevoel het, het opgehef. Ons baklei nie meer nie. Ons voel nie meer die swaar las van vrees nie. Ons het ons kind en dit is al wat ons ooit wou gehad het. Die huis is rustig en ons is gevestig. 

“Die kalender aan die muur is nie meer vol kliniekafsprake en omsirkelde ovulasiedae nie. Die yskas is vry van medikasie, vervang eerder deur koue wyn en sjokolade, vir daardie aande wanneer ek net wil smul, en myself wil rooster – want ek het dit gedoen. Ek het oorleef. Ek is 'n TTC-vegter en 'n IVF-mummie. 

"O heelal, of wie ook al in beheer is van hierdie tegniek .... as jy luister, neem asseblief my visualisering vas en maak dit my werklikheid."

“Ok, so daar is dit. My visualisering. Kom ons kyk of dit werk!!!

Intussen gaan ek 'n paar kristalle oor my lyf lê en my volgende IVF-afspraak op die kalender plaas.

Vir enige iemand wat presies weet hoe ek voel, ek stuur vir julle soveel liefde. Dit moet tog ons jaar wees?! Komaan 2022 – werk jou towerkrag. Dit is ons tyd.

Lief vir Briony

x

Aan almal wat probeer om swanger te raak, ons hoop regtig dit is julle jaar. Ons hoop dit is die jaar en dat al jou drome waar word xx

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.