IVF babbel

Izzy Judd wys haar liefde en ondersteuning

Kon nie harder voel as om hierdie baie spesiale speld te dra om my krag, liefde en ondersteuning te toon vir diegene wat se lewens geraak is deur vrugbaarheidstryd nie.

Die aantal kere wat ek in stilte gesit en wanhopig alleen gevoel het tydens ons vrugbaarheidsstryd, het ek gereeld gewonder wie om my ook swaarkry. Ek het gereeld gewonder hoekom ek nooit met dieselfde eensame meisie in die wagkamer by ons IVF-kliniek gesit het nie. Ek wens ek het dit gehad!

Hoe wonderlik sou dit wees om ander te sien wat dieselfde kenteken dra en te besef dat soveel mense deur onvrugbaarheid geraak word. Hierdie kragtige wapen kan ons beslis help om almal sterker saam te voel en ons miskien selfs toe te laat om 'n gesprek te voer?

Die ongelooflike @ivfbabble het saamgewerk met die ewe ongelooflike @fertilitynetworkuk

Dankie dat u help om die stilte te verbreek !! ❤️ U kan meer uitvind oor hierdie kragtige veldtog in die skakel in my bio? #ivfstrongertogether #LetsTalkFertility #DaretoDream #ivf #ivfjourney #ivfbabble # vrugbaarheidnetwerk #breakthesilence #starttheconversation

Voeg kommentaar by