IVF babbel

Michelle Smith gesels ons deur haar hanteringsmeganismes

In my laaste blog het ek gepraat oor die voorbereiding van u liggaam vir IVF, of in my geval Natural IVF.

In hierdie uitgawe sal ons aandag gee aan die werk wat ons kan doen om ons siel en siel op IVF voor te berei. Ek verstaan ​​dat dit regtig 'n persoonlike onderwerp is, en dat ons almal ons eie voorkeure het, dus sal ek deel wat ek persoonlik doen. Onvrugbaarheid is so 'n emosionele achtbaan. Die een oomblik voel jy goed en die volgende oomblik wil jy in 'n grot kruip en die wêreld uitsluit. Ons leer die hanteringsvaardighede aan of ons ly nog meer in stilte. Hier is my hanteringsvaardighede. Help uself met alles wat u op u reis kan dien.

Soms huil ek, en ek bedoel snik is hoe ek omgaan. Ek hou daarvan om myself toe te laat om die emosies te voel, om te gaan met hulle en probeer om die seer te genees - VOEL, HANDEL, GESOND.

Ek is nie persoonlik 'n godsdienstige persoon nie, maar ek is geestelik, en toe my pa my vra of ek na 'n genesende gebedsaand wil gaan, het ek dit teësinnig gesê. Almal het hul hande op my maag geplaas en oor my gebid. Ek is bly dat ek gegaan het, want as niks anders nie, was ek omring deur liefde en ondersteuning. Dit is 'n opsomming van hoe ek hanteer en voorberei - liefde en ondersteuning. Soms kry ek die liefde en ondersteuning van my man, of vriende, soms is dit van 'n professionele persoon, en ander kere is dit van my. Ek het eintlik aangesluit by 'n "spirit baby communication" -groep waar ons sou peins en met ons toekomstige babas sou gesels. Vir sommige klink dit miskien mal, maar dit voel regtig goed om so diep te verbind. Ek vind ook dat my gedagtes vir joernalistiek 'n goeie manier is om dit van my bors af te kry. Dit is toe dat my YouTube-kanaal vir my soos terapie geword het. Maak seker dat u dit doen teken in op my kanaal as jy dit nog nie het nie.

Neem 'n blaaskans van bekommernis en te veel nadenke

Benewens joernalistiek, oefen ek in die natuur - stap byvoorbeeld om vars lug te kry en 'n breinkasie te neem. Soms het ons 'n onderbreking nodig van die voortdurende kommer en oordink. Dan is daar ander tye wanneer ons ons vrese van voor af moet trotseer. Hier is 'n speletjie wat ek alleen in my kop speel om die slegte gedagtes die hoof te bied. Tegnies is dit nie alleen nie, want ek speel met die vreeslike gedagtes wat opkom. Ek noem hierdie speletjie, "En wat dan". Hier is hoe dit werk. 'N Vreeslike gedagte sal my verstand en siel binnedring:

Angswekkende gedagte: daar is 'n kans dat hierdie ronde natuurlike IVF nie werk nie en ek sal nie swanger raak nie.

En dan wat?

Ek: Wel, as dit nie die eerste ronde werk nie, sal ons dit nog 'n paar keer probeer.

Angswekkende gedagte: Ja, en dit werk miskien nie, selfs nadat alles gesê en gedoen is.

En dan wat?

Ek: As ek nie swanger word met 'n natuurlike IVF nie, sal ek die aannemingsweg volg.

Angswekkende gedagte: Ja, maar dan sal u nie swangerskap of kraam ervaar of die geboorte van u eie biologies verwante kind nie.

En dan wat?

Ek: met aanneming, alhoewel dit nie my kind biologies sal wees nie, sal ek 'n mammie wees, ek sal 'n baba hê, ons sal 'n gesin wees en ek sal die lewe hê waarna ek verlang het en ons sal mekaar net liefhê dieselfde.

En dan wat?

Ek: En dan het ons gelukkig gelewe, nadat ek bang was vir gedagtes, hierdie speletjie is verby en ek is die wenner!

Ek giggel gewoonlik met myself, en voel beter nadat ek hierdie “spel” in my kop gespeel het.

As dit nie genoeg is om my te help om deur die dag te kom nie, neem ek ook 'n natuurlike aanvulling genaamd Confianza (beskikbaar by hierdie skakel 40% af)

Confianza is 'n teenstresformule wat u geestelike fokus en konsentrasie verbeter, moegheid beveg en u liggaam help om al die spanning wat onvrugbaarheid (en lewe) op u werp, te hanteer. Hierdie natuurlik gebaseerde aanvulling verhoog u energievlakke, en die spesiale mengsel van kruie is 'n veilige manier om u liggaam se vermoë om alle vorme van spanning te hanteer: fisiek, emosioneel en omgewings te verbeter.

Ek hoop dat dit u help om deur die vrugte-achtbaan te kom, wees vriendelik met u.

Soms moet ons self moeder word in die proses om moeder te word. Wat sou 'n wonderlike moeder vir haar kind doen wat sukkel? ... sy sou haar omhels en liefhê. Dit is u beurt om daardie liefde en ondersteuning te ontvang, u verdien dit.

Maak kontak met my op sosiale!

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.