IVF babbel

Jessica het prolaktinoom en deel haar vrugbaarheidsreis tot dusver

Ons het onlangs 'n funksie op prolaktinoom geplaas, 'n seldsame toestand wat verband hou met onvrugbaarheid en is oorweldig deur die reaksie. Ons het baie e-posse en boodskappe ontvang van vroue wat gediagnoseer is en ons bedank dat hulle dit uitgelig het.

Ons het gehoor van Jessica, wat gretig was om ons tot dusver haar hartverskeurende vrugbaarheidsverhaal te vertel ...

My naam is Jessica en ek het 'n makro prolactinoma. Ek is 33 jaar oud.

Ek is in Julie 2016 getroud, en met die terugkeer van ons wittebrood na Australië later die jaar, het ek en my man besluit dat ons na nege jaar saam gereed is om 'n gesin te stig.

Ek was 'n paar jaar op die voorbehoedpil en het dit dadelik opgehou, maar my periodes het in 2017 glad nie teruggekom nie. Ek het gedink ek gaan deur die vroeë menopouse. Ek het my huisarts twee keer daardie jaar besoek en uiteindelik bloed geneem om my hormone te toets. Die resultate het verhoogde prolaktienvlakke van 22,958 getoon.

Daar word na my verwys na 'n endokrinoloog in my plaaslike hospitaal wat gereël het vir 'n MRI-skandering, en ek is in Januarie 2018 met 'n makroprolaktinoom gediagnoseer. My endokrinoloog het onmiddellik die behandeling begin gebruik deur Cabergoline voor te skryf. Ek het dit agt maande geneem voordat ek my eerste periode in Augustus verlede jaar (2018) gekry het.

Binne hierdie agt maande het ek gesukkel om te leer oor 'n toestand wat ek nog nooit gehoor het van die verdraagsaamheid van 'n aggressiewe middel wat ek twee keer per week gebruik het nie, en die newe-effekte wat daarmee gepaard gaan, wat moegheid, naarheid, gewigsverlies, 'n druppel bloed insluit druk en die hantering van druk van geliefdes as ek 'n baba sal kry.

Vreugde en hartsnare het die winter van 2018 en in 2019 hand aan hand gegaan

Na 'n paar periodes was ons gelukkig genoeg om natuurlik in November 2018 swanger te raak. 'N Absolute wonderwerk en ons was oor die maan. Maar helaas, ons wêreld het neergestort die aand voor ons 12-week NHS-datingscan, toe ek baie begin bloei en ons mishandel het. Ek het soveel emosies, ontsteltenis, woede en angs gevoel.

Ons reis het voortgegaan toe ons weer 'n paar maande later in April 2019 swanger geraak het. Ons kon dit regtig nie glo nie. Soveel so dat ons vir 'n vroeë private skandering betaal het, maar weer vernietig is om te ontdek dat die fetus nie 'n hartklop gehad het nie - bekend as 'gemis' miskraam. ' Om so gou 'n tweede miskraam te hê, was nie makliker nie - en dit het mediese ingryping geverg, wat dit op 'n manier fisies en geestelik pynliker gemaak het.

Ek is nou op 'n baie beter plek en my endo is daarvan oortuig dat my prolaktinoom tot dusver geen uitwerking op die miskrame gehad het nie. Hy probeer dit bewys deur middel van 'n aantal toetse. Ek het ook nou na Bromocriptine oorgegaan, want dit is 'n veiliger, ouer middel en word gerugsteun deur meer navorsing as Cabergoline. Tot dusver verdra ek hierdie dwelmmiddel goed.

2019 was 'n emosionele achtbaan vir my en my man Jamie. Ons het die hoogste en laagtepunte gehad. Ek is optimisties oor die toekoms en wat 2020 kan inhou. Ons vrugbaarheidsreis gaan voort.

Het u 'n soortgelyke reis na Jessica? Of het u 'n voorwaarde dat u moet nadink? Ons sal graag u verhaal wil hoor, e-pos ons na mystory@ivfbabble.com

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.