IVF babbel

Liefdestaal nommer Twee – Kwaliteittyd

Deur Sonia-Jane Acheson

Hoe gereeld het jy hierdie week dit reggekry om 'n bietjie tyd vir jouself te hê? Het jy 'n stil koppie alleen reggekry, 'n stap, 'n swem, 'n bad?

As jy nie het nie, hoekom nie?

Stel jy die behoeftes van ander voor jou eie? Gaan jy jouself alles oor die dorp doen vir almal anders en maak geen plek in jou skedule vir jou nie? Ek was vroeër dieselfde. Ek was so toegedraai in al die drama van almal se stories dat ek heeltemal van my vergeet het en om myself gesond en gesond te hou was onderaan die lys. Om die waarheid te sê, ek dink nie eers ek was op die lys nie! Totdat ek ontdek het hoe siek dit my maak en ek 'n verandering moes maak.

Hierdie is die tweede deel van ons 5-delige versameling waar ons werklik 'n wonderlike self-liefdevolle praktyk vir onsself kan begin, geskep deur ons en vereer deur ons.

Ek het 'n pragtige versameling artikels saamgestel wat deur Gary Chapman se Five Love Languages ​​geïnspireer is. Kom ek verduidelik, as jy nie vertroud is met die 5 liefdestale hier is 'n vinnige brokkie van hoe Gary Chapman hulle ontwikkel het en hoe hulle nou jou lewe kan verryk, aangesien hulle myne gedoen het vir al my verhoudings en die belangrikste een, die een Ek het met my Self.

Gary Chapman, skrywer van "The Five Love Language" glo dat ons 1 hoof liefdestaal het waarmee ons oorwegend resoneer. Hy het oor die jare geleer dat paartjies hul taal van liefde aan hul maat sou bied, maar dikwels nie so begeerlik ontvang sou word as wat hulle gehoop het nie, aangesien hul maats se liefdestaal anders was as hulle s'n.

Dus, die 5 liefdestale wat deur Gary Chapman uiteengesit word, is:

  1. Fisiese aanraking
  2. Kwaliteit tyd
  3. Handelinge van diens
  4. Woorde van bevestiging
  5. Geskenke

So, byvoorbeeld, as my voorkeur manier om geliefd te voel Fisiese aanraking was, sou ek goed reageer op drukkies, soene, knuffels, hande vashou en ek kan dan hierdie aksie van liefde aan my maat aanbied. As my maats se liefdestaal egter nie dieselfde was as myne nie en dit byvoorbeeld kwaliteittyd was, sou hulle liefde voel wanneer hulle my onverdeelde aandag in 'n gesprek gehad het, 'n stap net ons twee sonder onderbrekings of 'n dagafspraak waar net ons twee saam was, kan jy sien hoe ons tale nie ooreenstem nie.

Sodra ons dit egter weet, kan dit 'n spelwisselaar wees tot die verryking van enige verhouding.

So, my skat, die belangrikste verhouding wat jy vandag het, is die een met jou Self so ons sal in hierdie 5-week versameling spesiale fokus op een van die 5 Liefdestaal elke week om jou te wys hoe om jouself die beste met liefde te verryk en te leer wat die beste vir jou werk en hoe jy jouself op hierdie manier kan koester en voed.

Hierdie week is week twee: Kwaliteit Tyd

Hierdie een is die een wat ek voel regtig toewyding en konsekwentheid nodig het, aangesien dit so vinnig en maklik is om onsself onderaan die lys te plaas, so ons sal eers met 'n aksie begin. Aksiepunt een hier moet wees om jouself in jou dagboek te skeduleer.

Dit kan nou jou oggendkoppie, jou stort of 'n ononderbroke badtyd wees. Wees streng, wees ferm, wees konsekwent. Hierdie liefdestaal is een waar ons grense kan oefen en implementeer.

Ook, ingesluit in grense kan die bestuur van ons geliefde se verwagtinge hier wees. Dit is en kan taamlik groot en ingewikkeld wees om in ons daaglikse lewens te implementeer, aangesien jy kan vind dat die verskuiwing en veranderinge binne die huishoudelike dinamika kan verander. Soos ons weet, is sommige mense nie altyd welkom om te verander nie. Daar is talle boeke, joernale en literatuur in hierdie gebiede oor die implementering van grense en die bestuur van mense se verwagtinge. So doen, as jy geïntrigeer is in hierdie area, verdere leeswerk en leerstellings soos een keer, ek het grense en verwagtinge ontdek, dit het al die verhoudings in my lewe verander, en op sy beurt my eie lewe!

Reg, hou dit eenvoudig hier en op die punt, as jy saam met ander mense in 'n huis woon, veral as hierdie ander mense op jou afhanklik is, kan dit 'n bietjie tyd neem om aan te pas, te skuifel en weer op te voed, maar die tyd wat ingesit word nou sal die moeite en beloning die moeite werd wees. Wees egter bewus daarvan dat daar 'n mate van ongemak kan wees vir diegene wat jou as vanselfsprekend aanvaar. Verandering soos ons weet is nie altyd maklik nie, veral met diegene wat voordeel trek uit jou gebrek aan grense en selfversorging. In hierdie geval is dit absoluut die ongemak werd. Jy is dit werd!!

So, my skat, hoe lyk of voel kwaliteittyd vir jou?  

Is dit 'n spa-dag, 'n joga-klas, 'n wandeling in die park, ontmoet 'n vriend vir middagete? Of is dit bloot om sonder onderbreking te piepie? Hoe dit ook al vir jou lyk of voel, dit moet jou ding wees, so maak dit heilig, maak dit belangrik, maak dit 'n ononderhandelbare dat dit nie verlore, verwerp of verwerp sal word nie.

Vir my gaan dit alles oor die skep van die toneel. Byvoorbeeld, voordat ek die vorige aand gaan slaap, het ek my voorneme gestel. Ek belowe myself dat ek sal opstaan ​​en gaan vir my kouewater swem. Dit is iets wat regtig vir my baie belangrik is, en ek is amper 'n ononderhandelbare hieroor. Ek pak my tas die vorige aand, ek het my wekker gestel en enigiemand wat moet weet ek is soggens uit. As ek 'n vergadering of verlowing daarna het, is ek duidelik oor my aankomstyd en as dit later is as waarvoor hulle gehoop het, is ek beleefd maar vas dat ek daar sal wees na my swem, of ek sal dit glad nie maak nie.

Wat ek hier nuttig vind en 'n goeie ding om met jou te deel, is dat sodra jy jou voorneme gestel het, jy amper halfpad daar is. Sodra jou hart en verstand ingestel is, gereed en opgewonde, wanneer jy wakker word, is jy reeds aan die gang voor jy dit weet.

Wees duidelik, bondig en ferm met diegene wat dit moet weet

Dit is iets belangrik vir my, aangesien ek dinge doen wat belangrik is vir jou, dit is my tyd, en ek sal dit neem. Dit toon toewyding, respek en eiewaarde. Sodra jy vir mense wys dat jy vir jou opdaag, sien hulle ook hoe belangrik jy is en hoe ernstig jy jou welstand opneem, maar jy wys ook vir diegene rondom jou dat hulle ook vir hulself kan opdaag. Dit is jou verantwoordelikheid om diegene rondom jou te wys hoe om jou lief te hê, jou te respekteer en jou te behandel. Ons kan nie kerm oor x, y en z as ons nie verantwoordelikheid neem vir ons keuse en optrede nie.

Wanneer jy 'n verbintenis nakom, het jy vir jou Self gemaak, jy herbevestig en wys diegene rondom jou dat jy belangrik is. Jy is geldig. Jy is lief vir jou. Om vir jou op te daag en daar te wees vir Jou is die belangrikste werk wat jy vandag het! Kry nou hierdie lys bymekaar van al die wonderlike maniere waarop jy 'n bietjie kwaliteittyd vir jou kan eer en uitwerk.

Ek sal verheug wees om te leer hoe jy aangaan. Los my 'n lyn by info@ivfbabble.com

Hoe Sonia jou kan ondersteun:

  • Kinetiese kettingvrystellingsterapie – Belyn en balanseer jou fisiese liggaam om pyn te verminder en jou algehele krag, krag en mobiliteit terug te kry in jou liggaam en energie
  •  1:1 Ver en Hands on Energy Healing
  •  Meditasie / Grondervarings
  •  Inspirerende Spreker
  • Menstrualiteitsbewustheid mentor

Maak kontak met Sonia via haar sosiale bladsye, opFacebook en Instagram

https://www.ivfbabble.com/the-love-languages-collection-lesson-1-physical-touch/

 

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.