IVF babbel

Megan Barton-Hanson roep TOWIE-ster aan as haar spermskenker!

Megan Barton-Hanson, 'n ster van Love Island, noem haar toekomstige babas 'pragtig' en het een van haar beste, ook uit die wêreld van die showbiz reality TV, bespreek om in die toekoms haar spermskenker te wees

Megan het 'n afspraakgeskiedenis met hartsnare versprei, waaronder 'n 'slinger' met 'n getroude man, Harry Fenner, tydens die toesluit, waarna sy vinnig 'n einde gemaak het nadat sy gefotografeer is om hom in die openbaar te soen. Maar nadat sy in Maart van haar vriendin Chelcee Grimes geskei het, sê sy nou dat sy verkies om eerder haar babas by 'n vrou as 'n man te hê.

As sy verkies om met 'n vrou te gaan rus, het sy 'n spermskenker nodig, en omdat sy gesê het dat sy een nodig het, het die TOWIE-ster Bobby Norris sy sperma verpand.

Sy het met Fubar Radio gesels en gesê: 'Ek het gedink, ek geniet die geselskap van die meisies en ek geniet die fisiese kant, maar ek het nie regtig gesien dat ek 'n toekoms met 'n vrou het nie.'

'Maar sedert ek 'n ernstige vriendin gehad het, is ek opgewasse daarvoor. Dit maak nie saak of dit manlik of vroulik is nie, uiteindelik wil ek eendag kinders hê. Dit gaan net 'n ander weg met 'n vrou wees as met 'n man. '

Bobby, wat ook op die radioprogram deelgeneem het, het gesê: 'As u ooit 'n skenker nodig het, sluit my aan, stuur vir my 'n WhatsApp, dan sal ek dit in 'n japtrap aan u sit. As u vir my 'n eier gee, sal ek u 'n saad gee. Gelukkige dae. ”

Uiteraard het Megan oor die maan met die aanbod geantwoord: "Ag my God, ek hou jou daaraan ... Honderd persent, o Bob, hulle sal pragtig wees!"

Nadat sy haar romanse met Harry Fenner beëindig het, het sy aan die tydskrif Closer gesê: 'Ek hou baie van verlief wees, maar ek wil nie gou 'n verhouding vind nie. Ek het die afgelope tyd baie intense verhoudings gehad - met my een na Love Island en toe my onlangse in die openbare oog - so nou wil ek net daarop fokus om ek te wees. ”

'Ek sal graag eendag wil trou, maar dit is 'n bonus, nie 'n noodsaaklikheid nie - en dit is nie iets wat ek binnekort wil hê nie. Ek wil tyd neem om myself lief te hê en 'n baas teef te wees. '

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by