IVF babbel

Michelle Smith praat meditasie tegnieke en kaneelrolletjies.

Ek het onlangs begin mediteer. Laat ek verduidelik voordat jy van hierdie blog af gaan en klik!

Ek is die meisie wat altyd vyf dinge gelyktydig moet doen en voel (of miskien moet ek sê) die behoefte om alles te beheer. Van die vele lesse wat hierdie vrugbaarheidsreis my geleer het, is dat ek regtig nie beheer het nie ... oor niks! Ek het myself al die tyd mislei dat ek beheer het oor my lewe, en alles wat daarin kom of nie.

Wel, blyk dat ek so verkeerd was. As ek gelyk het, sou ek nou 'n driejarige gehad het, want ek sou 'n baba gehad het toe ek besluit het dit sou "gebeur". As ek in beheer was, sou ek selfs twee hê! Ten minste 'n broodjie in die oond. Ek vertel u dit alles om die prentjie regtig te skilder dat ek nie u tipiese "mediteerder" is nie (as dit net 'n woord is).

Op 'n sekere punt kan ons óf voortgaan om teen die stroom te swem en ons pad te probeer beheer, selfs al stuur ons ons in 'n ander rigting. Die begeerte om beheer te gee was vir my 'n totale oorgawe.

Ek het gevoel dat ek die wit vlag swaai na Moeder natuur, die heelal, bron, hoe jy dit ook al wil noem. Ek het met die vlag gewaai om te sê: 'Goed! Ek verstaan! Ek is nie hier in beheer nie! Ek gee op!"

Ek gee nie my drome op nie, maar my begeerte om te beheer hoe dit bereik word, het ek opgegee.

Dit het my baie geestelike tyd gelaat. Ek het geen idee gehad hoe tydrowend 'n beheervraat was nie, totdat ek besluit het om op te hou. Daar is 'n hele wêreld daar wat aanhou draai, sonder dat ek dit laat gebeur! So nou wat? Wel ... dit was toe meditasie binnekom. As ek nie die aksies rondom my beheer nie, is ek ten minste verantwoordelik vir my reaksies op wat reg gebeur?

My pa het genoem dat gebed vra, en meditasie is om te luister.

So daar was ek, bene gekruis in 'n posisie wat lyk soos wat ek gesien het in die paar jogaklasse wat ek gevolg het. Ek wou ten minste na die deel kyk, jy weet dit; vals dit totdat jy dit soort dinge maak. Toe maak ek my oë toe, haal diep asem en wag vir toorkuns. Ek het gewag vir 'n boodskap, of 'n teken of iets om te sê: 'Michelle, jy doen dit reg' en daar het ek regtig niks van gekry nie. Wat ek aanvanklik gekry het, was 'n oorvloed gedagtes, my taaklys, kruidenierslys en so meer. Toe kom daar 'n gevoel van duidelikheid oor my. Ek het rustig gevoel, ek voel heeltemal ok met my lewe soos dit tans is. Ek het gelukkig gevoel vir die dinge wat ek wil hê en die dinge wat ek het. Ek het ook 'n aanvaarding gevoel wat ek nog nie voorheen gevoel het nie. Vreemde! My situasie geheel en al te aanvaar. Dit het my ook heel laat voel en aanvaar.

Ek besef ek klink nou soos 'n hippie, maar ek kan u verseker: dit is die moeite werd om self te probeer. Hoe meer ek mediteer, hoe meer voel ek beter en beter.

Ek voel dat dit nou onvermydelik is dat alle dinge wat ek wil hê na my toe kom, ek kan net nie die tydsberekening daarvan beheer nie, en ook nie dat ek dit ooit gedoen het nie.

As u mediteer, voel dit goed om eers aan u gedagtes te dink as wolke wat binnekom en verby dryf. Laat hulle kom en laat gaan. Laat gaan sodat u kan ontvang. Soek 'n gedagte wat jou gelukkig laat voel, en bly daarby so lank as wat jy kan regkom. Dit kan vir my oor alles gaan - dit is party dae kaneelrolletjies en ander dae is dit die idee van 'n slapende baba op my man se bors. Wat dit ook al is, dink daaraan.

'N Vriend van my het my eenkeer gevra om iets met gebalde vuiste vas te gryp. Ek het vir haar gesê ek kan nie. “Presies! U kan niks ontvang as u daarvoor oop is nie. '

Meditasie het my emosioneel, fisies en geestelik geopen. Dit voel amper soos 'n breinvakansie. U moet 'n blaaskans neem van die spanning van onvrugbaarheid, die lewe en wie weet wat anders en na binne draai.

Glo my, as ek babas met spanning en beheer en bekommernis meebring, sal ek 'octomum' wees. Dit help nie. Dit maak sake eintlik erger. Dus, probeer nie iets wat jou nie net beter sal laat voel nie, maar ook dinge beter kan maak !?

Mediteer. Doen dit net. Laat u innerlike hippie kind vry loop met daardie oorgawe wit vlag wat u kwytraak.

Volg my op sosiale vlak!
@wrapsandwealth en youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCsRShGLLig4r5BDPj2nLpeg

 

Het meditasie u gehelp? Ons hoor graag u stories. Stuur 'n e-pos aan tj@ivfbabble.com

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .