IVF babbel

Moedersdag. 'N Dag wat ons uiteindelik sal vier en vier

Maar op die oomblik is die dag een van die moeilikste van die jaar. Dit is die dag waarop ons ons eie moeders vier, terwyl ons ook wreed daaraan herinner word dat ons nog nie moeders vir ons eie kinders is nie ... 

Ons wend ons tot Sonia Jane Acheson, wat op haar eie pad na moederskap ander mans en vroue ondersteun deur haar energie genesing. 

Oor aan Sonia .... 

Hallo, ek is Sonia Jane, ek is 'n energiegeneser, meditasie-gasheer en 'n maanvrou, wat mans en vroue bemagtig om te fokus op hul voornemens, hoop, drome en begeertes.

Vandag wil ek u help om u Self te bemagtig 

Moedersdag is 'n dag wat soveel emosies oproep - oomblikke van hartseer, woede, hartseer en teleurstelling. 'N Dag waarop jy kan voel dat jou liggaam nie net jou in die steek gelaat het nie, maar ook ander rondom jou. 

Met die gereedskap vir energiegenesing wat ek op my eie persoonlike reis geleer en gebruik het, wil ek u graag ondersteun. Ek wil u die gereedskap gee wat u sal aanmoedig om met u eie ek te praat, met liefde, deernis, vriendelikheid en teerheid. 

Ek het die krag wat ons ontketen persoonlik ervaar en gesien as ons in 'n veilige, opbouende ruimte gehou word. Om gehoorsaam te wees, met onvoorwaardelike liefde en sonder onderbreking, stel ons ons in staat om onsself oop te stel en 'n pad te ontdek wat ons pyn, bekommernisse en ervarings sal verlig.  

Dit is waarom ek vandag met u wil gesels oor selfversorging, selfliefde en die belangrikheid van negatiewe selfgesprekke

Ek wil u probeer help om die onnodige afswaai wat u miskien na u kant toe bring, te stop - negatiewe woorde word opgeneem in u pragtige, kragtige liggaam. Dit verdien dit nie, dit is regtig nie my skat nie. 

Jou liggaam is 'n kragbron van inligting, energie, spiere, selle, senuwees en uiteindelik gevoelens en emosies. Wees lief vir haar. Koester haar. Voer haar. Moedig haar aan. Sorg vir haar. Sy kry dit ook nogal moeilik. 

Ek moet die belangrikheid daarvan deel om u persoonlike dialoog positief, helder, lig en opbouend te hou, en daarom het ek 'n paar wenke vir u vandag mooi. Hulle is saggeaard, liefdevol, vriendelik en lewensbelangrik vir u welstand en gesondheid. - 

Ja, ek weet dit is nie altyd die maklikste nie, maar dit is 'n praktyk. 

My eerste oefening vir u heet 'Stop. Vang dit. Hersien dit weer ”

Soos met enige oefening, neem dit tyd, en voordat u dit weet, is dit 'n gewoonte en het u dit! 

Ek glo regtig dat ons liggaam onthou. 

As u dus u liggaamsklanke en woorde van negatiwiteit, hartseer, haat en woede voed, sal sy dit absorbeer en as sodanig reageer. Vir my voed my liggaam, my hart, my energie en my siel met opheffende, helder, opwindende, prettige woorde, gevoelens en energieë, is die weg na 'n gesonde, lewendige liggaam en gees en op sy beurt ons geestesgesondheid verbeter. 

Onthou hoe ongelooflik jou liggaam vandag is.   

Sy daag elke dag vir jou op.  

Sy word wakker, staan ​​op, sy loop, hardloop. 

Sy laat jou toe om voedingstowwe en minerale te eet en op te neem sodat jy asemhalend, lewendig en gesond kan bly. 

Sy hou aan baklei om jou droom van moederskap te bereik. 

So, my skat, kom ons haal hier asem. . . 'n stadige, sagte, liefdevolle asem in. . . . . . en. . . . . . uit

As u uself volgende keer verkleineer, moet u uself neerlê of op 'n negatiewe manier na jouself verwys, wil ek hê dat u moet stop. Vang dit en herskep wat jy nou gesê het, positief. 

Verander dit onmiddellik na iets ligs, snaaks en opwindends. . . 

Ek word gereeld gevang om te sê “. . nee, ek is nie dom nie, ek is ongelooflik, ek is intelligent, ek is slim en ek is Friggin 'Awesome Baby' (natuurlik word Amerikaanse aksent hier vereis) en dan sal jy my sien giggel vir myself. Dit is veronderstel om pret te wees. Probeer om 'n paar hiermee te hê. 

Dus, elke keer as u u ongelooflike dapper, kragtige, sterk, sonskynende wonderlike liggaam en siel neersit, wil ek hê dat u moet stop. Vang dit. Hersien dit weer. Die negatiewe bedoeling wat met hierdie woorde gedra word, sal stadig maar seker verlig, dit sal verhelder en u sal die hoeveelheid haat wat u in u liggaam stort, stadig verminder. Ek hoop dat dit vir u sinvol is en op 'n sekere manier aanklank vind en dat dit heeltemal doenbaar is. 

My tweede oefening wat ek nou wil onderrig, word die "Ek is" genoem. 

Die "Ek is" vir my is uitsprake oor wie jy op kernvlak is - nie jou rolle of die posisies wat jy beklee nie. Dogter, vrou, suster, vlieënier, sjef, onderwyseres. . .nie hierdie nie, nie die rolle wat u vertolk of identifiseer nie. Dit is ook nie items of besittings wat u as deel van u identiteit mag insluit nie, dus nie u werk, u huis, u motor, ens. 

Vir my, “Ek is 'n danser, skrywer, sexy rooi kop! Ek is 'n hardloper, mediteerder, ek is lig. Ek is energie ”. Het u die idee? Wie is jy sonder enige van u eksterne eienskappe, net u alleen, wat nou hier by my sit en dit lees? 

Weer eens hiermee!  

Gaan regtig daarvoor en ek daag u uit om een ​​per dag voor die spieël te probeer en 'n lys te begin skryf. Voordat u dit weet, sal die bladsye vloei en sal u weer voluit in Uself glo. Hierdie pragtige maniere om met u liggaam, u hart en u siel te kommunikeer, sal helder, lig en positief wees en u sal die energieke verskuiwing in u voel. 

Onthou net. Jy is wonderlik. Jy is lig. Jy is pragtig. Jy is die Lewe. Jy is geliefd. Jy my lieflingmeisie, is genoeg  

As u wil voortgaan met selfvoeding, hoop ek regtig dat u by ons kan aansluit om die krag wat reeds in u is om u self lief te hê, te koester en te koester, soos u dit sonder twyfel vir ander doen.   

Begin u heerlike reis binne-in u as ons aanlyn aansluit by ons New Moon Intention Letter-skryfervaring hierdie Saterdagaand om 8:XNUMX. 

Hier is die geleentheidskakel met al die besonderhede. https://fb.me/e/cZrO3LhJ0 

Vir meer opbouende selfversorgingstegnieke en inligting oor my groepe, vind u 1-1 genesings en aanbiedinge op Facebook en Insta hieronder. 

https://www.facebook.com/SoniaJaneKCRHealing

https://www.instagram.com/soniajane_kcr_healing/

Stuur jou so baie lief my skat, 

Sonia Jane xx 

🧡 Aanlyn: 1: 1 genesing van verre energie 

Host Gasheer vir meditasie / grondervaring 

🧡 Inspirerende spreker 

🧡 Kinetiese kettingvrystellingsterapie

Sonia Jane se weeklikse aanbiedings: 

🧡 Weeklikse Dinsdagverbinding vir vroue met meditasie @ 0930-1030 

🧡 Weeklikse Donderdag-mansoproep vir mans @ 0830-0900 

Pakketaanbieding met albei kringe:


🧡 Volgende New Moon Circle Saterdag 13 Maart 2021 @ 2000-2100🧡 Volgende Moon Moon Circle Sondag 28 Maart 2021 @ 2100-2200

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid