IVF babbel

As u naam willekeurig gekies word en u hele lewe verander

Ons is altyd oorstelp met liefde vir ons lesers as hulle stories oor hul vrugbaarheidsreise instuur, maar veral hierdie een het soveel vir ons beteken, want dit het daartoe gelei dat 'n baba gebore is na ons gratis IVF-weggee-inisiatief 

Hier vertel Victoria haar verhaal

'Ons was gelukkig om verlede jaar die IVF Babble-kompetisie te wen en 'n gratis ronde IVF te ontvang IVF Spanje Alicante. My man se naam is lukraak gekies uit 6,000 deelnemers!

Dit was 10:XNUMX Sondagaand en hy lees 'n e-pos wat hy ontvang het om ons in te lig dat hy 'n wenner was. Die ongeloof in sy gesig was duidelik, ons het selfs bevraagteken of die e-pos korrek was! Was dit regtig moontlik om 'n gratis ronde IVF te wen? Sekerlik nie! Ons kan onmoontlik so gelukkig wees. 

Slegs twaalf weke voor die kompetisie-oorwinning het ek op die badkamervloer gesukkel terwyl ek 'n negatiewe swangerskapstoets vasgehou het na 'n groot bloeding die middag. Ons tweede befondsde NHS-behandeling het misluk, en ons finansiering was op, as ons weer sou probeer, sou ons dit self moes finansier. Ons het geweet dat dit nie finansieel moontlik was nie, en ons reis om ouers te word, het tot 'n einde gekom. As u 'n vrou is wat 'n bevrugte eier in u baarmoeder gehou het, is u 'n moeder. Daardie verlies aan eier is op enige stadium pynlik. Ons het broos, kwesbaar en bemagtig gevoel. Op hierdie stadium was ek besig om diep asem te haal, die irrasionele gedagtes te stil, my bes te probeer om 'n konstante rashart te kalmeer en vir myself te sê ek sal ok wees. Ek was baie min bui en het nie kontak gehad nie. 

Ek het verbinding gevind deur die Instagram-onvrugbaarheidsgemeenskap, ware stryders, hierdie vroue het my die moed gegee om sterk te bly, het my geleer hoe om die onsekerheid in die gesig te staar en te verduur, en nog belangriker om nie alles te glo wat ek dink nie, want my gedagtes is beslis nie. feite. 

Nadat ons die volgende dag met Sara, die stigter van IVF Babble, gesels het en die werklikheid begin het, het ons regtig 'n gratis ronde van IVF gewen. Ons het 'n mengsel van opgewondenheid en senuwees begin voel en kon nie wag dat IVF Spanje ons kontak nie. Ses weke later het ons ons eerste konsultasie in die kliniek bygewoon en met soveel hoop en opgewondenheid sowel as senuwees by die kliniek aangekom. IVF Spanje was verheug om ons te help om ons droom om ouers te word, te verwesenlik. Die span het ons gerusgestel toe ons deur die deur stap, en ons was so gelukkig om in hul sorg te wees vir ons volgende ronde ICSI. Dr Alvarez het verduidelik hoe ons onvrugbaarheid 'n kombinasie was van 'n afname in eiergehalte as gevolg van my ouderdom en spermmorfologie. Sy het ons meegedeel dat albei faktore verbeter kan word deur voeding, lewenstylverandering en medikasie. Ons het teruggekeer na die Verenigde Koninkryk met die vertroue dat hierdie behandelingsronde vir ons kan werk. 

Dit was nou tyd om weer in te stel, weer aan te pas, weer te begin en weer te fokus. Ons het geweet dat ons geloof, vertroue en 'n asemrowende embroloog nodig het. Dit gaan 'n hele span neem om ons droom te bewaarheid. 

Die frustrerendste deel van IVF is dat dit buite ons beheer is. Ek het mettertyd dinge gevind wat ek kon beheer, soos toe ek om hulp gevra het, hoe ek met myself praat, die grense wat ek stel, van wie ek ondersteuning kry, omgee vir my liggaam, gees en gees. Dit was my verantwoordelikhede. Ek voel sterkte kom ook met die wete dat u nie alleen is nie, en ek glo regtig dat maatskaplike ondersteuning die kragtigste beskerming is teen die oorweldigende gevoelens wat stres veroorsaak. Ek het my Instagram-rekening geskep om bo die water te bly, deernis, empatie en vriendelikheid te soek. Ons is almal sterker saam. 

Op 18 November het ons sewe blastosiste wat in die algemeen gekroosterveer is, en die oordragdag sou wees op 14 Desember 2018. Ons beplan vir 'n nuwe oordrag, maar ovariale hiperstimulasie het plaasgevind en ons het ons plan verander na bevrore embrio-oordrag. 

Ons moet erken dat ons effens senuagtig was om ons behandeling in die buiteland te ontvang, omdat ons Spaans baie swak was. Die kliniek was fantasties, al hul personeel het baie goed Engels gepraat, ons was verleë omdat ons nie meer Spaans geleer het nie. Ons het 'n pasiëntversorgingskoördineerder, Mari genoem, sy was ons belangrikste kontakpunt. Terwyl terug in Engeland die kommunikasie nie gestop het nie, het e-pos vinnige antwoorde gelewer, en geen vraag was 'n dom vraag nie. 

Soos ons almal te goed weet, is die twee weke lange wag regtig ongelooflik! Ek wou hê dat al die verjaarsdagkerse en die verskyningsster wil hul werk doen en waar word. My man is ongelooflik, hy laat my altyd lag net as ek dit die nodigste het! Soos Laura Ingalls Wider aanhaal: ''n Goeie lag oorwin meer probleme en verdwyn meer donker wolke as enige ander ding.'

Op Oukersaand om 3:XNUMX het ons uitgevind dat ek swanger is. Die oomblik toe die oproep binnekom om te sê dat my HCG-vlakke bevestig het dat ek swanger was !! - ons hele wêreld het verander. Dit was sonder twyfel die beste kersgeskenk ooit!

Alissia is op 31 Augustus gebore. 

U neem deel aan hierdie kompetisies en dink nooit dat u sal wen nie, maar om u hoop te gee dat u 'n baie klein kans het.

Ek is ontsag vir al julle krygers wat hierdie onheilspellende reis deurtrek ondanks al die onsekerheid en vrees. Jy is nie alleen nie en ondersteuning is daar vir jou. Die IVF-gemeenskap is daar om na die gewig te luister en dit te doen, en ons doen ons bes om vir mekaar te sorg en ek glo dat ons mekaar se rug het.

Enorme liefde

Victoria

Ons is verheug om te kan sê dat ons nog 13 rondes IVF het om weg te gee !! As u een van hierdie een wil inskryf, is die inskrywings nog oop tot 12 Desember. Besoek net hier kliek hier.

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by