IVF babbel

Ons vriende Harry en Izzy Judd kondig swangerskap aan

Hierdie week stuur ons al ons liefde en beste wense aan ons dierbare vriend Izzy Judd en haar man Harry, wat hul swangerskap in 'n onderhoud aangekondig het vir Hello Magazine

Dit sal hul derde kind wees, maar die weg na ouerskap was nie altyd maklik nie. Izzy en Harry kon nie hul eerste kind natuurlik swanger word nie, en tragies, het hulle in 2014 'n miskraam gehad na 'n ronde IVF.

Hul tweede ronde IVF het egter gelei tot die ongelooflike geboorte van hul dogter.

Izzy en Harry het nog altyd so openlik oor hul vrugbaarheidsreis gepraat, selfs gepraat oor die spanning wat IVF op hul verhouding plaas:

'Die dinamika het verander omdat die fokus daarop was om swanger te raak en op 'n manier het ek haar (Izzy) 'n bietjie verloor. Ek het daardie smiley, selfversekerde, pragtige vrou verloor. ”

Alhoewel die egpaar natuurlik hul tweede en derde kind verwek het, bly hulle bewusmaking rondom vrugbaarheid:

'Ek hoop dat deur hierdie week weer te praat oor vrugbaarheid in ons artikel en die probleme wat ek die afgelope paar jaar met hipotalamiese amenorree teëkom (iets waaroor ek binnekort meer sal praat), sal dit weer help om die onderwerp van vrugbaarheid te bevorder. ”

Izzy Judd is 'n vriend van IVF Babble sedert ons bekendstelling in 2016, en het haar steun vir ons pynappelpen en #ivfstrongertogether-veldtog op haar Instagram-rekening geplaas

'Ek kon nie trotser voel as om hierdie baie spesiale pen te dra om my sterkte, liefde en ondersteuning vir diegene wat in die lewe geraak is, deur vrugbaarheidstryde aangeraak te hê nie.

'Die aantal kere wat ek in stilte desperaat alleen gevoel het tydens ons vrugbaarheidsstryd, het ek gereeld gewonder wie om my ook mag ly. Ek het my gereeld afgevra hoekom ek nooit met dieselfde eensame meisie langs my in die wagkamer by ons IVF-kliniek gesit het nie, ek wens so!

“Hoe wonderlik sou dit wees om te sien dat ander dieselfde kenteken dra en besef dat soveel mense deur onvrugbaarheid aangeraak word. Hierdie kragtige kenteken kan ons tog help om almal sterker saam te voel en ons miskien selfs in staat te stel om 'n gesprek te begin? '

Het u voortgegaan om natuurlik swanger te raak na IVF? Ons hoor graag van u. Stuur vir ons 'n reël by info@ivfbabble.com

Koop ons pynappelpen by ons aanlyn vrugbaarheidswinkel:

Pynappelpen

Voeg kommentaar by