IVF babbel

Louise Brown oor 'my silk Kimono'

Toe ek minder as agt maande oud was, is ek op 'n toer deur Japan geneem.

Dit is duidelik dat ek niks van die reis kan onthou nie, maar sommige foto's en 'n paar stukke televisieverskynings is deur my ouers bewaar en behoort nou aan my.

Die reis het ook op Japannese televisie verskyn voor 'n paneel van 100 vroue wat gevra is om oor hul standpunt oor IVF te stem, 'n Sumo Wrestler te ontmoet en deur die media op die lughawe gepeuter te word.

Op 'n sekere punt het ek 'n sy-kimono gekry. Dit is meestal wit met die mooiste naaldwerkpatrone en daar is 'n film van my pa wat dit om my draai.

Dit was kompleet met 'n parasol en 'n paar Japannese klompies, en dit was nog altyd 'n besitting wat ek baie geniet het om uit sy kissie te kom en na te kyk. Vir jare het dit in die onderkant van my ma se klerekas gewoon, saam met ander dinge wat as baba aan my gegee is.

Dit was nie 'n kimono vir 'n baba nie en dit was 'n paar jaar voordat dit my grootte was - en vandag is ek eerder te groot daarvoor! Ek dink dit is ontwerp vir 'n klein Japannese vrou.

As jong vrou droom ek van die tyd dat ek my eie dogter die kimono sou kon dra, en ek kan haar die verhaal vertel van hoe ek dit ontvang het, en oor die avonture wat gebore is as die eerste IVF-baba.

Onlangs het ek sommige van die artikels wat oor die jare versamel is, veilig bewaar, en aanvanklik het ek die kimono met alles saamgepak. Om een ​​of ander rede het dit op my kop afgespeel en het ek begin nadink oor hoe spesiaal dit vir my was.

Uiteindelik het ek besluit om dit nie in die winkel te hou nie, maar om dit naby te hou - net vir die geval dat ek 'n dogter het om my twee seuns by te voeg!

As ek twee seuns het, waarvan die oudste sy rugby geniet, beteken dit dat die huis baie manlik oorheers is en die belangstelling in my sy-kimono redelik laag is!

Ek is seker daar is baie vroue wat deur IVF gaan wat 'n klein kledingstuk babaklere het wat hulle gekoop het, wat hulle hoop dat hulle eendag sal kan gebruik. Daar is soveel lekker dinge in die winkels dat dit soms moeilik is om te weerstaan.

Daardie items gee ons almal hoop vir die toekoms dat prosedures sal werk en dat 'n kind sal saamkom.

Ek was gelukkig om die twee seuns van nature te hê, en as dit my gesin voltooi, is ek tevrede, maar ek sal van tyd tot tyd na die sy-kimono kyk.

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.