IVF babbel

Laat ons u voorstel aan Jenn, een van ons wonderlike IVF-babbelambassadeurs

'Hallo, ek is Jenn. Ek en my man probeer al sewe jaar swanger raak

'Dit het ons lank geneem om ondersoek in te stel na vrugbaarheidsondersoeke en -behandelings, aangesien dit nie 'n ervaring was nie, en ek het gedink ek sal dit goed kan hanteer. Na 'n hartsverandering en baie hartseer, het ons intraveneuse inseminasie (IUI) siklusse ondergaan, wat ongelukkig nie 'n baba tot gevolg gehad het nie. Toe ons aanbeweeg en begin in vitro-bevrugting (IVF) het ons ontdek dat ek 'n baie lae ovariale reservaat het, maar geen ander identifiseerbare oorsaak van ons onvrugbaarheid het nie. Nou het ons ongelukkig drie mislukte vars siklusse van IVF ervaar.

'My geestesgesondheid het regtig swaargekry as gevolg van die onvrugbaarheidservaring, as gevolg van my vermeende onvermoë as 'n vrou, het ek regtig 'n punt bereik dat ek myself gehaat het. Ek sal nooit met my vriende praat soos ek my gedagtes laat praat het nie. Nou is ek passievol oor die omhelsing van die persoon wat ek as gevolg van hierdie reis word, om vreugde te vind in my huidige lewe en om regtig te hou van die persoon wat ek geword het.

'Ons is nou op die pad van IVF skenker eiers. Ons weet wel dat, ongeag die manier wat ons neem om ouers te word, so hartverskeurend soos hierdie jare was, ons beter ouers sal wees as gevolg van hierdie ervaring.

'Ek hoop om te omhels synde 'n IVF babbel ambassadeur. Ek kan 'n empatiese oor wees en jou op die beste manier kan ondersteun, net soos Sara en Tracey vir my was. As u net vir iemand wil aflaai wat dit regkry, laat my dan 'n DM aflaai. (@Ivfpineapple)

'O, en ek het 'n klein noordelike ontmoeting van 25 mense gereël voor Xmas. Laat weet my as u by ons wil aansluit. Ek sit tans ook lekkergoedtasse bymekaar, so as u 'n onderneming is wat iets aan die sakke wil skenk, kontak dan. ”

Wil u 'n IVF-babbelambassadeur word? As dit die geval is, e-pos u verhaal, en verduidelik hoe u ons duisende lesers en volgelinge op hul reis kan help, na sara@ivfbabble.com

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .