IVF babbel

Mina Starsiak kyk na die Good Bones se Moedersdag-episode wat haar vrugbaarheidstryde beskryf

Mina Starsiak Hawk, ster van die opknappingsprogram Good Bones, is nou ses maande swanger met haar tweede kind. Die Moedersdag-episode van haar trefferprogram is egter verfilm toe sy nog te doen gehad het met onvrugbaarheid.

Terwyl sy onlangs die aflewering van haar IVF-mislukking gesien het, sê sy dat sy bly is dat sy oop en eerlik was vir die kameras

'Niemand wil iemand sien huil nie, maar ek is bly dat ek dit gedoen het.' Noudat die treffer HGTV-show in sy vyf isth seisoen, het sy baie geleenthede om terug te kyk na haar gesukkel wat natuurlik en met IVF word.

'In die Moedersdagspesiaal was daar die toneel waar ons dokter vir ons gesê het dat ons waarskynlik net nog 'n kind met 'n eierskenker sou kon hê. En daarna het ek die video in my motor geneem waar ek huil, en ek wou dit toe glad nie doen nie. Maar ek was soos: 'Ek is nie emosioneel nie. Ek is nie emosioneel in die openbaar nie. ' Ek doen dit net nie. ”

Terwyl Mina sê dat sy verkies om haar emosies in toom te hou, voel sy dat dit belangrik is dat ander vrouens haar regte gevoelens kan sien.

Sy het haar trane en pynlike ervarings op sosiale media en in haar televisieprogram gedokumenteer

'Ek wou nie later lyk soos 'n freaking-robot wat hieroor praat nie, want dit is net hoe ek dinge hanteer. My pa stuur vir my 'n sms, en hy het gehuil omdat ek gehuil het en baie tekste gekry het, maar dit was uitdagend. '

Mina het haar jongste swangerskap in Maart aangekondig, voltooi deur IUI (intrauteriene inseminasie) na 'n mislukte ronde IVF. Sy en man Steve Hawk het 'n 22 maande oue seun met die naam Jack Richard. Die paartjie het besluit om te wag om die geslag van hul baba bekend te maak, maar hulle het 'n oulike naam gekies wat sal werk, ongeag wat. 'Ons naam is baie geslagsneutraal. Ons naam vir 'n seun of 'n meisie is dieselfde: dis Charlie Drew. Ons hou regtig van Charlie, want dit is unisex. ”

Hulle het die naam Drew gekies om 'my man se beste vriend te sterf wat oorlede is, dink ek nou ses jaar gelede ... en ons het nog altyd gedink of ons 'n seun of 'n meisie het, ons wil sy naam op een of ander manier opneem.'

Mina sê dat sy waarskynlik na die bevalling weer sal gaan werk, net soos na haar eerste baba se geboorte. 'As ek nie beskikbaar wou wees nie, was ek ses tot agt weke nie. Maar soos u van seisoen vier af kon sien, is ek daar saam met Jack en hy is so twee weke oud. '

Sy sê dat hoewel produsente van plan is om te beplan om my tyd af te neem as ek wil, maar dit lê nie regtig in my DNA nie. Ek sal seker nie soveel verfilm nie, maar ek is nie die tipe wat net twee maande lank heeltemal kan wegstap nie. Ek sal mal word as ek 'n bietjie aanhou werk. '

Ons wens Mina, Steve en Jack alle geluk in die wêreld toe, en ons kan nie meer opgewonde daaroor wees nie!

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid