IVF babbel

Sara gesels met Tina Malone oor haar reis na moederskap

Toe Sara Marshall-Page aan haar vriend Bronwen noem dat sy met vroue wou praat wat later in die lewe babas gekry het, het sy dadelik 'n telefoonnommer neergeskryf vir 'n vriendin van haar. 

Op die ouderdom van 50, met 'n eierskenker, het sy suksesvol swanger geraak ná net een ronde IVF. 'Tina Malone is ongelooflik,' het sy gesê. 'Bel haar!'

Sara sê 'Ek het so ongemaklik gevoel toe ek die nommer skakel; Tina Malone is immers 'n besige werkende aktrise, skrywer, regisseur, vervaardiger, vrou en mammie. Sy het nie my oproep verwag nie, sy het my nie eers geken nie ... hoe sou sy reageer op 'n vreemdeling wat haar vra of sy tien minute tyd het om oor haar persoonlike ervaring van IVF in haar vyftigs te praat? '

Tina se openheid om haar verhaal te deel

"Hallo"

'Hallo Tina, ek is Sara, 'n vriendin van Bronwen's. Ek het 'n webwerf oor IVF en vrugbaarheid en het gewonder of ek met u kan gesels oor u ervaring van IVF? '

'Hallo lief. Natuurlik kan jy. Ek het net tien minute gedagte ... ”

'N Uur later praat ons nog. My vriend was reg. Tina Malone is ongelooflik. Sy het openlik en eerlik gepraat oor hoe hard sy aan alles gewerk het wat sy bereik het, insluitend die geboorte van haar tweede dogter Flame wat deur IVF verwek is. Sy is 'n inspirasie vir elke vrou wat dink dat hulle 'te laat gelos het om 'n baba te hê'. Haar houding teenoor harde kritici wat glo dat 50 te oud is om moeder te word, is inspirerend en bemoedigend. Tina laat jou toe om op te staan ​​en te skree “ja! Ek kan dit doen!"

Die besluit neem om 'n kind in haar veertigs te hê

Tina het haar eerste dogter, Danielle, op 17-jarige ouderdom gehad. 28 jaar later, op 45-jarige ouderdom, ontmoet sy Paul, 19 jaar haar junior. Die egpaar het verlief geraak, getrou en besluit dat hulle 'n gesin wil stig. Alhoewel sy nie geestelik fiks was nie, was Tina op die perfekte plek om moeder te word. 'Ek is opgevoed, verstandig, finansieel stabiel, besit 'n huis, werk en is verlief. Ek is nou op 'n beter plek as toe ek op 17 swanger geraak het. ”

Op advies van haar dokter en die ondersoek van baie opsies van surrogaatskap tot aanneming, het die egpaar gekies vir IVF in die buiteland in 'n kliniek in Ciprus.

Berei voor vir behandeling

Voordat die behandeling begin het, moes Tina gesond word. Dit het haar leefstyl verander. Sy het aan die werk gesny, ophou rook, haar cholesterol verlaag en 'n maagband gehad, en 'n verstommende 11.5 klip verloor.

Malone is swanger met 'n skenker-eier

Tina het swanger geword met 'n skenker-eier en die sperm van haar man Paul. Aanvanklik was sy bekommerd dat haar dogter nie haar DNA sou deel nie, maar sy het gesê: “Dokters het gesê dit is my plasenta waarin sy gegroei het en my bloed deur haar are. Sy is absoluut my dogter en ek is lief vir haar. ”

As gevolg van Tina wat pre-eklampsie ontwikkel, 'n toestand wat meer gereeld by ouer moeders voorkom, moes sy 'n keisersnee nodig hê. Alhoewel dit 'n traumatiese geboorte was wat haar kon doodgemaak het, het sy gesê dat sy 'n ander kind met die ander bevrugte embrio's wil hê.

Trots om later 'n rolmodel te wees vir vroue wat babas kry

Tina het verduidelik hoe sy trots is om 'n rolmodel te wees vir ouer dames wat babas wil hê.

Sy het gesê: 'Ek sê nie jy moet op 50 wees nie en swanger raak, maar ons moet debat aanmoedig oor ouer vroue wat op hierdie ouderdom meer suksesvol is in die werkplek, meer opgelei is en beter keuses kan maak met mans en verhoudings. "

Sy vervolg: 'Waarom sou u nie in u veertigerjare die kans kry om IVF te neem, hetsy met u eie eiers of eierskenking nie?'

'Mense kritiseer miskien, maar ek kon minder omgee. Ek is die gelukkigste wat ek nog ooit was ”

Tina het erken dat nie almal haar sienings gedeel het nie: 'Mense kan kritiek lewer, maar ek kon nie minder omgee nie. Is dit beter om 'n baba op 21 te hê sonder 'n huis, geen inkomste, geen probleme, geen opvoeding nie? Moet u 'n baba hê net omdat u kan? Geen."

'Vir my was dit die regte tyd om 'n baba te kry en ek het self vir die IVF betaal, en dit is my keuse.' Sy het gesê dat sy die gelukkigste was met 'n wonderlike man en twee pragtige dogters.

Ons raai u aan om Tina se outobiografie 'Back in Control' te koop. Haar vreeslose vasberadenheid en ongelooflike humor is werklik motiverend.

 

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .