IVF babbel

Nikol Johnson Sanchez: Vrae en antwoorde

Nikol, sou u ons van u IVF-reis vertel?

Sjoe, waar begin ek? Om dit kort en soet te hou, het ek twee gedoen IUI 's, vyf IVF-siklusse en een PGS getoets VOO. Ek het nog nooit daardie twee pienk lyntjies op 'n swangerskapstoets gesien nie.

Hoewel houdings verander, IVF is nog 'n gefluister woord. Het jy praat oor jou IVF van die begin van jou behandeling?

Ja as dit by IVF kom. Toe ek die eerste keer met onvrugbaarheid gediagnoseer is, was ek so skaam en skaam dat ek niemand dit vertel het nie.

Wat het jou 'n stap verder laat gaan en jou reis op die internet vertel?

Ek het baie op YouTube ondersoek. Ek was op soek na iemand met wie ek my kon verwant en niemand kon vind nie. Dit lyk asof al die meisies in 'n donker kamer gehuil het en ek het gedink daar is geen manier waarop ek hierdeur sou gaan as dit is waarna ek moet uitsien nie. Ek het op die video van Bobbi Thomas afgekom en gesels oor haar VOO en skielik het ek gedink ek kan dit doen. Ek kan video's maak en deel my storie, want Bobbi is 'n mode-stilis, ons is ewe oud en ek kan verband hou met haar. Ek voel bemagtig dat iemand in my bedryf het uitgekom en was om daaroor te praat.

U het soveel teleurstelling deurgemaak met 6 mislukte rondes van IVF, maar tog is jy nog steeds so ongelooflik gemotiveerd. Hoe vind u hierdie motivering en innerlike krag om aan te hou? 

Ek voel dat God my gekies het om hierdeur te gaan. Dit is deel van my uitdagende reis. Ek het geestelik gegroei, geleer het oor my persoonlike mag. Uitvind hoe u kan ondersoek en weet wat die regte vrae is om te vra. Ek het baie boeke gelees wat handel oor uithouvermoë, motivering en ek het die vuur in my buik wat sê: "Moenie prys prysgee nie, is net om die draai."

Jou blogs en vlogs inspireer soveel, maar wie inspireer jou?

Ek dink dit is 'n kombinasie van alles. Ek word geïnspireer deur so baie verskillende dinge wat ons nie net een persoon, boek of liedjie. My boksklas inspireer my byvoorbeeld omdat ek met elke klas al hoe sterker word. Ek kom met blog post idees wanneer ek slaan die sak. Ek weet dit klink vreemd, maar dit is net hoe my brein werk.

Ek persoonlik het gevind dat dit ongelooflik moeilik om gelukkig en opgewonde vir vriende wees wanneer hulle met blydskap hul swangerskappe aangekondig.

Hoe hanteer jy met vriende rondom jou wat swanger raak?

Dit is 'n harde een. Jy voel altyd asof dit nie ek is nie? Ek dink aan die dag wanneer ek my swangerskap moet aankondig en ek wil hê almal moet gelukkig wees vir my. Ek het die moeite gedoen om te vier wat 'n ware wonderwerk dit is dat sy swanger is en goeie vibes op haar pad stuur. Dit gaan alles oor energie wat jy nie wil jaloers en afguns in die weg van positiewe dinge kom jou pad te kry.

Wat sou u sê is die sleutel tot 'n gesonde verhouding met u maat as u deur so 'n emosionele achtbaan gaan?

Gelag, begrip en liefde.

Jy lyk altyd ongelooflik Nikol. Wat is jou wenke vir soek so goed op 'n tyd wanneer jy voel is jou ergste?

Ohhh Ek het so baie skoonheid geheime Ek hulle plaas op my skoonheid blog (Freshbeautystudio.com) en ek deel baie van die groot skoonheid wenke oor my onvrugbaarheid blog.

Die belangrikste ding wat my gelukkig hou, is om 'n helder naellak-kleur uit te soek. My gunsteling op die oomblik is Butter London “Smashing”

Hoe berei u voor vir 'n behandelingsronde?

Baie groen smoothies, oefening, meditasie en gebed.

Het u al daaraan gedink om 'n boek te skryf?

Ja, ek is in die beginfase van die skryf van my eerste boek.

Het u 'n lewensmantra ?!

mantra my lewe se "Wees dapper, wees tot sieraad en bly beweeg vorentoe" dit het my gehelp deur nogal 'n bietjie van growwe kolle in my reis.

Dankie Nikol! Ons is opgewonde om jou te gevind het !!! x

Lees meer regte verhale hier afgelaai word

 

 

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.