IVF babbel

Michelle Smith deel haar IVF-reis

Michelle Smith deel haar IVF-reis en bied ongelooflike raad en inspirasie aan ander langs die pad.

Michelle is op die punt om te begin met 'n ronde natuurlike IVF. (In 'n natuurlike IVF-siklus word die een eier wat u tydens u normale maandelikse siklus vrystel versamel en bevrug. Geen vrugbaarheidsmedisyne word in hierdie behandeling gebruik nie). Sy sal haar reis met ons deel deur haar video's en blogs. Behalwe dat ons 'n insig gee in hoe natuurlike IVF werk, sal sy vir ons gesonde vrugbaarheidsresepte gee om ons liggame 'n goeie hupstoot te gee. Kyk na ons voedingsblad om te sien hoe sy haar heerlike antioksidant-proteïne-smoothie kan maak. Ons sal u nou aan Michelle oorhandig om u 'n bietjie meer oor haar vrugbaarheidsreis te vertel.

Weet jy hoe die meeste dogtertjies oor hul troudag droom? Hulle droom van hierdie wit spoggerige rok, 'n groot sprankelende diamantring aan hul vinger, terwyl hulle langs prins sjarmante staan. Hulle droom van daardie magiese soen wat hul liefde as man en vrou seël. Dit was nie ek nie. Ek het daarvan gedroom om 'n mammie te wees. Ek het gedroom van 'n groot ronde maag en natuurlik die lieflike klein babatjie wat nie lank daarna sou opdaag nie. Ek het gedroom van die gesnuffel en soen my familie en ek sou deel. Natuurlik wou ek trou en 'n wonderlike man hê, maar ek het nie snags daar gebly nie. Ek het gereeld daaraan gedink hoe groot ek van 'n ma sou wees. Dit was toe, laat ons vinnig vorentoe gaan. Ek is 34 jaar oud, 3.5 jaar in 'probeer om swanger te raak' en is nog steeds nie 'n baba nie, geen geknuffel nie, geen ronde maag nie en het nie opgehou om van 'n mammie te droom nie.

Ek was egter gelukkig genoeg dat my prins sjarmante gevind het en dat die seuntjie die droom troue gehad het!

Wit fancy rok? Tjek.

Groot vonkel diamant? Tjek.

Magiese soen wat ons amptelik maak? Tjek.

Ons troue is selfs uitgesaai op 'n TV-program wat u dalk gesien het, met die naam “My Fair Wedding with David Tutera”, maar wat u nog nie gesien het nie, is my grootste droom wat waar geword het.

Tog.

Ongeveer 'n jaar gelede het ek 'n verkenningsoperasie ondergaan om te sien wat daar aangaan. My man was die eerste persoon vir wie ek gevra het sodra ek uit die operasie gekom het en van die narkose af gekom het, en helaas vir hom ... hy moes my die slegte nuus gee. Die dokters het ontdek dat ek nie net littekenweefsel het wat my eileiers blokkeer nie, maar dat ek ook tweesydige hydro salpinx gehad het. Die dokter het vir my gesê: 'Ek sal nooit van nature kinders kry nie.' Toe het my dokter oor IVF gesels, maar ek het hom dadelik gedemp, my oë uitgehaal en my man se nek gedruk en hy het saam met my in my hospitaalbed gehuil.

Drome verbrokkel? Tjek.

Hoe kan dit wees? Hoekom ek? Hier is ek 'n gesonde (wel, behalwe my eileiders) vrou in 'n super liefdevolle huwelik met 'n loopbaan, 'n huis en die finansies en ervaring om na 'n baba om te sien. My loopbaan is eintlik die moeite werd om hier te noem. Ek is 'n gesertifiseerde spesialis ná die bevalling van doula en pasgeborenes. Ek bestuur ook 'n onderneming waar ek mense help om gesonder in hul liggaam te word en hulle te leer hoe om van die huis af te werk om dieselfde vir ander te doen. Die punt hier is dat dit net nie regverdig is nie! Onvrugbaarheid gee nie om wie jy is nie, of hoe sleg jy 'n baba wil hê nie.

Kom ons gaan vir 'n oomblik terug na die slegte nuus. 'Jy sal nooit kinders van nature hê nie.' Kort nadat ek huis toe is om van die operasie te herstel, het ek myself toestemming gegee om 'n jammerpartytjie te hou. Ek was (onregverdig) kwaad vir almal wat kinders gehad het of swanger was. Ek het babastorte soos die pes vermy. Ek het vir my vriende gelieg oor hoekom ek nie met hulle en hul kinders kon kuier nie, want laat ons eerlik wees, ek was nie lekker om daar te wees nie! Soms wou ek nie eers daar wees nie! Uiteindelik het my jammerpartytjie geëindig en was ek vasbeslote om die dokter verkeerd te bewys. Ek het van die nag wakker gebly en gedink aan hoe sleg ek 'n baba wil hê, tot die hele nag wakker gebly om te ondersoek hoe om hierdie baba hier te kry. Ek het gevind dat vlogging daaroor op my YouTube-kanaal my gehelp het om te gaan, want ek kon leer en kontak maak met ander wat in dieselfde bootjie as ek was. Ek het tonne en ton natuurlike metodes gedoen om my buise te blokkeer, en dit het natuurlik beteken dat ek tonne en ton geld moes spandeer in die hoop dat elke ding die towerpil was wat ek nodig gehad het. Ek het meer as 30 verskillende behandelings, behandelings, doktersbesoeke, ensovoorts gedoen. Ek kon daarin slaag om vooruitgang te maak, maar net nie genoeg om swanger te raak nie. Dit lyk asof die littekenweefsel verdwyn, maar nie die bilaterale hydro salpinges nie. Weereens het laat nagte en navorsing gevolg. Ek het 'n 'ah ha'-oomblik gehad toe ek iets ontdek, genaamd' Natuurlike IVF! '

Wat? Is dit 'n ding? Hoe kom niemand hieroor nie? Waarom is dit 'n geheim?

Ek en my man het na 'n natuurlike IVF-seminaar met dr Yelian in Life IVF Center in Irvine, CA gegaan en alles geleer wat ons daardie dag moes weet. Ons is albei daar weg met 'n gevoel van hoop; ons het ons antwoord gevind!

Dit is dus die volgende stap in ons reis! Ons eerste konsultasie sal in Mei wees, en as alles verloop soos beplan ... sal ek teen die somer op die spel wees. Intussen maak ek my liggaam gereed om die beste eerste huis te wees wat ek vir hom of haar kan bied ... of hulle, goe, ek sal op hierdie stadium enigiets neem! Ek sal gereeld blog en met updates op my YouTube-kanaal vlog, dus teken in as u die aksie agter die skerms wil sien van hoe Natural IVF lyk. Ek sal ook gesonde resepte deel (vrugbaarheids smoothies is een van my voorregte), sodat ons almal saam hieraan kan deelneem!

Moenie moed opgee vir elkeen wat hieroor lees nie. Dit suig, ja. Ja, dit is moeilik.

Sal dit die moeite werd wees? Ook ja.

Ek het hierdie sterk gevoel dat my baba kom, en ek hou vas aan daardie geloof en daardie hoop.

Hou duim vas? Tjek.

deur Michelle Smith

 

Facebook: facebook.com/wrapsandwealth

Instagram: @wrapsandwealth

www.wrapsandwealth.com

https://www.youtube.com/channel/UCsRShGLLig4r5BDPj2nLpeg

 

 

 

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .