IVF babbel

Myleene Klass deel haar kwellende verhaal van miskraam tydens die aanbieding van 'n radioprogram

Myleene Klass het elke vrou se nagmerrie in die gesig gestaar toe sy 'n swangerskap verloor het en dit op die werk gebeur het. Terwyl die meeste van ons vry sou wees om na ons gesondheid te kyk, het die sangeres nog een uur in haar program oor.

In 'n toestand van volkome skok, keer sy terug na die opnamekamer en voltooi die program

Die voormalige Hear'Say-sanger is tans te sien in Dancing on Ice. Sy het onlangs vir You Magazine gesê: 'Ek was op die lug. Ek het na die toilet gegaan terwyl die musiek gespeel het en daar was oral bloed. Ek het nie geweet wat om te doen nie. Ek het een uur oor gehad van my program. ”

Myleene het geen idee gehad wat om te doen nie, en daarom bel sy haar vriendin Lauren Laverne van die Desert Island Discs van Radio 4. Lauren troos haar gedurende die res van die vertoning vir pouses. 'Sy het gesê:' Doen een skakel, haal asem, kom uit en bel my. ' Sy het my deurgemaak. Ek het die volgende skakel gedoen en haar gebel. Ons het die skakel getel. Ek sal uitgaan, snik en weer inkom, diep asemhaal en praat. '

Myleene (42) het onthul dat sy en haar verloofde Simon Motson vier miskrame deurgemaak het voor hul seun Apollo se geboorte in 2019. Sy het ook twee ouer meisies saam met eks Graham Quinn.

Haar eerste miskraam het plaasgevind terwyl die egpaar met vakansie was

'Om my eerste baba te verloor, het gehuil oor die maangebied, want die pyn is net so keelvol.' Sy het 'n boodskap op sosiale media geplaas om die bewusmaking vir die Baby Loss Awareness Week te verhoog. 'As Sally van Scarborough daarby baat, is dit wonderlik, maar eintlik het ek twee meisies wat hul ma moet grootmaak om so ballig te wees soos sy dink sy is.'

Myleene het spesialis-hulp ingewin en medisyne geneem om 'n gesonde swangerskap te help. 'Ek het opgeblaas. Ek het vier en 'n half klip aangetrek teen die geboorte van my kind, en ek is nogal klein. Ek moes progesteroon en hormone inneem wat die baba sou inhou. Die dokters het nooit geweet wat die probleem was nie, wat meer ontstellend was, en daarom het hulle alles na my gegooi. '

Soos baie vroue wat deur verskeie miskrame gely het, het sy tot die agtste maand van haar swangerskap geweier om die kwekery te versier

Sy het ook ondersteuning gevra by vriende wat swangerskappe verloor het. 'My bestuurder, Severine, is deur haar eie. Ons sê ons babas speel saam in die hemel, want ons het albei vier miskrame gehad. Sy het na my huis gekom, my in die hande gekry en gegaan: 'Ons moet die kwekery bou. Dit gebeur."

Sy en Simon is nou verloof en woon in sy huis in Noord-Londen

Op die vraag of hulle meer kinders wil oorweeg, sê sy: 'Sim gaan more. Maar daar is 'n deel van my wat dink: 'Goe, ons het ons goue kind hier.' Ons het vyf kinders tussen ons - dit is baie. En ek voel regtig so dankbaar vir waar ek nou is. '

Troos u u met die woorde van bekendes wat hul ervarings vertel? Hou jy verband met enige van Myleene se ervarings? Ons wil weet wat u dink. Deel u gedagtes deur 'n e-pos aan mystory@ivfbabble.com te stuur 

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by