IVF babbel

Kate Reardon deel haar IVF-verhaal en die belangrikheid daarvan om positief te wees

'N Paar jaar gelede, toe ek redakteur van Tatler was, het ek 'n tweeling in die wêreld gebring. Ek was 46

U weet, dit is onwaarskynlik dat 'n 46-jarige vrou babas sal hê sonder baie mediese hulp, so ek het 'n jaar aan IVF deurgebring. Vrugbaarheidsbehandeling is sonder twyfel die moeilikste ding wat ek nog ooit gedoen het. Dit is die naaste wat ek ooit aan heldhaftigheid gekom het.

Elke keer as dit nie werk nie, het ek gevoel asof ek deur 'n swart gat van ellende verswelg word. Terwyl dit gebeur, is ek ook vir die hele jaar wat ek behandel het, verfilm vir 'n BBC2-dokumentêr ... oor Tatler. Niemand het geweet nie. Niemand op kantoor nie. Niemand op die filmpersoneel nie. Ek sal moet vergader van vergaderings om myself in die badkamer te spuit. En maand na maand het ek nie swanger geraak nie.

Die punt om dit te vertel, is dat ek gedwing is om my gedagtes te beheer

Ek moes elke oggend in daardie kantoor instap en 'n glanstydskrifredakteur wees, en ek moes snaakse idees uitvind. In die publiek. Ek moes vrolik wees, die snaakse kant sien en lag. En… glo my, dit het gehelp. Probeer dit: as die lewe moeilik is, vals dit totdat jy dit regkry.

Ontdek meer oor Kate Reardon se reis met haar inspirerende praatjie by Stowe School oor IVF en die krag van positiewe denke

Klik hier om na die video te kyk

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.