IVF babbel

Kan ek swanger raak met my eie eiers as my AMH laag is?

Ons beklemtoon altyd die belangrikheid daarvan om na die kundiges te luister en die leiding van u konsultant te volg, maar ons moedig u ook aan om vertroosting te maak uit die ongelooflike TTC-gemeenskap. Ons het kontak gemaak met ons Instagram-aanhangers en hulle gevra om hul stories te deel. Ons het hulle gevra wat hul AMH-vlakke was en of hulle swanger geword het. Dit is wat hulle gesê het.

"Ek het baie lae AMH nadat ek chemo vir borskanker gehad het (33 jaar oud). Ek het wel 'n paar keer swanger geraak na IVF-rondes, maar het ongelukkig elke keer 'n miskraam gehad. Toe is ek my seuntjie verwek nadat ek my eiers wat voor die chemoterapie gevries is (27 jaar oud) gebruik. Ongelooflik gelukkig dat ons die kans gekry het om embrio's te vries voor chemo, nie elke vrou kry hierdie kans / finansiering nie. ”

"Ek het op 30-jarige ouderdom 'n baie lae AMH gehad as gevolg van 'n operasie vir Endometriomas. 'N San op die 3de IVF-siklus het 3 follikels getoon en die siklus is byna gekanselleer, want ek het skaars die minimum bereik om af te haal! Ek het egter 3 eiers laat afhaal, 2 is op 3 dae na my teruggebring en ek het 'n tweeling van 'n seun / dogter! Dit is absolute wonderwerke! ”

"Ek het 'n AMH van 3.2 op 36 gehad, en het dit uitgevind net toe ons op die punt sou staan ​​om vir ons eerste IVF-siklus te gaan. As dit baie laer was, sou ek nie in aanmerking kom vir IVF onder die vertroue waarmee ek was nie. Ek het 'n kans van 1% op medisyne gekry. Ek was verpletter deur die nuus. Die konsultant was fantasties, het my 'n hoër dosis medisyne en x 10 sneller inspuitings gegee. 2 eiers versamel, 14 blastosiste van topgehalte, 3 oorgedra en 1 maande later 9 dogtertjie. Ons is vir ewig dankbaar. Ek is nou swanger met my 1de ... op 2 byna 38, en dit het natuurlik gebeur. Geen idee wat my AMH tans is nie, maar ek weet die kans dat dit met iemand soos ek sal gebeur, is belaglik klein en ek voel baie gelukkig hiervoor met my gebeur het. Stuur liefde, hoop en krag aan al die TTC's. ”

"Ek het op die ouderdom van 1 'n AMH van <33 gehad. 1 IVF het misluk wat nie eers herstel het nie, aangesien ek net 1 follikel gehad het. 1 suksesvolle IUI met genoemde 1 follikel en tans 31 weke swanger met ons klein wonderwerkie. '

"Myne was op 1.9. Ek het geblaf toe ek die nuus kry. Endo het my eierstokreserwe nogal baie geëis en 'n faktor gespeel in 'n immuunrespons wat implantasieversaking veroorsaak, is ek seker. Op die minste, hormoonwanbalans. Ek was destyds in my vroeë dertigs. Ons het IVF voltooi, 30 totaal, die eerste ronde was 'n borsbeeld - 3 embrio's maar swak gehalte. Ek het my aanvullings, ubiquinol vir baie maande verhoog, voedingsgerigte anti-inflammatoriese dieet, ens. Die laaste twee siklusse het elk 'n enkele embrio gekry. Albei het afsonderlik gewerk, en ek het twee dogtertjies. Wat 'n geveg is dit nie! Ek is so bly dat ons deurgedring het ondanks die baie lae AMH-resultate. ”

"Op 28 het ek meegedeel dat ek laag was vir my ouderdom en ook 'n lae follikelrekening het. Nadat ek vertel is dat die kans op IVF laag is en dat my eiers as vrot appels beskryf word, het ek 'n siklus van IVF gehad wat veroorsaak het dat geen eiers bevrug word nie weens 'n swak gehalte. Ek het toe ICSI gehad wat daartoe gelei het dat 3 eiers bevrug is, 2 het dit tot blastocyst gemaak, die een is nou 'n 21-jarige meisie en die ander in die vrieskas. Ek het ook pas die skok van my lewe gehad toe ek agtergekom het dat ek natuurlik swanger geword het. Bly dus sterk dames. Ek glo regtig wonderwerke gebeur. ”

"Op 34 het ek AMH <1 gehad en FSH op 159. Ek het ook baie lae vitamien D-vlakke gehad (wat na bewering verband hou). Ek het 'n voedingsdeskundige gekontak, my dieet verander en sy het ook aanvullings vir my gegee. Ek het ook 'n poliep laat verwyder en my siklus het amper weer normaal geword. Ons het 'n jaar later natuurlik geword, op 35. Ons dogter is nou twee jaar oud. '

"Ek het gevind dat ek 'n AMH van 0.5 ouderdom 35 gehad het. Ek is ook gediagnoseer met endometriose, het 'n endoperasie ondergaan en IVF begin. Ons het twee siklusse gedoen. Die eerste een het daartoe gelei dat geen eiers versamel is nie. Die tweede een het gelei tot 'n baie slegte kwaliteit van 5 dae, maar het ongelukkig geëindig in MMC om 11w. Gedurende al hierdie tyd het ek baie hard gewerk om my eiergehalte te verbeter. Ons konsultant was altyd baie openlik met ons dat ons kans om swanger te raak met my eiers baie sleg was. Ons het besluit om nog 'n siklus met my eiers te probeer voordat ons na skenker-eiers gaan. Net voor ons derde siklus, en drie jaar na ons vrugbaarheidsreis, het ek uitgevind dat ek vir die eerste keer ooit natuurlik swanger was. Ek is tans 27 weke. Wonderwerke gebeur wel. ”

"Ek het 'n lae AMH gehad en het nie maandeliks ovulasie gehad nie (nie 'n wonderlike kombinasie nie) en is die enigste kans dat ek swanger geword het IVF. Ek het dus op 36 my eerste ronde IVF gehad en 5 eiers geproduseer. 1 gevries en 1 wat nou my 5 maande oue dogtertjie is. Ek het gedink dat ek nooit kinders sou hê nie, so daar gebeur wonderwerke en my dogter is beslis my klein wonderwerk. '

Dit is egter baie belangrik om te onthou dat 'n verwysingsreeks tussen klinieke kan wissel, dus maak seker dat u met u konsultant praat om die resultate van u AMH-toets ten volle te begryp. Maar hier is 'n gids:

OUDERDOM AMH-vlak (pmol / l)

20-29 jaar 13.1 - 53.8

30-34 jaar 6.8 - 47.8

35-39 jaar 5.5 - 37.4

40-44 jaar 0.7 - 21.2

As u 'n lae AMH-toetsuitslag gehad het, hoef dit nie 'n einde te maak aan u drome oor moederskap nie, soos hierdie wonderlike vroue ons getoon het. Nogmaals baie dankie vir die wonderlike TTC-gemeenskap.

 

 

 

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

nuusbrief

onderwerpe

TTC GEMEENSKAP

GEWEES