IVF babbel

Natalie begin haar IVF met PGS

Natalie Fitzpatrick begin hierdie week haar 6de ronde van IVF. Na 5 vorige onsuksesvolle siklusse en herhaalde miskrame, word Natalie aangeraai om genetiese sifting vooraf te plant.

PGS behels die ondersoek na die chromosome van embrio's wat deur IVF verwek is vir algemene abnormaliteite. Hierdie chromosomale afwykings is 'n belangrike oorsaak van die mislukking van embrio's en in miskrame. IVF-siklusse wat PGS insluit, maak dit moontlik om embrio's met normale chromosome te identifiseer, en dit sal waarskynlik lei tot 'n swangerskap wat lei tot 'n gesonde baba.

Kyk na hierdie video van Genesis Genetics wat regtig verduidelik hoe die toetsing werk.

https://www.youtube.com/watch?v=Fcxugd65EEQ&t=77s

Dit is vanselfsprekend dat ons almal met groot liefde agter Natalie is, terwyl sy op haar IVF begin.

GONAL F 'n go-go!

Vandag is amptelik dag 2 van my siklus, nadat ek Norethisterone geneem het om 'n bloeding te veroorsaak, al die Nutella en suiker in die Amsterdamse vakansie in Amsterdam geëet het, is ek uiteindelik besig!

Vandag is my eerste dag met die gebruik van Gonal F - 'n nuwe medikasie vir my, vir my vorige vyf siklusse het ek Menopur nog altyd vir stimulasie gebruik. Na raadpleging van my protokol het my konsultant hierdie keer aangeraai dat Gonal F meer geskik is vir vroue soos ek met PCOS en dat dit die belangrikste ovariale hiperstimulasie vermy. Dit is 'n meer beheerde middel wat LH bevat en aangesien ek die vorige keer 5 eiers versamel het, stem ek in vir 'n stadige en bestendige opbou.

Ondanks die feit dat ek 'n veteraan in IVF is, leer ek hierdie keer beslis meer, veral met die bykomende PGS en die grootste deel van my protokol is 'n ander middel.

Ek het my eie dagboek begin invul wat help. Let wel, ek het 'n mini-paniekaanval in my slaap gehad waar ek gedink het ek het my eie voorafgevulde dagboek aan 'n klant gestuur !!

Ek het my dagboek eintlik baie terapeuties gevind. Die een ding wat ek nie in die lewe kan doen nie, is om stil te bly, so om die bladsye te krap en in te kleur gee my amper 'n mate van beheer oor die IVF-proses. Ek maak 'n punt daarvan om saans te gaan sit en die tyd te neem om relevante bladsye in te vul. Dit is 'n kalm en rustige oomblik wat my help om my gedagtes te orden en voor te berei vir die volgende dag. Deur die boek te sluit, kry ek 'n gevoel van voltooiing - nog 'n dag wat op hierdie mal rollercoaster afgetakel is. Tot dusver geniet ek die rit - vra my maar weer oor 'n paar weke en ek wil dalk net afklim!

Ons sal Natalie volgende week inhaal om te sien hoe dit met haar gaan.

 

 

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.